Sari la conținut

adryanus

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adryanus

  1. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! Pentru Paul. O problema asemanatoare am si eu cu carburatia ,am duso la mecanic si a zis ca problema se datoreaza clapetelor de acceleratie ,care spune el ca in timp ele se ovalizeaza si trag aer fals.La mine,cand stau la semafor,se tureaza pana pe la 2000 de ture (scoasa din viteza)iar cand introduc in preapta 1 si eliberez aceleratia coboara la loc in 1500 de ture. Ce poti sa faci, e sa reduci relantiul cand motorul este incalzit bine (stiu ca trebuie sa stea intre 1000 si 1500) sa nu reduci relantiul prea mult ca o sa porneasca greu.Eu fac un echilibru vara si iarna intre pornire si motor cald.Sper ca ai inteles. Nu stiu cum sa las un nr. de tel.sa vorbim sa ma fac inteles.Eu incerc sa gasesc o rampa de carburatoare mai buna.Motoru e din 96 .
  2. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! Am o problema destul de serioasa cu blocul de carburatoare. Stie cineva unde sa gasesc un bloc de carburatoare sh, nou e foarte scump. (probleme seroase cu clapetele de de acceleratie ,nu mai inchid bine si au si un joc in axul clapetei ,care nu se inlocuieste .Model 4BR an 1996. Multumesc .
  3. adryanus

    Yamaha Xj

    slut ! Am o problema cu una din jambe,pierde ulei,cred ca sa dus semeringul ulei ,dar si cel de praf .Vreau sa le inlocuiesc .a facut cineva operatiunea asta?este complicat? Am vazut in manual ca trebuie sa desfac jamba cu o cheie tubulara in T ,cu tija lunga .Cred ca a-s putea sa o confectionez ieu ,daca aflu ce tubulara este (de cat este) . Nu stiu daca este obligatoriu sa le schimb pe amandoua semeringuri de la ambele jambe. Si ce ulei trebuie. Semeringul de ulei l-am cumparat de la Yamaha si a costat 38 ron. Am facut si doua poze ,sper sa se vada ceva.
  4. adryanus

    Yamaha Xj

    salut! Vreau sa va intreb daca a schimbat cineva arcurile de la ambreiaj?e complicat? vreau sa schimb arcurile deoarece cam patineaza ,si mai am timp sa mesteresc la ea,ca momentan moto.e suspendata pe un cric auto si cricul central,asteapta cauciucurile si placutele de frana.
  5. Tocmai intram in tura cand sa prezentat la camera de garda UPU-SMURD Miercuri pot sa iau legatura cu el,o sa maduc sa vad ce mai face. Stia ca motoru este in curte la cineva, de la politisti.
  6. Conducatorul motocicletei este un tip la 45 de ani .echipat bine. Este internat la spitalul floreasca ,ortopedie et.2 Are fractura de tibie si peroneu si fractura de clavicula.Dupa cate spunea nu are pe nimeni in bucuresti Ce este nasol e ca nu avea asigurarea obligatorie la zi.Are ceva de tras cu fracturile in rest e bine
  7. adryanus

    Yamaha Xj

    salut! La multi ani! Vreau sa stiu daca a incercat cineva sa curete galeriile de evacuare cu solutii de polisat? si ce solutii a folosit?Vreau sa incep operatiunea asta cat mai curind.
  8. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! Caut in disperare un suport pentru top case;un suport doar pentru top case-ul de deasupra. Poate fii sh sau nou. Am un top-case cum ai tu Vittore. Daca poate cineva sa ma ajute , multumesc anticipat.
  9. adryanus

    Yamaha Xj

    salut! Acum aproximativ trei sapt. am facut prima iesire cu" diva" din Bucuresti;primul drum mai lung(in primul rand a fost o iesire de curiozitate dorind sa trec prin toate "starile"pe care le intimpina un motociclist la un astfel de drum, urmand ca ulterior sa pot merge si cu un pasager sau cu alt motociclist.)Pot spune ca m-am descurcat bine pe serpentine,pe drum cu multe gropi si pe ploaie.Traseul a fost destul de lung si obositor de aceia nu pot sa spun ca m-a impresionat foarte mult (am jurat ca nu mai plec niciodata singur la un asemenea drum). Traseul fiind acesta:Voluntari-A1-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Fagaras-Brasov-Ploiesti-Voluntari,in jur de 440 km.Ce mi-a placut din toata excursia asta a fost doar condusul motocicletei, in rest nu pot sa spun ca m-am bucurat de peisaje fiind presat de timp, nu stateam mai mult de trei minute intrun loc.Tot traseul a durat doisprezece ore.Cred ca am exagerat pentru o prima iesire, de aceea nu mi-a placut. Moto. sa comportat foarte bine ne avand nici o problema;am ramas uimit cat de putin a consumat.
  10. adryanus

    Yamaha Xj

    salut. cine ma poate auta? Am cumparat un tocase de la expo si ma intereseaza supotul care se prinde pe moto.De unde ?Cat costa?Daca are cineva de vanzare? Multumesc.
  11. adryanus

    Yamaha Xj

    SALUT ! Foarte interesant ce se aude acolo.Se aude si la mine,dar mult mai slab ca intensitate (momentan) e de vazut. In viitorul apropiat am sa umblu si eu in zona aia,deoarece cam patineaza ambreiaju'.Trebuie sa-l desfac si sa masor grosimea discurilor ,sigur sunt uzate.
  12. adryanus

    Yamaha Xj

    Dual Tours srl Soseaua Pipera 48, sect 2, Bucuresti Bucuresti Romania info@motociclete.com.ro Aceasta adresa de email este protejata impotriva botilor de spam. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea. 021-528 0474 / 021-528 0475 021/528 0476 0729.019.787 http://www.motociclete.com.ro/ Program: Luni - Vineri: 9.30 - 18.00 Sambata: 10.00 - 14.00
  13. adryanus

    Yamaha Xj

    salut! cum am spus ,iancearca la DUAL TOURS ,este pe soseaua pipera ,ceva mai incolo de serviciul de inmatriculari,cam 200m pe partea dreapta cum vii de la metrou Aurel Vlaicu. Daca te hotarasti sa cumperi de la ei ,sa ne spui si noua ce preturi au piesele astea.
  14. adryanus

    Yamaha Xj

    de ce am comandat garnituri? In primul rand ,tragea aer fals ,cred asta deoarece atunci cand am desfacut carbu. am gasit particule de praf si nisip pe pistonasele de vacum(nu le lasa sa se mai inchida)mi s-a intamplat sa ramana turata de vre-o doua ori ,cand stateam la un semafor. Am incercat sa asez niste benzi de cauciuc intre colier si santul in care sta colierul,crezand ca rezolv ceva. Devenisera foarte rigide si stateau stramb. de unde? de la un magazin ,reprezentanta YAMHA, DUAL TOURS(faci comanda la orice piesa vrei)sant putin cam scumpe,(am dat 350 lei pe un set de garnituri pistonase etrier spate+doua ventile +cinci pastile pentru supape).
  15. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! Azi au venit garniturile comandate acum 5 zile de la Dual Tours, cum am ajuns acasa le-am si montat... pret 110 lei.
  16. adryanus

    Yamaha Xj

    SALUT ! Daca atunci cand pornesti motoru',se simte miros de benzina,inseamna ca nu sa aprins si verifici bujiile,curatat + reglarea distantei dintre electrozi.
  17. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! Ieri am profitat de vremea de afara si m-am apucat sa desfac carburatoarele,cu conditia sa le curat,primu' lucru am desfacut capacele de la avansul vacumatic si am curatat pistonasele+membranele,stiind ca ama ceva probleme cu pistonasele (nu mai culisau in locasul lor din cauza mizeriei;mizerie care intra pe la garniturile de la carcasa filtrului de aer;cred ca trage si aer fals pe acolo)trebuie sa le schimb urgent.In rest am mai curatat cu benzina,pe unde am reusit sa ajung cu pensula.Nu poti sa cureti bine,daca nu ai compresor. De pornit,porneste bine,zic eu,vara fara soc tras si de la 5,10 grade trag socu'(relantiul sta intre 1000 si 1500 de ture ,sub 1500 cand motorul este cald).
  18. adryanus

    Yamaha Xj

    asa este ,ai dreptate aier=aer si ieste=este. Multumesc pentru corectare!
  19. adryanus

    Yamaha Xj

    merci ,alex pentru km..multi ! Sprayu-l pe care l-am luat ,este un spray de la Putoline TECH CHAIN (CERAMIC CHAIN WAX) ,a fost cam scump...sa vedem daca merita,sa mai cumpar. Inca nu am ajuns la faza carburatoarelor,dar v-a trebui sa le curat si eu,pe la primavara,dar am gandit ca pana la desfacutul carbu.sa schimb filtrul de benzina;cei de la yamaha au spus ca nu se schimba ,ca se poate curata(nu ieste adevarat ,filtrul de benzina nu se curata!)nu ai cum. Eu cred ca nu ai asezat componentele in ordinea lor,ceva ti-a scapat ,nu este normal sa tragi socul dupa ce porneste.La mine dupa ce porneste si socul nu e tras;cand vreau sa-l trag se opreste. La tine ceva ramane deschis cand nu trebuie (clapetele de aier).
  20. adryanus

    Yamaha Xj

    SALUT ! Am ramas dator cu niste poze. De-o vre-o doua zile ma chinui sa termin o husa,deoarece moto. sta afara .Putea sa dureze o zi dar a trebuit intai sa repar masina de cusut,ca era "gripata".Husa a iesit destul de bine,avand in vedere ca materialul +doua papiote =40 lei. Am ramas surprins ca la 0 grade , motorul a pornit din prima,binenteles cu socul tras,chiar mai bine decat atunci cand e mai cald afara,banuiesc ca benzina nu se mai evapora asa de repede din carburatoare si de aceia porneste din prima. De curand mi-am cumparat un spray de uns lantul,pe care am vrut sa-l tin pana imi cumpar si unul de curatat ,dar nu am rezistat si am inceput sa ung lantul ,am ramas surprins ca pe lant a ramas ca o spuma alba,e normal? (e prima data cind cumpar asa ceva).Pana acum am folosit pentru uns valvolina si pentru curatat,motorina.Va intreb daca merita sa dau banii pe un spray de curatat? Si inca ceva:am langa mine un atelier de vopsitorie auto si iam intrebat daca fac si carene moto mi-au spus ca fac si ca ma-r costa 100 lei de reparat ,"chituit ",vopsit ,credeti ca merita?
  21. adryanus

    Yamaha Xj

    MULTAM PENTRU RASPUNS, ALEX Deocamdata ma descurc mai greu cu comunicarea pe forum.Pentru moment nu am poze cu ia,dar maine daca este timpul frumos am sa o pozez. Pana acum merge bine,cand mai prind un banut mai schimb cate-o garnitura . Motocicleta a fost adusa din Germania in 2006 ,a mers 20km in bucuresti ,tipu a cazut cu ia si de atunci o tine in garaj.Dupa un schimb de ulei si baterie schimbata ,merge ca unsa. Cand ama schimbat pastilele,m-am dus cu ia la un service la un amic care repara masini,care ma ajutat cu niste scule ,cea mai buna a fost un stetoscop ptr. motoare care ma ajutat sa aud exact de la care cilindru provine tacanitu de pastila. acum strang banuti sa-i cumpar un suport pentru cutie si apoi cutia. Abia astept sa vad cum porneste iarna ,avand an vedere ca ma deplasez numai cu motocicleta ,vara/iarna.
  22. adryanus

    Yamaha Xj

    salut ! In primavara am achizitionat o moto yamaha divercion din 1996 ,model 4DU 33000 de km de care sunt foarte multumit . Am avut ceva probleme cu pastilele de la supape pe care le-am inlocuit. Acum cateva zile fiind mai rece afara,am observat la pornire ca ies gaze arse si stopi de apa pe un orificiu de2mm din toba undeva in partea de dedesupt linga lipitura a doua de langa galeriile de evacuare. Va rog sa-mi spuneti daca la voi e la fel Dupa parerea mea cred ca sunt orificii de evacuare a condensului,dar nu stiu daca este normal sa iasa si gazele arse. Proprietarul dinainte lea astupat cu silicon crezand ca sunt sparte tobele. Pe mine nu ma deranjeaza ca iese fum pe acolo.
×
×
  • Creează nouă...