Sari la conținut

Zuga

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zuga

  1. multumim bica =))))))) nu ai mentionat scorul. =)))))))) Si pt. pretenu meu darcocbr: 1. sunt prea rapid pt tine. 2. ti am mai spus o data ieri ca eu mergeam pe 929 cand tu iti puneai in picioare iarna caciula pe care o confundai cu ciorapii. 3. daca tot esti asa de razboinic, cand ai drum la bucuresti da mi un mesaj sa ne intalnim.(dupa ce mi dai mesaj sa ne intalnim sa ti anunti te rog rudele sa nu te astepte ca este posibil sa intarzii ceva vreme.) chiar ma distrez cu tine... :*
  2. tu(darcocbr) esti clar un ratat, dar nu pun la mintea ta ca as fi mai prost ca tine!!! iar pt restu' care spun ca ma fugeam de dat bani, TZEAPA!!!!! Omu la care am fost e supermeserias(nu mi l a recomandat nimeni de aici, s-a oferit el sa ma ajute) aproape I a dat de cap. O sa vedem maine.... Si apropo ca tot sunt aici. Am tot auzit prin stanga, prin dreapta ca motociclisti s niste ratati si prosti.... chiar ma enervam cand auzeam!!!!!! Dar oamenii aveau dreptate printer noi cei cu capu' pe umeri sunt si ratati : gen cei care vin cu discutii offtopic!!! Pt restu' oamenilor de treaba am pus un carburator mikuni si motoreta a inceput sa mearga mai bine,dar nu cum trebuie. cdi,ok,bujie ok, aprindere ok. In relanti se tureaza impecabil insa in sarcina deloc! Ne am intrebat daca n ar fi bine sa I punem si alt piston cu segmenti si am hotarat sa I punem un kit nou de 80. Cumpar destul de repede Kit de 80cmc pt Yamaha dt!!!!!!! caut oferte!
  3. habar n am avut !!!! si nici acum nu mi vine sa cred....
  4. am verificat si fara toba si tot nu mere deloc!!!! am vb cu JUMBA si voi merge maine la el. mi a zis ca e foarte posibil sa aiba power valve infundat.... o sa va anunt maine dupamasa ce era exact... va multumesc pt ajutor!!!
  5. am desfacut tot, am luat oprin eliminare... totusi nu e normal sa mearga cu 40 kmh si sa mearga interrupt. m am tot gandit sa nu fie vreun scurt, ceva pe undeva...... inca ceva destule de ciudat este ca pedala de pornire se misca foarte usor ca si cu n ar avea compresie dar porneste impecabil, se accelereaza grav de tot cand nu e in sarcina, cu bagi 1 si pleci dupa loc parca e alta motocicleta nu mai merge deloc......??????? ma gandesc sa merg la tipu asta care zice ca l cunoaste pe balamuc ca pare foarte priceput din ce am vazut si daca e si prieten cu balamuc sigur stie!!
  6. totusi daca stiti pe cineva care este priceput cu adevarat la motoare in 2t spuneti mi si mie ca poate o sa l duc la o consultatie.... imi poti da te rog nr tau??? mersi!
  7. si apropo cbr ul meu care era acelasi model si culoare ca a ta l am vandut in 2008......de atunci am mai avut 3 miare, iar din februarie am un r1 Santander..... daca mergem si cu scuterul nu inseamna ca suntem fraieri sau prosti cu ne consideri tu! multi dintre pilotii din ROSBK folosesc pt oras scutere datorita manevrabilitatii si consumului foarte mic.... success ! astazi am schimbat vreo 4 carburatoare si bujii. cel mai bine a functionat cu un carburator de Honda sky cu care am prins 50kmh si care tragea foarte bine pana la jumatate iar apoi incepea sa intrerupa... si setul este ok l am desfacut astazi inca o data...
  8. =))))))) mersi, o s al astept pe balamuc sa vina de la panonia si o sa maduc la el...mersi fain.. sal! sunt ok si segmentii si biela si cililindru si pistonul. astazi am schimbat 4 carburatoare si 5 bujii... cel mai bun randament l am avut cu un carburetor de Honda sky cu care am prins 50kmh si cu care tragea foarte bine pana la jumatate, dupa care incepea sa intrerupaa....
  9. cand aveam eu 929 ca al tau tu cred ca te incaltai cu fesu..... hai sa nu fiu rau poate te plimai si tu cu vreo motoreta carpati/hoinar, nu are rost sa iti enumar tie motivele pentru care am trecut de la miare la motoreta de 50.
  10. am pus alt cdi de la un rx 50, insa eu simt ca nu s ar alimenta correct . ma duc sa mai umblu sa vad cum sunt pusi segmentii.... va mai anunt diseara ce mai fac... e correct ceea ce spui tu insa in urma cu vreo 3 ani cand am avut 1000rr repsol am avut ceva probleme cu incarcare si am cosultat o groaza de mecanici de renume de prin bucuresti. problema reala si unica a motoretei a fost statorul!!! toti ceilalti m au pus sa schimb magneto complet, releu, baterie, etc.... tot ce era electric..... M am lecuit de mecanicii profeionisti!!! singurul capabil si putin nebun e Balamuc cu care chiar faci treaba, dar acum e plecat la panonia. in ultima instanta, daca nu reusesc sa o fac de capul meu pana sapt viitoare cand se intoarce o sa merg la el... si mai e ceva : eu sunt prost! e motoreta , o stric eu , asta e, dar sa dau bani sa merg la unu si sa o strice el!??!!!!!! cum e???"si futut si banii luati..." va multumesc pentru sfaturi, merg acum sa verific segmentii si sa mai incerc ceva reglaje la carburetor...
  11. sal! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ca de 2 saptamani ma chinui sa fac o motocicleta Yamaha dt 80(am6) sa mearga. Am cumparat motoreta de la un prieten de la zarnesti sa ma misc vara asta cu ea prin oras ca are consum supermic... Tipu asta I a schimbat setul, I a pus de 50 pt a o putea inscrie pe primarie. Am luat motoreta acum 2 sapt de la el, moto nemearsa din iarna(nu pornea cum trebuie...). I am desfacut eu carburatorul si acolo, ce credeti???? viermii mai lipseau, era o mizerieeee. Toate bune, am spalat, am curatat, am pornit, dadea cu ulei mult pe toba(amestecul), carburatorul era chinezesc..... Am sunat la un cetatean , am luat un carburetor dellorto pt 50 , am dat jos muzicuta, am verificat o , am schimbat bujia, am schimbat cdi, am verificat bobina, I am scos toba de tot(m am gandit ca poate e infundata) si NIMIC!!!!! Cu carburatorul dellorto porneste impecabil, cu mana, nici nu treie sa ajunga pedala la jumate si a pornit , pe loc trage in ture grav de tot, nu mai da cu ulei pe toba, cu viteza 1 trage bine, iar in momentul in care I am dat o pe a doua GATA, s a terminat, a decedat....2,3,4,5,6 32 KMH!!!!!!! Am tot sunat pe la "mecanici experti in motoare in 2t care mi au zis: FRATE TREBUIE SA VAD, SA O AUD, SA O SIMT EU, SA TI PUN EU BUJIA DE LA MINE, SA TI PUN EU UN ALT CDI, SA TI PUN EU ALT CARBURATOR, ALTA MUZICUTA, POATE MERGE CU ALE MELE CA NU ARE CE SA FIE ALTCEVA.... " povesti de adormit copii, de genu vino la mine , da mi 500-600 lei si poate o reparam... Daca aveti vreo idee sau a mai patit cineva asa ceva v as fi foarte recunoscator... Multam fain! Asfalt uscat!
  12. Imi cer scuze, ce pot face mai mult ptr a intelege ca am gresit!
  13. am un r1 din 98 q carene d circuit..... am fost la rar pt autenticitate sh nu imi face decat dak schimb fartu krena fata sh toba.... ma poate ajuta cineva q niste piese????? Labus_adik1@yahoo.com 0729830813 Mesaj completat Scuze, puteti muta acest topic la "Cumparari" , va rog frums. Am facut la repezeala topicu si dupa am vazut unde l-am postat Imi cer mii de scuze !!!!
×
×
  • Creează nouă...