Sari la conținut

nicolae_catalin

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nicolae_catalin

  1. Salutare, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva informatii in legatura cu Transalpul de 700!?! Mai ales posesorii... In primul rand cum se comporta,consum,fiabilitate, plusuri si minusuri. Am avut PD10 .Mai are vreo legatura cu modelele anterioare? Intr-un cuvant..."merita achizitia"!?! Mersi!!!
  2. Cam asta este problema...eu nu cred ca am pus un pret aiurea,cred ca este rezonabil. Multi vor sa obtina pretul de achizitie,desi nu au investit mai nimic in el. Si nu este neaparat vorba de investitie cat este vorba de intretinere... » Post actualizat in 06 Oct 2016 11:30 Stiu motorul care l.ai dat si merita...dar sunt alti colegi care au model '07--'08 fara ABS, la vanzare si nu au nici pe jumatate achiparea pe care ai avut-o si cer cu mult peste 4000...
  3. Salutare!! Am nevoie de o mana de ajutor. As dori sa achizitionez un V-Strom 650 dupa 2008. Buget 3000-4000 euro. ~4000 pentru variant cu ABS dar si in functie de echipare. Majoritatea anunturilor de pe Bikeshop-OLX vazute... Multumesc!!!
×
×
  • Creează nouă...