Sari la conținut

florinbarbone

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de florinbarbone

  1. Pare complicat....nu stiu,cred ca voi cauta una gata omologata.Am fost la niste kkati aici in bucale"oricemoto' le spune si m-au tot pasat.Poate stie cineva pe careva care aduce asa ceva.Cica ar fi carlig de remorcare pt tipul meu de moto.Ms de raspuns Dane! :)

  2. @luv, zi si mie ce inseamna incarcator inteligent, macar sa stiu pe sa dau banii :laugh:

    ca la 25 de euro nu mi se pare prea multa inteligenta :wacko:

    eu tocmai am schimbat bateria, am luat din germania una cu gel, INTACT, 90 de euro, la noi cea mai ieftina era de la Yuasa, care de fapt era TOP lite, parca, 120 euro. la AB era 750 ron

    am luat eu intelicharger la 25euro de pe luis,dar nu e bun de nimic

  3. Perfect valabil ce ai zis tu, insa nu vad legatura intre cric si faptul ca mobra trage dreapta cand accelerezi pe loc :)

     

    Nu porneste cand e cricul lateral, insa... cricul are un intrerupator care duce la o mufa in partea stanga sub saua. Eu la GS am pus o litza in acea mufa, ca sa "pacalesc" motorul ca are tot timpul cricul sus, chiar daca era lasat. De fapt m-am pacalit pe mine, odata l-am uitat si am plecat cu el asa, pana la prima curba la stanga, cand m-a aruncat efectiv. Nu am cazut, dar mi-au tremurat incheieturile de frica o vreme ;)

    La mine porneste cu cricul lateral lasat :D ,dar cand bag in viteza se opreste motorul :D,iar cu privire la trasul dreapta,asa fac boxerele.

  4. da .interesant.dar prea complicat pt mine.daca nu iese treaba cu bujiile si benzina ma duc la mecanic.mulltumesc frumos pt raspuns.

    vezi ca e un tip pe bike shop,care mi-a sincronizat si mie,e de la noi din bucale si nu e scump :bounce:

  5. Si eu foarte greu am gasit... Dar nu mai stiu de ce zicea tanti ca e, de la Sopernova, Nova, 1300, 1310... :wacko: O sa mai trec pe la magazinu ala si o sa intreb daca mai au, stiu ca numa de 2 tipuri is - cu diametru unde se insurubeaza mai mare sau mai mic. Ala mai mic vi-l trebuie voua.

    ar fi bine sa ne spui ce sa cerem,ca am cautat de mi-a venit rau ;)

×
×
  • Creează nouă...