Sari la conținut

florinbarbone

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florinbarbone

  1. Cred ca ai gresit ceva. Am cautat unde ai spus tu,dar nu am gasit nimic
  2. Nu stiu,nu cred ca ai dreptate Luigi.Logic nu trebuie omologat vehiculul care tracteaza,iar daca remotca este cumparata si omologata,nu ar trebui sa fie probleme la inscriere.Oricum daca gasesc de cumparat asa ceva,ma voi duce la EI sa intreb ce si cum.
  3. Pare complicat....nu stiu,cred ca voi cauta una gata omologata.Am fost la niste kkati aici in bucale"oricemoto' le spune si m-au tot pasat.Poate stie cineva pe careva care aduce asa ceva.Cica ar fi carlig de remorcare pt tipul meu de moto.Ms de raspuns Dane!
  4. Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata.
  5. Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata.
  6. Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata.
  7. Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata.
  8. Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata.
  9. Salut!Are careva idee unde pot gasi o asemenea remorcuta???
  10. Apropo,cine mai vine in BMW Camp la Cheia weekend-ul asta? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...68845-bmw-camp/ vin eu Mesaj completat imi pare rau ca nu vii,as fi vrut sa ne cunoastem
  11. am luat eu intelicharger la 25euro de pe luis,dar nu e bun de nimic
  12. La mine porneste cu cricul lateral lasat ,dar cand bag in viteza se opreste motorul ,iar cu privire la trasul dreapta,asa fac boxerele.
  13. vezi ca e un tip pe bike shop,care mi-a sincronizat si mie,e de la noi din bucale si nu e scump
  14. ar fi bine sa ne spui ce sa cerem,ca am cautat de mi-a venit rau
×
×
  • Creează nouă...