Sari la conținut

cristi_1

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Severin
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki bandit
  • Numar Moto
    htc

cristi_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva?? Mesaj completat Salut, Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva?? Mesaj completat Salut, Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva?? Mesaj completat Salut, Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva??
  2. multumesc de informatii, eu am modelul N, si din cate se pare pisele noi sun singura optiune. Mai am cateva incercari, dar nu sunt sanse de reusita prea mari Mesaj completat ma poate ajuta cineva cu ceva date de contact de la centrul suzuki, de la intrarea in budapesta?
  3. Stiti pe cineva care are piese de bandit K7, sau pe cineva ce dezmembreaza, model 2007-2008??
  4. salut, am si eu o proble, am "aterizat fortat" zilele trecute, iar ca drept urmare as avea nevoie de urmatoarele, pt un GSF Bandit 650 K7 N, din 2006: 1. Carena spate 2. Capac motor dreapta(cel mic, nu cel de pe cutie cu nivelul de ulei) 3. Stop spate(frana+pozitie) 4. Capacele de plastic ce imbraca ceasurile de la bord. Daca stiti ceva, sau aveti asa ceva, va rog sa ma contactati.
  5. Salut, Am un Bandit de 650 din 2006, 4500 km, si as vrea sa-l schimb cu un Hornet, e cineva interesat??
  6. Eu inteleg si ideea ta, doar ca am inteles ca sunt cazuri, in care mergi ca omul sa faci ITP, iar acolo, te trezesti cu aia, ca ti-o retin ca cica ar fi furata, si atunci??? ce mai poti face???
  7. Salut, Am si eu o nelamurire. Am inteles ca la prima inmatriculare cu un s.h. nu se verifica daca aceasta este in regula, sau este furata, si poti avea surpriza, ca atunci cand mergi la ITP sa pleci pe jos acasa. Stiti ceva ???
  8. Salut, Ceva vreme in urma mi-am laut si eu un bandit din 2006, cazut gata, si imi trebuiesc si mie manerele pt frana de mana si ambreiaj. Daca stiti ceva, va rg sa-mi dati de stire.
  9. Salut, Am si eu un Bandit de 650, si uitandu-ma pe forum, vad ca te pricepi. Poti sa-mi spui, te rog, la ce interval trebuie curatata evacuarea, sau cum se coporta atunci cand aceasta este imbacsita. Si daca tot e vb de evacuari, caut una originala pt model 2005-2006. Ms.
  10. Salut, sunt si eu posesor de Bandit 650, nu-l am de prea multa vreme, si vreau sa-i fac o revizie. Poti sa imi spui te rog, ce ulei de motor sa folosesc? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...