Sari la conținut

cristi_1

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cristi_1

  1. Salut,

     

    Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva??

    Mesaj completat

    Salut,

     

    Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva??

    Mesaj completat

    Salut,

     

    Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva??

    Mesaj completat

    Salut,

     

    Caut si eu o carena spate neagra pt un Bandit K7(650), din 2007. Stiti ceva??

  2. multumesc de informatii, eu am modelul N, si din cate se pare pisele noi sun singura optiune. Mai am cateva incercari, dar nu sunt sanse de reusita prea mari

    Mesaj completat

    ma poate ajuta cineva cu ceva date de contact de la centrul suzuki, de la intrarea in budapesta?

  3. salut,

    am si eu o proble, am "aterizat fortat" zilele trecute, iar ca drept urmare as avea nevoie de urmatoarele, pt un GSF Bandit 650 K7 N, din 2006:

    1. Carena spate

    2. Capac motor dreapta(cel mic, nu cel de pe cutie cu nivelul de ulei)

    3. Stop spate(frana+pozitie)

    4. Capacele de plastic ce imbraca ceasurile de la bord.

    Daca stiti ceva, sau aveti asa ceva, va rog sa ma contactati.

  4. Salut.Aveti careva de vanzare un Bandit 600 N Kult sau stiti pe cineva care are?As dori sa fie in stare buna si cu actele in ordine,pt. ca tocmai ce m-am intors de la Tg-Mures unde era sa iau o teapa destul de mare.Multunmesc anticipat

     

     

    Salut,

    ce ai patit la targu mures?

  5. Nu e chiar asa cum spui tu Cristi, asta pentru ca dupa ce eu inmatriculez motorul, dau cu el de pamant, si pentru ca nu pot sa-l repar, fac "rost" de un cadru si-l pun la motorul meu :alcy:

     

     

    Eu inteleg si ideea ta, doar ca am inteles ca sunt cazuri, in care mergi ca omul sa faci ITP, iar acolo, te trezesti cu aia, ca ti-o retin ca cica ar fi furata, si atunci??? ce mai poti face???

  6. Pai nu se face certificat de autenticitate?

     

     

    Nu stiu frate care e vrajeala, dar nu mi se pare in regula, adica, oricum mergi cu ea la registru nu? In cazul in care apar probleme ulterior, ar trebui sa raspunda RAR-ul, nu?? Altfel, ei ce rost mai au pe lumea asta????? :alcy:

    Mesaj completat

    Pai nu se face certificat de autenticitate?

     

     

    Nu stiu frate care e vrajeala, dar nu mi se pare in regula, adica, oricum mergi cu ea la registru nu? In cazul in care apar probleme ulterior, ar trebui sa raspunda RAR-ul, nu?? Altfel, ei ce rost mai au pe lumea asta????? :bow:

  7. Salut,

    Am si eu o nelamurire. Am inteles ca la prima inmatriculare cu un s.h. nu se verifica daca aceasta este in regula, sau este furata, si poti avea surpriza, ca atunci cand mergi la ITP sa pleci pe jos acasa. Stiti ceva ???

  8. In primul rand vreau sa-ti dau un sfat prietenesc si sper sa nu te superi pe mine : i-mi se scrie de fapt imi (no offence)

     

    In al doilea rand motocicletele mai noi folosesc cam aceeasi tehnologie, deci chestiile astea cu, suzuki se strica, honda tine mai mult, kawasaki e si mai putin fiabila, sunt cam deplasate. Si spun asta deoarece nu stiu cati din noi si-au luat motocicleta noua si au tinut-o pana la 80-90 mii de km, sa vada intradevar cum se comporta motocicleta respectiva, ce probleme apar pe parcurs, si astfel sa poata da exemple concrete de hibe care apar la modelul respectiv (atentie nu marca, va rog nu generalizati).

     

    Despre motocicletle SH luate la mana a 2-a, 3-a, etc de la cineva nu poti face astfel de afirmatii. Pentru ca nu sti daca cel dinaintea ta a schimbat uleiul la timp, nu a schimbat vitezele doar pe zona rosie a turometrului, etc. Nu se poate generaliza ca o marca de motociclete e mai buna decat cealalta. Ca un anume model e mai fiabil decat altul, din aceeasi clasa, dar facut de alta firma, e cu totul o alta poveste.

     

    De ex eu calaresc acum GS 500, model foarte bine vandut, intr-un nr foarte mare, datorita simplitatii si fiabilitatii lui. Daca o sa te obosesti putin sa cauti pe internet, vei vedea ca unii le-au tinut chair si pana la 80-90 mii km.

    Exista modele de BMW care sunt garantate de producator pana la 300.000 de km.

    Deci, inca o data, mi se pare gresit sa generalizeze cineva ca marca X de motociclete e cea mai buna.

     

    Si ca sa nu ziceti ca-s cu totul si cu totul off topic.....Lucrez la magazin moto care are si service, deci vad destul de des bandit-uri, in special de 600 . Infara de service de intretinere periodica (schimb ulei,filtru, schimb bujii, filtru de aer, golit toba :crack: , etc) nici unul nu a avut probleme. Si nu sunt tocmai noi.

    Daca ar fi sa imi dau cu parerea dintr-un unghi putin mai subiectiv, as spune sa va luati cu incredere bandit-uri, daca va atrage modelul bineinteles.

     

     

     

     

    Salut,

    Am si eu un Bandit de 650, si uitandu-ma pe forum, vad ca te pricepi. Poti sa-mi spui, te rog, la ce interval trebuie curatata evacuarea, sau cum se coporta atunci cand aceasta este imbacsita. Si daca tot e vb de evacuari, caut una originala pt model 2005-2006.

    Ms.

  9. Salut sant si eu posesor de bandit 600 daca pot sa va ajut cu ceva.......

     

     

    Salut, sunt si eu posesor de Bandit 650, nu-l am de prea multa vreme, si vreau sa-i fac o revizie. Poti sa imi spui te rog, ce ulei de motor sa folosesc?

     

    Multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...