Sari la conținut

SUDYX

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    kawasaki zzr 600
  • Numar Moto
    HD-08-TWE
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

SUDYX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vorbit cu alti prieteni si au spus ca au trecute mai multe dimensiuni(ZX6R). Am sa verific mai bine,eu am mers numai cu 180. Am inteles ca mai trebue sa ai o galerie 4 in 1 care se taie si se sudeaza cu capetele de la galeria originala(4 in 2). As putea sa-i pun doua tobe cu 250 bucata din alea artizanale(VSC). MULTUMIRI DE RASPUNS! SAL SI ASFALT USCAT!
  2. Salutari! Aveti careva alte dimensiuni de cauciucuri trecute pe cartea tehnica,pe langa 160/60/17 si 120/60/17? Ati trecut careva pe evacuare cu o singura toba (sport)la zzr 600? Merita?Cum suna? SALUTARI SI ASFALT USCAT!
  3. Salut! Cam atit lucreaza ambreiajul la mine. Please! daca poate cineva sa verifice la motorul lui cam cit lucreaza tija aia cu clema si cablul de ambreiaj! Multumiri si asfalt uscat!
  4. Salutari tuturor motociclistilor! Am o nelamurire,cam cit se misca clema aia de jos cind tragi ambreiajul. La mine se misca vreo 45 de grade,am citit pe forum ca ar trebui sa faca 90 de grade. Salutari si multumiri! Asfalt uscat cit mai repede!
  5. Am testat un pic piata la RCA. Pe 6 luni de la 160 in sus,pe an de la 320pana la 420(fara accidente). Stau pe dreapta pana prin martie-aprilie. SALUTARI SI ASFALT USCAT!(parca e primavara!)
  6. SALUTARI! Ce draq e cu nemernicii astia de la asigurari ? E mai mare RCA la motoare ca la o masina.
  7. La multi ani tuturor motociclistilor! ASFALT USCAT fara evenimente rutiere! M-ai vorbiti si voi fratilor ca poate vine primavara
  8. Am vazut ,dar ma gandeam ca e altceva (cablu sau uzura la furca).Am sa-l desfac,pana la primavara am timp. Mi-ar trebui un bord an km,al meu e an mile si e cam enervant,trebue sa ma holbez cam mult la el sa vad km(sant trecuti marunt cu albastru pe fond negru).Oare se potrivesc sau trebue schimbat si cablu. Asfalt uscat!(desi la mine ploua nasol)
  9. salut! am si eu un zzr 600 d din 92.L-am luat in primavara dar am ceva probleme cu el.Sare din tr.2 daca -i dau gaz mai tare. Ceva sfaturi!Please! Mesaj completat RESPECT!ASFALT USCAT SI IARNA CIT MAI SCURTA!
×
×
  • Creează nouă...