Sari la conținut

clubnoroi

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de clubnoroi

  1. Trebuie sa astepti 5-10 minute pana YT proceseaza filmarea complet si o reda la rezolutia maxima uploadata. La inceput iti arata 360, dupa un minut 480 si dupa iti arata si 720 sau 1080p. Mai nou YT iti arata si filmarile facute la 60fps, nu le mai converteste automat la 30fps.

    pai stiu ca in partea dreapta jos selectezi rezolutia...numai ca dupa ce am facut upload la un film de aprox 2gb când am apăsat in dreapta jos rezoluția maxima pe care o putem selecta era 360


    » Post actualizat in 20 Dec 2014 22:19

    o sa repun filmul respectiv cumva pe youtube....in alte conditii in vehicule si pe lumina din camera as putea zice ca e relativ ok...asta cu prrinderea de cap in sensul ca la momenul respectiv nu am văzut acele detalii cum le-am văzut pe filmare

  2. Am facut si eu ceva filme cu Drift Stealth 2, dar ne stiind cum sa le pun pe youtube si sa isi pastreze calitatea imaginii le-am adaugat pe un alt site de unde se poate downloada. Daca mi-ati putea spune cum sa uploadez la claritate full hd o sa revin cu altele. Acest filmulet e filmat cu 1080p 30 fps si expunerea -1

    https://www.cubbyusercontent.com/pli/VI000031.mp4/_e4c1720cf54f46a5839b183f110ccff1

     

    Nu sunt prea incantat de claritate.. . camera a fost prinsa de suportul scaritei pasagerului

    Nu trebuia sa folosesti expunere -1. Poti regla expunerea doar atunci cand este excesiv de intuneric sau luminat. In cazul de fata sigur Expunere 0 era bine.

  3. Daca te intereseaza doar sa tai o parte dintr-un film mai lung poti folosi QuickTime Pro, doar la Pro poti face Trim. Se pot lipi si mai multe filme prin drag and drop dar nu le pune intr-o anumita ordine, sau poate ca le pune dar nu am stat sa imi bat capul prea mult cu el.

    Da, din pacate majoritatea (daca nu toate) sunt destul de dificil de utilizat pt. cineva care "nu le are cu computerele" (asa cum e si cazul meu) si-ti trebuie cunostinte in domeniu. Alta problema ar fi lipsa calculatorului performant (asa cum e si cazul meu), care sa suporte cerintele de editare a filmelor (nu utilizez decat tableta si tel. mobil)...

    :)

  4. Nu se pot edita filmarile din aplicatie. Din aplicatie poti doar sa le vezi.

    Da, am citit, super camera DRIFT 2....imi place.

    As vrea sa va aduc in atentie un alt aspect, care mi se pare foarte important si anume prelucrarea filmelor, treaba care personal o urasc si de care depinde in final reusita filmarilor zilnice....

     

    Am vazut ca Drift 2 are Wi-Fi si aplicatie dedicata pt. android (Drift Connect App), dar pot fi si editate filmarile cu aceasta aplicatie direct pe telefon (ex. Note3)?

    Exista la vre-una din camere software DEDICAT cu care poti prelucra filmele, in afara celor de PC consacrate, pt. care-ti trebuie un calc. foarte performant?

  5. Mersi de info ! si eu as opta tot pentru baterie mare si lcd dar nu prea stiu nimic pana in 100 euro , iarasi la gopro sincer poate ca as da si 200 de euro dar bateria tine putin si nu are lcd , sa le cumpar separat Nu mersi. Si intradevar forma e aiurea la viteza pe moto cu un gopro sau ceva de genu plat pe casca simti cum baga bine vantu in ea , deci ma tot uit dar chiar nu stiu pentru ce as putea opta.

    Emag are oferta la Drift Stealth 2 http://www.emag.ro/camera-video-sport-drift-stealth-2-negru-10-006-00/pd/DN7VWBBBM/. Camera asta este perfecta pentru motocicleta in cazul in care vrei sa o pui pe casca. Este aerodinamica, usoara (97 grame), bateria tine 3 ore. Nu este ieftina dar nici scumpa, calitatea video este buna, calitatea audio nu prea (cel mai mare dezavantaj la Drift). Mai ai varianta GoPro Hero http://www.actioncamera.ro/gopro-4-hero.html la 599 lei. Daca iti cumperi si o prindere sau accesoriu optional primesti reducere de 70 de lei in cosul de cumparaturi.

    » Post actualizat in 09 Dec 2014 12:55

    uite un test facut de www.helmkamera-test.de la baterie in sezonul rece si la temperatura camerei. SJ4000 este cea mai praf din acest punct de vedere. Chinazaria, chinezarie moare!!! Nu am folosit niciodata o astfel de camera, dar cred ca sunt proaste, am vazut foarte multe review-uri pe youtube si mi-am cam facut o parere.

    10527279_999757613373416_705495938415501

     

     

    camera ok s4000

     

    super - gopro4

     

    eu la "drona" prefer folosirea softului extins (pe ecranul tableta/telefon , wi fi ). este perfect pentur controlul total

     

    telelecomanda este doar pentur comenzi "basic" si este buna in medii grele ( praf, umezeala).

  6. Este vorba de functia Wi-Fi prin care te conectezi la telefon pentru a schimba setari sau pentru a vedea ce ai filmat, functie pe care o au noile modele de camere.

    Si o folosesc fix pt toate astea (mobra, bicla, schi). Nu stiu ce treaba are telefonul in discutie acum, de unde pana unde ?

  7. Da, Contour inca produce dar au pierdut foarte mult in momentul in care luni de zile nu au mai raspuns la mailurile cu cazuri de garantie, lumea era destul de suparata.


    » Post actualizat in 09 Dec 2014 10:29

    Contour produce in continuare, asta ca idee. Scos chiar si model nou ;)

     

    Din ce m-am "lovit" personal si fara nici un interes comercial (no offence, dar din principiu nu ii cred pe cei care comercializeaza marcile X, Y, Z) pot sa spun asa:

    - Premium e GoPro (ma deranjeaza personal forma, pretul prohibitiv si zecile de accesorii f scumpe, daca le vrei pe original)

    - Drift - mica, compacta, buna, pret ridicat

    - SJ1000 (chinezarie, dar compacta si mai mult decat decenta, vine la pachet cu enspe prinderi, am prieteni care o au de aproape 2 ani de folosinta in masina si la sport)

    - personal m-am oprit la Contour Roam2 cand am avut de schimbat vechea camera, aveam nevoie de ceva cu forma decenta (Roam si Sony sunt pe gustul meu), pretul a fost excelent la vremea respectiva, ma ajuta sistemul de ghidare cu laser si faptul ca apas doar un buton si am dat drumul la inregistrare sau am oprit-o.

     

    My 2 cents

    Fiecare cauta cate ceva la o camera de actiune. Personal prefer o camera o camera cu baterie mare, LCD si telecomanda. Imi place o camera care sa o pot folosi cu usurinta la toate activitatile mele (moto, snowboard, bicicleta, longboard) sau oriunde m-as duce, nu detin o alta camera in afara de camera de la telefon. Functia Wi-Fi este ok dar nu-mi place ideea de a fi legat de un alt gadget pentru a putea beneficia la maxim de camera.

    Cand sunt in padure chiar nu vreau sa mai am grija si de iphone. De cele mai multe ori imi iau un telefon de tavaleala dupa mine, unul ieftin la care bateria tine mult, pentru ca e cam naspa sa ramai fara baterie pe nu stiu ce coclauri.

    Cat despre SJ1000, personal nu mi-as cumpara asa ceva, poate ca e ok pentru pretul pe care-l are, dar prefer un brand care da inapoi comunitatii. Nu cred ca exista vreun sportiv sponsorizat de SJ.

  8. Raport calitate/pret.

    In momentul de fata lucrurile stau cam asa cand vine vorba de camere premium:

    1. GoPro

    2. Drift Innovation

    3. Sony

     

    Au aparut din ce in ce mai multe camere ieftine, chinezarii. Personal urasc toate copiile de pe piata, toate camerele care arata ca GoPro. Nu as avea nimic impotriva firmelor chinezesti care produc electonice, daca nu ar copia masiv. Si apar tot felul de "branduri" care-si pun numele pe chinezariile astea si gata Brandul X. Eu cred ca GoPro merita sa fie pe primul loc in vanzari pentru ca sunt cei care au inventat aceasta categorie de camere si pentru ca au cea mai buna camera de actiune disponibila, Drift pe locul 2 pentru ca au adus ceva in plus prin forma, baterie, lentila rotativa, asmd, dar mai au chestii de rezolvat/imbunatatit (sunet in primul rand) iar Sony...a mostenit locul lasat liber de Contour dupa faliment. Macar astea 3 branduri au adus ceva in plus restul (nu vreau sa dau nume) niste oportunisti, copiatori cu produse proaste la bani putini. Eu mai bine nu-mi cumpar camera decat sa dau banii la brandurile astea..."plagiatoare"

  9. Putem face un clasament al camerelor pe moto?

    1. cred ca e hero4 black

    2. gopro hero 3 black

    3. gopro hero 3 silver

    4. ???

    5. ???

    » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:35

    Sau mai simplu...

    1. Gopro

    2. ???

    3. ???

    Dupa ce criterii se face clasamentul? Forma, durata de viata a bateriei, calitate video, calitate audio, accesorii incluse in pachet?

  10. A fost lansata noua camera entry level de la Drift Innovation. Este cu 50% mai mica si cantareste doar 100 de grame. Bateria este integrata si tine 3 ore. Cred ca este una dintre cele mai usoare si mai discrete camere pentru casca moto.

    Pretul este de 1190 lei si va fi disponibila si-n Romania incepand de saptamana viitoare, pe ActionCamera.ro, Emag.ro, F64.ro samd.

    Mai multe detalii in curand!

    10520905_761732807196868_793654571859003

    10518852_761738453862970_162133459416393

  11. Nu cred ca merge sa il mut pentru ca pe parcurs ramane in urma sunetul din ce in ce mai mult, dar pana la sfarsit videoclipului se resincronizeaza. Oare conteaza ca defapt camera filmeaza cu 29.97 fps? O sa incerc cu adobe premiere, am incercat si cu Sony Vegas sa il fac wmv din avi si nu stiu de ce imaginea e neagra si a ramas sunetul.

    Nu are treaba cu faptul ca filmeaza la 29.97 fps. De cele mai multe ori aceste probleme apar din cauza calculatorului, acesta ne fiind suficient de performant pentru a reda filmarile. De obicei iti poti da seama dupa imaginea sacadata si sunetul care ramane in urma. Daca nu e din cauza calculatorului este foarte dubios. nu am mai auzit de aceasta problema pana acum. Incearca si alte playere: Quicktime, BSPlayer.

×
×
  • Creează nouă...