Sari la conținut

clubnoroi

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de clubnoroi

  1. Pentru ca am gresit pretul, comenzile care vin de pe motociclism.ro se vor factura la 649 lei. Pentru a putea identifica comenzile, in casuta de comentarii de pe pagina de comanda, specificati "sursa-motociclism.ro".
  2. Drift Stealth 2 la 649 lei. http://www.actioncamera.ro/drift-stealth-2.html Review de Techmoan
  3. Review Drift Stealth2 facut de Techmoan. O camera foarte buna pentru filmari de pe casca.
  4. Camera video Drift Stealth 2 la 749 lei TVA inclus. http://www.actioncamera.ro/drift-stealth-2.html Full HD, 720p la 60 fps, 100 de grame, baterie 3 ore, aerodinamica, WI-FI garantie 24 de luni. O camera perfecta pentru casca moto. Bateria chiar tine 3 ore.
  5. la Ghost-S te-ai uitat? http://www.f64.ro/drift-hd-ghost-s-camera-video-de-actiune.html
  6. http://www.actioncamera.ro/drift-kit-de-prindere.html Prinderea pe lateralul casti este cel mai ok.
  7. O comparatie intre cum aratau camerele Drift acum 5 ani si cum arata acum. Diferenta uriasa!
  8. Daca vreti o camera buna la un pret extrem de bun va recomand http://www.emag.ro/camera-video-sport-drift-hd-ghost-10-005-00/pd/ESJZNBBBM/. Are tot ce isi poate dori un motociclist: baterie mare (3 ore) forma aerodinamica, telecomanda, Ecran LCD. acces facil la mufa jack pentru microfon extern, lentila rotativa, filmare in bucla, greutate decenta.
  9. Nu-ti rada in slow motion (Daca la asta te referi) dar filmarea parca are mai multa profunzime.
  10. Trebuie sa astepti 5-10 minute pana YT proceseaza filmarea complet si o reda la rezolutia maxima uploadata. La inceput iti arata 360, dupa un minut 480 si dupa iti arata si 720 sau 1080p. Mai nou YT iti arata si filmarile facute la 60fps, nu le mai converteste automat la 30fps.
  11. Nu trebuia sa folosesti expunere -1. Poti regla expunerea doar atunci cand este excesiv de intuneric sau luminat. In cazul de fata sigur Expunere 0 era bine.
  12. Daca te intereseaza doar sa tai o parte dintr-un film mai lung poti folosi QuickTime Pro, doar la Pro poti face Trim. Se pot lipi si mai multe filme prin drag and drop dar nu le pune intr-o anumita ordine, sau poate ca le pune dar nu am stat sa imi bat capul prea mult cu el.
  13. Nu se pot edita filmarile din aplicatie. Din aplicatie poti doar sa le vezi.
  14. Emag are oferta la Drift Stealth 2 http://www.emag.ro/camera-video-sport-drift-stealth-2-negru-10-006-00/pd/DN7VWBBBM/. Camera asta este perfecta pentru motocicleta in cazul in care vrei sa o pui pe casca. Este aerodinamica, usoara (97 grame), bateria tine 3 ore. Nu este ieftina dar nici scumpa, calitatea video este buna, calitatea audio nu prea (cel mai mare dezavantaj la Drift). Mai ai varianta GoPro Hero http://www.actioncamera.ro/gopro-4-hero.html la 599 lei. Daca iti cumperi si o prindere sau accesoriu optional primesti reducere de 70 de lei in cosul de cumparaturi. » Post actualizat in 09 Dec 2014 12:55 uite un test facut de www.helmkamera-test.de la baterie in sezonul rece si la temperatura camerei. SJ4000 este cea mai praf din acest punct de vedere. Chinazaria, chinezarie moare!!! Nu am folosit niciodata o astfel de camera, dar cred ca sunt proaste, am vazut foarte multe review-uri pe youtube si mi-am cam facut o parere.
  15. Este vorba de functia Wi-Fi prin care te conectezi la telefon pentru a schimba setari sau pentru a vedea ce ai filmat, functie pe care o au noile modele de camere.
  16. Da, Contour inca produce dar au pierdut foarte mult in momentul in care luni de zile nu au mai raspuns la mailurile cu cazuri de garantie, lumea era destul de suparata. » Post actualizat in 09 Dec 2014 10:29 Fiecare cauta cate ceva la o camera de actiune. Personal prefer o camera o camera cu baterie mare, LCD si telecomanda. Imi place o camera care sa o pot folosi cu usurinta la toate activitatile mele (moto, snowboard, bicicleta, longboard) sau oriunde m-as duce, nu detin o alta camera in afara de camera de la telefon. Functia Wi-Fi este ok dar nu-mi place ideea de a fi legat de un alt gadget pentru a putea beneficia la maxim de camera. Cand sunt in padure chiar nu vreau sa mai am grija si de iphone. De cele mai multe ori imi iau un telefon de tavaleala dupa mine, unul ieftin la care bateria tine mult, pentru ca e cam naspa sa ramai fara baterie pe nu stiu ce coclauri. Cat despre SJ1000, personal nu mi-as cumpara asa ceva, poate ca e ok pentru pretul pe care-l are, dar prefer un brand care da inapoi comunitatii. Nu cred ca exista vreun sportiv sponsorizat de SJ.
  17. In momentul de fata lucrurile stau cam asa cand vine vorba de camere premium: 1. GoPro 2. Drift Innovation 3. Sony Au aparut din ce in ce mai multe camere ieftine, chinezarii. Personal urasc toate copiile de pe piata, toate camerele care arata ca GoPro. Nu as avea nimic impotriva firmelor chinezesti care produc electonice, daca nu ar copia masiv. Si apar tot felul de "branduri" care-si pun numele pe chinezariile astea si gata Brandul X. Eu cred ca GoPro merita sa fie pe primul loc in vanzari pentru ca sunt cei care au inventat aceasta categorie de camere si pentru ca au cea mai buna camera de actiune disponibila, Drift pe locul 2 pentru ca au adus ceva in plus prin forma, baterie, lentila rotativa, asmd, dar mai au chestii de rezolvat/imbunatatit (sunet in primul rand) iar Sony...a mostenit locul lasat liber de Contour dupa faliment. Macar astea 3 branduri au adus ceva in plus restul (nu vreau sa dau nume) niste oportunisti, copiatori cu produse proaste la bani putini. Eu mai bine nu-mi cumpar camera decat sa dau banii la brandurile astea..."plagiatoare"
  18. Dupa ce criterii se face clasamentul? Forma, durata de viata a bateriei, calitate video, calitate audio, accesorii incluse in pachet?
  19. Drift Stealth 2 acum in stoc la actioncamera.ro. Pret 1150 lei. http://www.actioncamera.ro/drift-stealth-2.html si GoPro Hero4 Black Edtition 2199 lei.
  20. Cine doreste sa testeze timp de o saptamana noua camera Drift Stealth 2 este invitat sa lase un comment aici https://www.facebook.com/ActionCamera.ro/photos/a.119141581455997.7989.103681356335353/763108043726011/?type=1&theater Pana una alta un test facut la aceasta camera
  21. A fost lansata noua camera entry level de la Drift Innovation. Este cu 50% mai mica si cantareste doar 100 de grame. Bateria este integrata si tine 3 ore. Cred ca este una dintre cele mai usoare si mai discrete camere pentru casca moto. Pretul este de 1190 lei si va fi disponibila si-n Romania incepand de saptamana viitoare, pe ActionCamera.ro, Emag.ro, F64.ro samd. Mai multe detalii in curand!
  22. Nu are treaba cu faptul ca filmeaza la 29.97 fps. De cele mai multe ori aceste probleme apar din cauza calculatorului, acesta ne fiind suficient de performant pentru a reda filmarile. De obicei iti poti da seama dupa imaginea sacadata si sunetul care ramane in urma. Daca nu e din cauza calculatorului este foarte dubios. nu am mai auzit de aceasta problema pana acum. Incearca si alte playere: Quicktime, BSPlayer.
  23. Un film mai vechi cu urcarea pe Iezer. Filmat cu o camera Drift de Generatie veche.
×
×
  • Creează nouă...