Sari la conținut

TAMQuadistul

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    QUAD-uri:KFX450R si TRX250E
  • Numar Moto
    TAM
  • Club
    Extreme singur!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    a

TAMQuadistul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. UP!! Se adauga: -Platosa Thor Force model illusion *zebra* si Rubatone black culoarea negru mat si rosu la incheieturi, marimile ADULT, Sunt noi, la 145euro/bucata, -Manusi O'neal culori: negru/alb grafica, Negre, rosii/negru,albastru/alb la 110lei perechea, marimile difera am de la S la XXL , depinde de culoarea dorita. -Armura EVS G5ballistic cu toate protectiile, model nitro circus sau negru simplu la 150euro/buc, noi.
  2. Vand Protectie gat EVS rc evo culoare bej, nou nouta in cutie/eticheta. la 700lei foarte negociabil. Vand casca thor force monster energy albastru cu coada de rechin la 400lei Vand Garmin etrex vista cx, cu ram mount complet pentru ghidon si ROAD2009 la 750lei. Pentru cei interesati telefon 0768292713 Mersi.
  3. taxa e valabila si pentru ATV?
  4. UP!!!!! Casca Thor monster energy cu coada rechin-1250g doar 500lei marime 56-58 Cizme oneal element (folosite)la doar 300lei!! 44-45 Platosa Fox raceframe orange KTM folosita 2 plimbari- 600lei 0768292713
  5. cu mare intarziere multumesc! am cautat vreo ora pe el pana am gasit.
  6. salutare! Am un etrex legend cx si un vista cx. Vista l-am cumparat recent. pe legend pe oriunde mergeam lasam pe harta lui o linie mov, si cand vroiam acelasi traseu doar ma uitam dupa linie pe navigatie! la vista nu gasesc cum sa setez sa imi ramana linia ingrosata pe unde merg. Parcaa merg ca prostu si cand vreau sa ma uit pe unde am fost -can-t. precizez ca nu e vorba de rute pe care sa le memorez si sa ramana in memorie cu DATA ci mereu oriunde ma miscam cu el deschis el lasa o linie ingrosata! Cum fac pe vista sa-mi apara mereu urma? multumesc anticipat!
  7. VAND 2 GARMINURI -ETREX VISTA CX nu am vazut vreo zgaraietura , este nou, se vinde cu cablu de date si suport RAM-MOUNT cu multe reglaje, la 1000lei negociabil -ETREX LEGEND CX, cablu USB, cateva zgaraieturi , suport normal ghidon , la 700lei neg pentru detalii : 0768292713 P.S: ambele au Roadu 08 updatat, pe carduri.
  8. imi cer mii de scuze, dar eram batut in cap la ora aia! RACEFRAME marime L merge de la ai mai subtirei ca mine cat si la grasuni R3 aceeasi marime Cizme 44/45 bluza M pantaloni 32 NEck brace L 150-185 LBS Casca M parca 58 la cap ochelarii universali daca un moderator este amabil si sterge a doua serie de poze? am vrut sa modific postul, mi-a dat eroare si cand am vrut sa postez alt reply tocmai s-au adaugat ambele serii de poze! Multumesc si cer scuze
  9. Echipament complet cross! format din CIZME ONEAL ELEMENT BOOTS 44/45, protectie in bot, au pana in 10 iesiri, excelente, le dau cu 450ron neg CASCA THOR MONSTER ENERGY BLUE,purtata de cateva 10ori, are 3 spalari, cateva zgaraituri de la noroi, netrantita, noua a fost 329 euro, o dau cu 650ron neg Pantaloni+bluza oneal monster, 3-4 spalari,chiar noi, nu prezinta nimic defect, murdar/patat -600ron negociabil Ochelari SMITH INTAKE GRAPHIC,90dolari noi, si ROCC lentila clara la doar 150ron ambele Platosa Fox RACEFRAME 2011 portocalie KTM, are 2 iesiri, o spalare, noua, cea mai mare suprafata de acoperire, cea mai mare protectie la interior-650ron neg,pot aduce si altele daca se vinde aceasta Platosa Fox R3 , empire black, nou nouta,cred ca are si etichetele, 500ron neg,pot aduce si altele daca se vinde aceasta NECK BRACE EVS RC-EVOLUTION la doar 600ron fix, foarte foarte confotabila, culoare gri/bej,noua cutie, tot, pot aduce si altele daca se vinde aceasta inafara de NECK si R3, toate au fost purtate pe Quad, un pic mai ferite fata de moto. Pentru pachete gen casca+pantaloni si bluza astept PMuri ma gasiti la 0768292713, PM mai rar, tam_quadcross@yahoo.com mail, mess:alexx_one_the_number_one_of_2008@yahoo.com Preturile or sa para mari, dar la cum arata, sincer toate sunt noi, inafara de casca si cizme care sunt putin zgaraiate! Va atasez poze! Mesaj completat poze!
  10. Eu am ONEAL ELEMENT BOOTs le folosesc pe quad. practic ma mai incurca la schimbat, imi zgaraie capacele la motor cu otelul din bot, in rest super super ok, confortabile, nu intra apa daca nu le scufunzi pana deasupra la glezne, are acel ,, pres,, pana la glezna din ce o fi el ca nu lasa apa sa intre. talpa e chiar noua dupa 5 iesiri cand le-am luat am dat vreo 210euro, acum vreau sa le vand cu 100euro, sunt negre marime 44-45, stare oarte foarte buna(5iesiri) Le vand pentru asa maritele FOX comp5 OFF=ROAD ATV pentru quad sunt perfecte. P.S: daca cineva imi spune unde sa postez un anunt pe forum cu echipamentul? am tricou +bluza oneal monster, casca thor Monster, platosa fox RACEFRAME2011 portocalie KTM,cizmele si altele.
  11. nu conteaza daca este este, daca nu nu va bateti capul Vin si eu sa ma dau la paducel daca e sa nu mi se strica jucaria si la Xcountry. Norocul a fost sa se strice la REA din prima mea zi nu te-am recunoscut, poate tu m-ai vazut dar..
×
×
  • Creează nouă...