Sari la conținut

Catalin_Moto

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Catalin_Moto

  1. multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi. oitza iti multumesc pentru informatiile furnizate. pile nu am, fiindca nu lucrez in politie/judecatorie si nici nu sunt vreun interlop cu multi bani. asa ca o sa iau la pas la orice alt roman cinstit si sarac. rezultatul nici nu ma astept sa fie unul bun, sper doar sa reusesc sa imi repar motocicleta. desi nu sunt vinovat, am incercat sa-l evit, si cateva zile nu o sa mai pot dansa, ma astept sa aud de la asigurator cum ca e culpa comuna sau o mizerie care imi va provoca greata. cand le platim asigurarile procesul dureaza 5 minute, cand e sa primim banii se pare ca "putem uita". asta este, sunt resemnat ca pana in iunie/iulie sau poate chiar august nu o sa ma pot bucura de capra insa sunt bucuros ca sunt intreg. decat sa raman ciung sau paralizat mai bine se face praf fierul/pierd niste bani. PS: oitza incerc sa-ti trimit un pm cu niste intrebari, daca ai timp si esti dragut sa-mi raspunzi promit ca fac cinste cu 1 bere.
  2. impact. am franat, am incercat sa-l evit. insa din cauza ca nu a franat deloc am intrat cu motocicleta in bara lui de protectie si cu piciorul in aripa (am folosit tibia pe post de crashpad pentru capra). mersi pentru urari, si sa te auda Dumnezeu Goodkat. am uitat sa va zic ca ieri din nefericire am mai avut un motociclist la spital. a ajuns dupa mine si din fericire a plecat inaintea mea. cascati ochii si cum am scris si mai sus, lasati viteza pana se acomodeaza cu noi. daca la 50 la ora nu ma vazut, la 70 80 eram inca in spital acum. nu mai stati pe forum, datii drumul afara - azi se anunta 17 grade.
  3. multumesc frumos rfd pentru ajutorul moral si cuvintele de incurajare. toata stima pentru asa oameni. eu am scapat ieftin din cauza ca am franat cat am putut. tibia stanga si genunchiul dor moderat-spre tare iar umarul stanga umflat. una peste alta am scapat ieftin. viteza legala si reactia de al evita m-au salvat de la altele mai rele. despre tip nu va spun prea multe fiindca am incercat sa nu schimb foarte multe cuvinte cu el. ce pot sa zic este motivul pentru care mi-a taiat calea "Nu l-am vazut". iar cei care m-au vazut intins pe jos pot sa aprobe ca nu sunt un tip slabut si greu de vazut. Motocicleta rosie, geaca rosie si motociclist de peste 100 kg + 1.87 sa nu-l vezi la ora 14 e greu de crezut...insa asta e. El a capatat un dosar penal + 3 luni fara permis + amenda, eu am capatat o mobra sifonata si o asigurare care s-ar putea sa-mi transforme parul din culoare neagra in culoare alba. asiguratorul lui este Carpatica. concluzia/sfatul pe care vi-l pot oferi -> pentru noi a inceput primavara, insa pentru soferi inca e iarna iar motoarele sunt lucruri SF care nu au ce cauta pe sosea. Beliti ochii si in caz ca sunteti vitezomani incercati sa o lasati moale macar pana luna viitoare cand se mai obisnuiesc conservarii cu noi. asfalt uscat si soare in ceafa va doresc, si inca odata multumesc baietilor care imi tineau de urat pana a venit salvarea.
  4. problema rezolvata. multumesc pentru ajutor baieti. acum in schimb nu vrea sa porneasca, insa nici nu insist astept primavara sa nu mai fac alte prostii. pentru altii care vor intampina aceeasi problema, siguranta cu pricina se afla in dreapta panoului de sigurante, camuflata destul de bine. inca odata multumesc. nu stiu ce ne-am face fara forum, noi astia mai tampitei. @ wawessh - mersi pentru solutia ta, insa asta am facut innainte sa postez aici.
  5. multumesc pentru raspunsuri, ma duc sa caut siguranta cu pricina. sper sa nu revin cu alte intrebari.
  6. Salutare dragilor. Am o problema creata 100% din prostia si neatentia mea (aveti dreptul sa aruncati cu pietre/sa ma aratati cu degetul). Datorita vremii frumoase de acum cateva zile am zis sa imi bag si eu in seama copilul, sa vad ce mai face, ce mai vrea nou/inlocuit, insa mai important sa o aud cum plange de la atat stat. Toate bune, pana am bagat cheia in contact sa o pornesc. Am pus contactul si cum ma asteptam nu m-ai avea curent. Din lipsa de redresor am zis sa ii ofer un impuls de la bateria de pe masina. Cum am pus cablurine cum a pornit "faimoasa" alarma, panicat ca imi deranjez vecinii am scos repede cablurile de pe ea si m-am dus sa-mi iau telecomanda. La a 2 incercare am facut greseala fatala, de care nu sunt mandru, AM PUS FIRELE INVERS (PLUS la MINUS si viceversa). Intrebarea mea este urmatoarea : Ce am reusit sa ard? (sigurantele de pe moto, piesa sau prostia de alarma) Azi am cumparat o baterie noua iar dupa ce am montato nu se mai intampla nimic, nu mai porneste nici alarma, iar capra e muta. Nu da nici un semn de viata. Alarma este o porcarie numita Two Way, si este montata pe contact. Daca nu este decuplata motorul nu pleaca. PS: Pe partea electrica sunt putin cam ||, nu imi e rusine sa recunosc, asa ca va rog daca veti incerca sa-mi explicati, explicati ca la dobitoci. PS: Moto : kawasaki zx6r 636 2002, carburatie Va multumesc anticipat pentru raspuns/uri.
  7. imi puteti spune de unde pot cumpara o oglinda stanga pentru un 636 2002? asa arata raposata
×
×
  • Creează nouă...