Sari la conținut

crowcreek

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de crowcreek

  1. No care dintre voi a-ti deschis sezonul? Eu momentan stau pe tusa pana pe 15 aprilie, aici mai e zapada pe marginea drumului, azi dimineata erau peste -10 .

     

    Eu am inceput de sambata. Am dat o tura deja. Cand am intrat in casa nevasta-mea spunea ca am un zambet ciudat si niste luminite in ochi, ca atunci cand am cunoscut-o :))))). Nu prea stiu la ce se refera :))))

  2. M-am simtit foarte bine, locatia de nota 10+, preturi foarte ok si distractie pe cinste. Ma bucur ca am putut ajunge chiar daca am fost nevoit ca sambata sa plec destul de devreme motiv ptr care am ratat concursurile.. dar DEHHH... cineva mai trebuie sa si munceasca:)).

    Nu am nimic de reprosat sau obiecatat cu privire la organizarea intrunirii insa doresc sa precizez un lucru care sunt convins ca nu m-a deranjat doar pe mine, acest lucru ar fi muzica! DA, MUZICA! S-a difuzat numai si numai ROCK :guitar: , cu urlaturi, zanganeala, galagie.. Fratilor, ok inteleg si respect gusturile tuturor, nu zice nimeni sa difuzam manele sau muzica populara( a nu se intelege ca asta ascult) dar sa imi fie cu iertare, se poate ascula si alt fel de rock dupa cum bine cred ca stiti ca exista... Soft Rock, Pop Rock...si orice mai "comercial". Nu inteleg de ce aceste intruniri si motociclistii sunt TOTI asociati acestui stile HAVY Metal, Trash Metal.. Sper ca nu am jignit pe nimeni cu cele insirate mai sus ptr ca sincer nu asta a fost intentia ci doar am vrut sa trag un semnal in privinta muzicii ce se poate asculta de catre toti ceilalti care nu sunt fani infocati ai genurilor anterior amintite.

     

    Va salut cu respect si felicitari ptr o intrunire reusita.

     

     

     

     

     

    PS. Faptul ca vineri seara la ora 04:30 era o liniste deplina m-a facut sa imi dau seama de calitatea si manierele organizatorilor si implicit a participantilor. Se pare ca suntem pe calea cea buna in privinta motoarelor turate, pocniturilor si urletelor inutile.. Respect si prin asta tin sa ii felicit pe toti participantii.

     

     

    Referitor la muzica, in cea mai mare masura ai dreptate, nu toata lumea este ascultatoare de "greutati". O sa incercam anul viitor sa invitam si trupe care sa canta ceva mai "soft".

     

    Pacat ca ai plecat mai devreme si ai ratat concursurile, dar vorba ta cineva mai trebuie sa si munceasca :laugh: . Te asteptam si la anu'!!!

  3. Salutare.

    Pare interesant sistemul. Pentru Yamaha Dragstar 650 (XVS650)- anul 2007, poti sa-mi faci si mie o oferta de pret cu tot sistemul si ce implica asta? Cam cate iepe mai adaug daca schimb filtru de aer cu un sistem hypercharger?

  4. Selectia naturala...

     

    copy paste (Method):

     

    Propun pe aceasta cale o campanie de sensibilizare a populatiei "de origine tzigani" intru incurajarea folosirii pe scara cat mai larga a motocicletelor in toate drumurile "pe care le are ei de facut".Avantajele motocicletei fata de 600SEL,Fiat Regata cu nr vechi de Italia si/sau Jeep-uri cu volan pe dreapta : consum mic,manevrabile chiar si printre carutze,se poate cara fier vechi in spate,posibilitatea unui demaraj puternic la aparitia politiei,nu trebuie sa porti centura de siguranta,casca de asemenea este recomandabil sa nu fie purtata pt ca va poate strica ingrozitor freza.

    Este laudabil daca puteti merge la viteze de 200+ pe orice fel de drumuri,pt aceasta recomand modelele deja consacrate : Kawasaki Ninja ZX-10R (aia verde),Suzuki GSX-R 1000 (aia alba cu albastru de scrie si un R mare rosu pe ea,R e de la "Reising",e mare meserie) Honda CBR 1000 RR (CBR-ul mancatzi-as) si vestita Yamaha YZF-R1 (asta e R1,coae!).

    Bineinteles nu ocolitzi bomboana,cireasa de pe tort Suzuki GSX-R 1300R Hayabusa (Busa,tata,asta are motorul cat ala de pe Dacie!)"adusa" din Anglia sau SUA.Acest model alaturi de R1 sunt cele mai recomandate ca prima alegere.

    Succes si la mai mare !

     

    This post has been edited by Method: 02 June 2011

    :ok: :lol:

  5. Salutare !

    Vreau sa-mi refac sheaua la Suzy a mea, ca are pielea cam rupta, si as vrea sa o trimit la un specialist ca eu nu prea ma pricep la chestii d'astea. Puteti sa-mi recomandati pe cineva. as vrea ca pielea sa fie si cu ceva imprimeuri in relief.

    Multumesc.

  6. asta e?pai e marauder curat....desperado pres ca e numele pt piata americana,sau japoneza,nu?

    masoara-ti telescoapele,sau vezi pe nat ce lungime au cele standard,si iti iei de la "progressive suspension".

    Ps:intra pe topicul de marauder,poate te ajuta baietii de acolo.

     

    This post has been edited by TheFatBob: Today, 11:01 AM

     

    Attached thumbnail(s)

    Reduced 70%

     

    640 x 480 (24.44K)

     

     

    multam de informatii. desperado seama cu marauderul foarte mult. Una din diferente este ca e mai sportiv si are demarajul ''mai puternic'' chiar daca motorul e de 400cc

  7. Vreau sa schimb amortizoarele la mobra mea ( Suzuki Desperado ), ca mi-a rupt salele asta vara, si nu stiu de care sa iau. Desperado e cam ca Marauderul cu mici modificari. Nu stiu ce marca sa iau si ce marime?? :disappointed: . Multumesc

×
×
  • Creează nouă...