Sari la conținut

crowcreek

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crowcreek

  1. Super festival!!! Organizare excelenta, muzica buna, locatia faina ( mult mai buna ca anul trecut ). Micii si carnatii aia erau cam nefacuti dar... Si bineinteles nelipsita ploaie pentru racoreala de peste zi. Bravo lupilor pentru un week-end minunat!!!
  2. VANDUT! Frate bikere, sa te bucuri de el la maxim! Si sa te duca pe drumuri faine si cu placere! Multumesc, Radu! O sa am grija de ea ca sa aiba si ea grija de mine. Deja am inceput sa-i descopar "secretele". Faina piesa. Spor si tie in continuare!!!
  3. Vand Yamaha Dragstar HVS 650, an 2007, 4500 euro. Motocicleta functioneaza impecabil, si este full accesorizata. Are cauciucuri aproape noi si baterie noua. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=586454
  4. crowcreek

    Yamaha Dragstar

    Eu am inceput de sambata. Am dat o tura deja. Cand am intrat in casa nevasta-mea spunea ca am un zambet ciudat si niste luminite in ochi, ca atunci cand am cunoscut-o )))). Nu prea stiu la ce se refera )))
  5. Referitor la muzica, in cea mai mare masura ai dreptate, nu toata lumea este ascultatoare de "greutati". O sa incercam anul viitor sa invitam si trupe care sa canta ceva mai "soft". Pacat ca ai plecat mai devreme si ai ratat concursurile, dar vorba ta cineva mai trebuie sa si munceasca . Te asteptam si la anu'!!!
  6. Pentru cei care o sa-si faca de cap vineri seara, o sa avem o ciorba de burta, servita sambata dimineata....asa de "reveneala".
  7. Sigur gasim si niste mititei si o ceafa de porc la gratar. Si multa, multa bereeee.
  8. crowcreek

    Roti,butuci,spite...

    Munca de chinez batran Foarte tare!!!
  9. crowcreek

    Hypercharger Kit

    Salutare. Pare interesant sistemul. Pentru Yamaha Dragstar 650 (XVS650)- anul 2007, poti sa-mi faci si mie o oferta de pret cu tot sistemul si ce implica asta? Cam cate iepe mai adaug daca schimb filtru de aer cu un sistem hypercharger?
  10. foarte tare. o sa incerc si eu. da cred ca merge si cu palinca in loc de tequila.
  11. Daca va intindeti cu petrecerea pana spre seara, poate dati si o tura prin Grill Pub . /index.php?/topic/669830-chopper-academy-end-of-season-party-2011/
  12. Suzuki Desperado VZ400, culoare neagra, aerografiata cu flacari si cranii, an 2000, 13800 Km ( 1500 anul acesta ), cauciucuri Pirelli - 4000 Km ( stare f. buna ). Consumabile schimbate in primavara. Pret : 1500 Euro.
  13. Multumim pentru aprecierile voastre, si speram ca anul viitor sa reusim sa va simtiti cel putin la fel de bine ca anul asta!
  14. Campioni au fost cu totii. Nu credeam ca o sa se ridice vreunul de jos.
  15. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa aiba grija de sufletele lor.
  16. Caut sa schimb amortizoarele spate la Suzuki Desperado ( 400 ). Aveti idee de unde as putea sa cumpar?
  17. crowcreek

    ACCESORII HOME MADE

    Salutare ! Vreau sa-mi refac sheaua la Suzy a mea, ca are pielea cam rupta, si as vrea sa o trimit la un specialist ca eu nu prea ma pricep la chestii d'astea. Puteti sa-mi recomandati pe cineva. as vrea ca pielea sa fie si cu ceva imprimeuri in relief. Multumesc.
  18. crowcreek

    Roti,butuci,spite...

    asta e?pai e marauder curat....desperado pres ca e numele pt piata americana,sau japoneza,nu? masoara-ti telescoapele,sau vezi pe nat ce lungime au cele standard,si iti iei de la "progressive suspension". Ps:intra pe topicul de marauder,poate te ajuta baietii de acolo. This post has been edited by TheFatBob: Today, 11:01 AM Attached thumbnail(s) Reduced 70% 640 x 480 (24.44K) multam de informatii. desperado seama cu marauderul foarte mult. Una din diferente este ca e mai sportiv si are demarajul ''mai puternic'' chiar daca motorul e de 400cc
  19. crowcreek

    Roti,butuci,spite...

    Vreau sa schimb amortizoarele la mobra mea ( Suzuki Desperado ), ca mi-a rupt salele asta vara, si nu stiu de care sa iau. Desperado e cam ca Marauderul cu mici modificari. Nu stiu ce marca sa iau si ce marime?? . Multumesc
×
×
  • Creează nouă...