Sari la conținut

jim jim

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

797 citiri profil

jim jim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am incercat sa te sun.Esti din Bucuresti sau imprejurimi?
  2. Va cer si eu ajutorul pentru a-mi repara motorul de la o Aprilia Pegaso 650 din 1993. Problema este ca dupa iernare am pornit-o am mers circa 10 km dupa care a inceput sa se auda o bataie la motor. Rog pe cei care cunosc un mecanic bun (si nu ft scump) sa-mi dea si mie o adresa, nr de tel sau mail. Merci mult tuturor care ma pot ajuta si asfalt uscat la toata lumea!
  3. Salutare, Imi poate spune si mie cineva ce ulei sa folosesc pt motoru meu o Aprilia Pegaso 650 GA. Daca stiti si cam cat intra k din pacate nu am carte sau ceva de genul asta sa aflu exact. Si inca ceva...de unde sa cumpar ce imi recomandati. Merci
  4. Salutare la toata lumea! Eu mi-s Jimmy si sunt relativ nou in bransa, permis si motor de aprox 1 luna si ceva (doar A de o luna la celelalte am state mai vechi). In imagine sunt cu mandra la prima intalnire. Satisfactie maxima de la prima incalecare! Motor in caz ca nu se vede prea bine Aprilia Pegaso 650. Asfalt uscat si vreme buna!
  5. Multumesc tuturor pt raspunsuri. Acum dupa ce am mai mers cu ea nu mi se mai pare chiar atat de inalta mai ales pe asfalt. Problema apara atunci cand terenul e mai accidentat unde trebuie sa fiu ft atent unde opresc ca sa mai ajung cu picioarele. Mosulik, trebuie sa vedem odata cum arata si cablul meu....poate am noroc si se potriveste ceva. Asfalt uscat tuturor!
  6. Mi-am cumparat si eu de curand o Aprilia Pegaso 650 GA din "92 si as vrea sa stiu daca se poate modifica inaltimea seii si daca da cum. Acum e putin cam inalta si daca as putea-o cobora cu vreo 2 cm ar fi super. Si inca ceva stie careva de unde as putea cumpara un cablu de turometru pt acelasi motor (sh sau nou). Merci!
×
×
  • Creează nouă...