Sari la conținut

Zerstorer

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zerstorer

  1. Of topic: Duminica 19 iunie la Baneasa miting aerian Mitingul aviatiei sportive. (anualul miting)
  2. Ce vremuri... Daca ne mai gandim si la cel de la Timisoara... Acum intradevar incepe sa fie din ce in ce mai vizibila saracia din aviatie, (ca de altfel din mai multe domenii). Anul acesta nu se preconizeaza mare lucru. Are cineva idee daca se face miting de ziua aviatiei sportive? Anul tecut pe vremea asta era deja stabilit, dar vad ca e liniste la capatul celalalt alt firului care anunta mitingul.
  3. Aeroclubul Romaniei a facut un contract cu Academia pentru cativa controlri de trafic pentru aerodromurile teritoriale. Pentru aceste cursuri s-a platit suma de 4000 euro de persoana. In acesti bani sunt 8 luni de cursuri teoretice, in care se primeste licienta doar pt CT pe aerodromuri ce nu au tehnologie (radar etc.) Cutrsul complet mai dureaza inca 4 luni si include evident taxe mai mari, avand in vedere ca se folosesc simulatoare si alte "obiecte" scumpe in procesul de invatare
  4. Am ratat revista! Firar sa fie! Are cineva dublura? sau o vinde pe a lui? Poate este cineva amabil sa scaneze paginile respective sa mi le trimita pe mail! Multumesc anticipat!.
  5. Pentru controlor de trafic nu ai nevoie de poli ci doar de cursurile Scolii Superioare de Aviatie Civila de la Baneasa. Oriucm, si eu iti dau acelasi sfat: pentru o mai buna pregatire in domeniu nu renunta la poli. Aeroclubul Romaniei e o epava. pe zi ce trece tot mai sarac. sunt zvonuri de privatizare ceea ce inseamna the end pentru toti tinerii ce nu isi permit sa isi cumpere ore de zbor. La SSAvC se fac deasemenea cursuri de zbor, pe banii proprii si pe banii Min. Trans. cand este nevoie de piloti. Problema e ca acolo trebuie sa ai sanatatea tun si apoi sa te bati cu pilosii (ca la romani). Mai departe (scrie-n carte, cum zicea Creanga) e decizia ta. Totusi daca ai timp liber mult si ai bus 21 de ani du-te la AR. iti zic timp ca la AR nu zbori cand ai chef, ci zbori at. cand sunt disponibilitati. Adica cand vor altii. Succes!
  6. Beton! Cat se poate de adevarat, din nefericire. Sper data viitoare sa fie sau mai bine zis sa nu fie pe strada cand ies la plimbare. Drum uscat si fara soferite!
  7. VIneri dupa pranz ma deplasam pe Vacaresti spre Timpuri Noi cu scuterul unei colege, cand din sens opus o soferita intr-un harb de dacie se baga sa-mi taie calea sa faca nu stiu ce (probabil o intorcere peste banda dubla continua). m-am blocat la inceput cand am vazut... dar am reusit sa o evit... nu mai merg mult... si ma trezesc ca vine o alta soferita intr-o dacie nova albastra care ma depaseste prin dreapta jumate pe banda 1 jumate pe banda doi.. cu clacson prelung. Mi-a taiat calea ca apoi sa se opreasca in fata facultatii.... Opresc langa ea cu intentia sa o pocnesc zdravan... dar.. mi-am dat seama ca putea sa fie mama pe la facultate... in fine tipa nici macar nu m-a bagat in seama.. pur si simplu nu existam... asa ca dupa multe injuraturi.. am lecat mai departe in treaba mea... Multumesc Domnului ca nu am cazut cu scuterul... mai ales ca nu era al meu. Asa ca atentie pe viitor pt incepatori la soferitele dragute.
  8. Merci de link. Totusi as vrea parerea cuiva care sa fi mers pe amandoua.. sau un drivetest comparativ... Asadar in ce numar al revistei?
  9. Si eu as opta tot pentru Aprilia... are fatza de moto sportiva si de asemenea in configuratia de putere maxima.. e chiar o moto sportiva pt cei ce detin A... Am observat ca mai au si cei de la Yamaha ceva de 125.. cica sprtiva... dar are niste roti de bicicleta.. cursiera... cu niste faruri mari hidoase. Aidoma CBR-ului. La noi in tara desi CIP e mai ieftin CBR-ul, pe langa TVA mai e de adaugat si TAXA VAMALA asa ca nu stiu dac iese cineva mai ieftin...
  10. Daca imi spui si ce numar iti sunt recunoscator! Merci.
  11. Pentru cei ce cunosc va rog sa postati apreciarile voastre. Ma intereseaza din punct de vedere mecanic, fiabilitate si pret de intretinere.
×
×
  • Creează nouă...