Sari la conținut

cpm

EX+
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cpm

  1. La 125 s-a plecat in forta Gpr125- RS 125-Mito 125 dupa cateva ture Gpr`u a intrat usor in RS trecut mito primu si dupa nu stiu ce a facut dar Gpr`u a intrat in Mito si nu a mai putu continua.

     

    1.RS125-2.MITO 125-3 CBR125 (DAR LA 3 NU STIU SIGUR)

     

    gpru a mers ca un (cuvant urat) a vrut sa omoare lumea pe pista !!!!! sa vazut cine a stiut sa mearga :cheers: !!!

  2. CARE AVETI SAU STITI DE UNDE POT SA FAC ROST DE UN RELEU DE SEMNALIZARE DE 12v, 85c/min, 3.4w cu 3saboti :cheers: PLEASE HELP ME CA SE SUIE TIRURILE PE MINE CA NU AM SEMNAL SI DAU DIN MAINI CA O VRABIE TURBATA PE LA SEMAFOARE CA SA VADA IDIOTII IN CE DIRECTIE O IAU :cheers: post-10792-1150655574_thumb.jpg:crack: :lol:

    Nou cu garantie 27 Dolari

    Tel 0724561013 Ciprian

  3. Va salut

     

    Toti posesorii de scutere de 50cc, nepreparate, indiferent de varsta pilotului sau a scuterului, dar cu echipament full obligatoriu (casca, manusi, geaca, genunchiere) ... sunt invitati sa participe la prima cursa de scutere din Bucuresti. cursa se adreseaza amatorilor si nu pilotilor de curse, sau celor cu scutere modificate racing.

     

    Aceasta cursa va avea loc pe circuitul de la AMKART (pipera), antrenamente si calificari sambata 01.07.2006 ... cursa duminica 02.07.2006 (cursa inseamna 8 ture). In functie de numarul de participanti, se vor califica doar 20 de concurenti, evident in functie de timpii din calificari.

     

    Participarea se face pe raspunderea fiecaruia.

     

    Costurile nu sunt stabilite inca, dar sunt in tratative cu gugu, shefu de la amkart pt un discount, oricum nu vor depasii 50 ron//pilot.

     

    Premiile le voi acorda eu astfel : premiul 3 - o sampanie shio strangere de mana :banana:, premiul 2 un set de placute de frana Ferodo, premiul 1 - doua seturi de placute de frana (fata si spate) Ferodo - racing.

     

    La final pentru toti participanti voi incerca sa facem o masa mare la Club 21 din regie.

     

    Voi revenii in urmatoarele zile cu mai multe informatii - ce trebuie sa retineti : concurs, amkart, echipament 01-02.07.2006.

     

    o zi buna

     

    mau

     

    www.asista.cabanova.ro

    Salutere pt toata lumea

    Am vazut ca nu prea sunt sponsori. Iar cu ocazia asta ai anunt pe cei care nu au apucat sa cumpere tobe sport, racingsau elemente tuning Malossi pt scuterele lor ca le pot castiga in cursa asta. Binenteles daca organizatorii au nevoie de sponsori.

    Oricum ne vedem pe pista

    Bafta tuturor

    post-5373-1150134477_thumb.jpg

    post-5373-1150134500_thumb.jpg

  4. Pt Tuning motor ( seturi motoare variatoare filtre aer sport etc accesati www.malossi.com iar pt tobe esapament www.giannelli.com iar pt preturi www.scutersevice.ro Unic importator al marcilor Malossi si Giannelli in Romania.

  5. am pus si bateria de la masina deci bateria nu reprezinta o problema

    electromotorul l-am desfcut, curatzat, am schimbat carbunii, lucreaza ok, invarte bine ii da destula turatie la motor

    compresie am destula mi-am bagat piston si cilindru nou de 42mm... l-am alezat pana la cota asta ca era de 41... nu am gasit piston atunci cand am vrut sa il fac de 41 si l-am alezat si i-am bagat de 42... e alezat de unu destul de profesionist... adica am incredere in ce a facut... compresia e destul de ok

    si partea cu furatul curentului nu cred sa se intample... ma gandesc ca are doua circuite separate pentru lumini si pentru scanteie... ma gandesc ca el atunci cand e invartit de electromotor porneste tot din curentul de la magnetou... parerea mea... adica daca el merge si fara baterie ma gandesc ca foloseste pentru scanteie doar curentul produs de el instantaneu nu de ala din baterie dar v-am zis i-am pus bujie noua mi-a mers pana mi s-a inchis din greseala bujia eu i-am reglat distanta la 0.5 ca la masina lu tata si nu a mai vrut... azi am incercat cu un sinterom nou... si parca ar da sa porneasca dar tot nu o ia :)

     

    multumesc mult pentru sfaturi... oricum o sa verific toata instalatia electrica si o sa imi iau si o bujie calumea recomandata

    Multumesc mult pentru sfaturi

    @cpm nu am ceas ca sa verific compresia stiintific dar m-ar tenta sa improvizez unu... cam ce pesinue ar trebui sa inregistreze?

    sa ai o pornire usoara ( nu spun F Buna ) minim 8

  6. ma al dracu mecanic...

    asa spune etica si deontologia meseriei voastre?

    daca eu STIU ce are si vreau o operatiune specifica?

    kuxi

    Salut

    probabil ma ajuti sau probabil ma incurci nu se stie ..

    Dar Daca GRESESTI??? tu esti un client care nu cunoaste meserie si nu este nici o problema ,dar cand vine un sef sau un coleg sii spui ca ai facut dupa placul clientului situatia se schimba radical , de aceea orice mecanic constata el si daca ceea ce a constatat se "loveste" cu ceea ce a spus clientul da drumul la treaba ,daca nu ... face ceea ce a invatat.

    Aici nu se pune treaba cu vezi ca am pana sau am un geam spart, nu evorba de lucrurile vizibile.

    noi mecanici mai avem o vorba :

    Electricianul spune ca daca s-ar vedea curentul toti s-ar face electricieni ,cam asa si cu mecanica ,dar nu se stie niciodata .

    Poate mai are si clientul dreptate ,Nu???????????? :)

  7. Salut

    Fiind un ceas digital nu exista cablu metalic pe camasa ca la cel clasic(Cel putin asa am inteles)

    trebuie mers la un electronist sa ti-l masoare cu un osciloscop deoarece KM functioneaza prin intreruperea unui camp magnetic,daca desfaci melcul la Km si il cureti vezi daca nu cumva ai vreun fir intrerupt exact la baza melcului ( unde intra firele in el) sau in inter melcului aio bobina pe stator ( carcasa pinionului) si pe partea rotoare trebuie sa fie un punct de vopsea sau altceva care sa intrerupa fluxul magnetic

    incearca sa cureti cu un spray pt rugina ca este posibil sa nu mai faca masa cu caroseria ( furca)

    Daca este cablu clasic este mult mai usor

    scoti cablul din acmasa si-l invarti cu mana daca se invarte inseamna ca este din melc daca nu se invarte este din ceas vezi ca uneori cablul se lasa mai jos decat fanta din interiorul melcului si atunci nu mai prinde pe patrat si nu mai invarte .

    Daca merge la mana si indica baga cablul in melc si verifica lungimea cablului ( nu si a camasii) si cu siguranta iti va da o diferenta .

    ca Sa elimini dif trebuie umpluta cu un cablu electric sau alceva care sa intre in locul cablului pana ajunge pe patrat( vorbim de miezul cablului de Km)

    E simplu cablu nu trebuie sa cada mai jos decat patratul care il actioneaza

  8. Champion RN1C filet scurt (este si cu filet lung) dist 0.4-0.8 in functie de uzura dar mai bine 0.6

    in mom in care nu porneste la automat sigur ai probleme de compresie

    ai mai multa compresie cand dai la pedala decat la electromotor ( la pedala motorul il invarti mai repede si ai compresie mai mare) sau electromotorul tau sau bateria nu functioneaza corect.

    baga un ceas pe el sa vezi ce compresie ai si dupa aceea gandestete la alte probleme

  9. nu mai merge limitatorul care aprinde stopul pe frana. la partea stanga(frana spate). iar service-ul din sincai este foarte departe de mine, si nici nu fac tot ce le spui. am experiente triste cu Ciprian. a trebuit sa ma duc de trei ori la ei pentru ca am avut apa in benzina. prefer sa platesc si sa faca ce le spun eu, decat sa fac pe garantie si sa nu ma ajute......

    Nu poti schimba o piesa sau desface o alta ca asa vrea clientul

    Cand mergi la un service , mecanicul constata defectul si-l remediaza . Niciodata vreun mecanic n-o sa desfaca un scuter daca nu este necesar, chiar daca clientul plateste.

    Noi nu facem diferente intre clienti si incercam sa-i ajutam pe toti cum se poate mai bine ,daca la tine, poate nu am fost la inaltimea asteptarilor ... ne pare rau ,dar daca "plangerea" vine Una la 500 scutere probabil ca la tine a fost o scapare sau clientul are imaginea lui despre un service in general .

    Service-uri in Bucuresti :

    La Lizeanu,( peugeot ) in Pipera(peugeot) ,giurgiului (First Bike ) sau poti incerca la United Motors poate ai noroc .

    Bafta

    Ciprian

  10. Dupa parerea mea cu tuningu` la scuter... mai bine lasa....

    Dar daca va mananca pielea incercati...

    1. kitturi scumpe comandat pe net... am auzit la un prieten pt un honda de 50 isi luase piston si cilundru de 75 alt carburator alta toba alt variator alt ambreaj alta aprindere, si de la 70 a ajuns la 85 chiar 90 cand bate vantul favorabil :angryfire:)

    2. sau apucati-va de chestii simple, m-ai puntetii un segment daca e pe unul ii puneti 2, mai datii gaz din carburaor, polizati chiulasa ca sa mariti raportul de compresie, verificati sa nu aveti limitare in toba.

     

    Dar mai bine luati-va dupa D_M_W ca are dreptate...

    oricum la scuter(nu moped) iti trebuie permis, si inmatriculare, pai va lauti frate un minsk de pune in poponeata orice scuter de 50 si ai motor nu gluma, ca sa nu mai vorbim de micile viteziste

    Scuzama ca intervin , cine ti-a spus ca a montat kit ( oare cefel de kit?) si toba si carburator si merge scuterul cu doar 85km/h, greseste.Iti garantez ca daca montezi o toba si un set de role care te costa maxim 5 mil lei amandoua, scuterasul poate atinge chiar 95km/h si fara 'vant favorabil'.Nu mai vorbim de ceea ce spui tu cu aprindere inlocuita si alte alea,ca daca stai sa le calculezi , cu piesele care spui tu ca au fost inlocuite acel scuter merge cu cel putin 120km/h .Apropo de Minsk-ul care pune in poponeta un scuter tunat .......... te rog sa te mai gandesti, dar daca vrei sa faci o proba cu un astfel de scuter vino intr-o zi la mine la service sa vezi ce face un astfel de scuter si dupa aceea daca mai sustii aceeasi cauza inseamna ca-ti place mai mult Minsk-ul ( fara suparare) :goodposting:

  11. Sal baieti sa deschis service la scootere

    Refacut carene impecabil Ieftin Pt lansare

    Vopsitorie La catalog Analizor

    Mecanica Scootere

    Pregatim Profesional la pret mic :crack:

    0720606397

    sunama vreau sa colaboram pe parte de vopsitorie

    Tel 0724561013 Ciprian sau email cpm.serv@gmail.com

  12. sal fratilor ..as avea nevoie de un mic ajutor..din partea voastra. Am un Piaggio NRG MC3 cu racire aer , pe ceas imi arata vitexa maxima 120 dar nu am mers niciodata mai mult de 83 km/h cu el , am scos un limitator de la motor ca un fel de inel de plastic iar toba a avut un fel de teava care la capat era tocita , am taiato si pe aceea , am luat de nou scuteru asa ca ii un motor bun dar eu sunt a speed maniac , de 3 ani de cand ma plimb pe scutere numai 2 cazaturi am tras si prin oras numai cu 70 - 80 ma duk...asa ca daimi ceva sfaturi cum sa fac sa mearga mai rapid , m-as multumi cu 120 (minim)...astept raspuns

     

    bmw330gti@yahoo.co.uk

    Vezi site www.scuterservice.ro au tot ce vrei pt tuning scutere

  13. salut om bun

    Giannelli este o marca prezenta de multi ani in concursurile de motociclism (moto GP,si SBK)dar si in multe alte competitii cu pretentii

    Aceste tobe au echipat mocicletele multor piloti de top din ziua de azi.

    Exista modele pt orice model de moto(enduro,s.sport,sport turing etc)

    Sunt Lucrate pe aceeasi banda cu ARROW( cum face KTM cu Husaberg) deci sunt de calitate,iar tobele sunt si sport si racing care imbunatatesc performantele in functie de model cu cel putin 3.8 cp si au un sunet deosebit de cele street Binenteles

    Poti invata ceva despre ele la giannelli.com si cu siguranta te vei hotara ,oricum le vei vedea la salonbul moto din Bucuresti in Aprilie.

    post-5373-1138911847_thumb.jpg

    post-5373-1138911858_thumb.jpg

    post-5373-1138911878_thumb.jpg

    post-5373-1138911891_thumb.jpg

  14. De fapt vreau sa intreb 2 chestii:

     

    1. din ce va faceti garniturile la chiulasa (imbinare intre capacul de chiulasa si cilindru). Colegu' stresu' mi-a recomandat cutiile de bere. Daca mai aveti... spuneti !

     

    2. Are voshodu' garnitura la chiulasa PENTRU CA: am vazut un cilindru nou care arata altfel decat cilindrii pe care ii stiu la masini, in sensul ca gaurile de la prezoane sunt facute in blocul cilindrului, bloc care nu are suprafata de sus in acelasi plan cu CAMASA pe care intra pistonul. Camasa vine din cilindru si urca aprox 1 cm mai sus de suprafata cilindrului . Cee ce impune intrebarea: o garnitura ar trebui pusa pe camasa, sau in jurul ei ? Daca a desfacut cineva, pe concret ar fi binevenita opinia.

    sALUT OM BUN ,

    Nu cred ca motorul tau merita numai vechituri .

    Daca vrei o garnitura de chiulasa noua indif de model ,mergi pe Viilor capatul cu Murat (firma de transport)venind dinspre Pieptanari in celalalt capat si vezi ca acum strada e in constructie dar la intrarea ei gasesti o Vulcanizare iar urmatoarea pravalie e un meserias care face tot felul de garnituri pe insertie de metal si cupru ,Cauta-l ca face treaba buna .

×
×
  • Creează nouă...