Sari la conținut

KaspeR

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male

KaspeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O intrebare , daca este asa de naspa motorul tu de ce ai Hyosung GT 125 R?
  2. Salut ! As vrea sa achizitionez un hyosung gt 125 r . Am cautat pe net si nu am gasit foarte multe despre acest motor....M-ar interesa daca tine la drum lung , cati km tine ? Si de la cati incep sa apara probleme . Se duce repede motorul ? Nu vreau sa incepeti iar ca iati yzf sau stiu eu ce ok? am pus niste intrebari , rog seriozitate .Vreau parerii de la detinatorii de hyosung or de la cei care cunosc foarte bine motorul. Scuzati-mi greselile gramaticale!!!
  3. In vara o sa ma angajez. O sa strang niste banuti, macar pentru echipament.Apropo daca poate sa ma ajuge cineva ...cu latimea seii de la cbr de 125 .Multumesc si ne mai auzim! Mesaj completat Ajute* scuzati-mi greselile!Sunt neatent!
  4. Chivu nu fi rau Poate are intentii bune , poate nu este cocalar,poate respecta legea , poate vrea sa mearga civilizat si atent cu echipament ful....Pai ce scoala moto? depinde de unde esti tu , in Ploiesti este poligonul langa stadionul astra, poti sa te duci sa vezi
  5. Nu , nu am o mama care ar distruge mobra cu toporul:) Eu nu mai am probleme, dupa 1 an si jumatate de chin in sfarsit a spus si maicamea "bine o sa ai motorul cand o sa iei permisul" .Taicamiu are A-ul nu are motocicleta si nu il las sa isi cumpere pentru ca el vrea ceva mare 600cmc sau mai stiu eu ce..I-am explicat ca daca el o sa isi cumpere motor mare , cand o sa fac eu 16 ani nu o sa imi cumpere si mie.Am incercat sa-l conving ca Varadero de 125 este inalta destul de mare si sa mi-o lase mie , partea naspa e ca nu imi convine sa imi calareasca el motocicleta Asa ca nu o sa isi cumpere pana nu fac 16 ani, cand o sa ii am motocicleta de 125 este asigurata La mine nu este vorba de bani...este vorba ca ii este frica maica-mii!Eu si taicamiu incercam sa ii explicam ca daca porti echipamentul potrivit si mergi cu viteza legala mai rar mori! Partea a doua este ca nu stii cand un "cocalar" intr-o dacie "tunata" merge cu 100 km/h si da peste tine..pentru simplul motiv "nu te-am vazut"
  6. Salut ! Daca dai de A1 la 16 ani poti sa conduci motocicleta 125 cmc si 15 cp Da imediat dupa ce ai permisul Daca "taticul" nu intelege ia-l de mana si adu-l pe motociclism.ro pentru a se convinge.Bafta!
  7. Faza este ca ar avea bani sa imi cumpere "jucaria" , dar maicamea si bunicamea si prietenii de familie toti au sarit cu gura "sa nu se intample asa ceva" ei gandesc altfel ai motor esti donator de organe esti ca si mort...doar taicamiu are alt mod de a gandi .El are A-ul si ma intelege adica ai motor care prinde 200 cine te pune sa-i dai 200? poti sa mergi si cu 60 si daca esti echipat in caz de tranta scapi usor!
  8. Multumesc mult pentru raspuns, in sfarsit un om care si-a sacrificat 2 minute din viata sa explice niste chestii nu ca alti care au chef de mistouri;) si cocalarii! Si am sa vad ce fac imediat ce iau vacanta ! Taicamiu a promis ca isi cumpara motocicleta de 125 pentru a-mi ramane mie ! Si s-ar putea sa nu fie nevoie sa mai strang eu ceva!
  9. Frate nu sunt cocalar ! In fine iti este usor sa spui ca e proasta intrebarea pentru ca tu ai deja tot ce iti trebuie (motocicleta) dar eu nu am si sunt disperat..!
  10. Nice pot sa vin sa iau cativa epuroi din el? Nu serios acum m-ar ajuta mai mult daca mi-ai spune cum pentru ca urmeaza sa dau si eu de a1 ...Doar taicamiu care stie ce inseamna si are A-ul este de acord cu mine si vrea sa imi cumpere motor in rest vai si amar...!!
  11. Cum v-ati convins parintii sa va cumpere motor la 16 ani? Ori sunteti copiii de bani gata?
  12. Am stat astazi sa ma gandesc si am ales varadero !! Imi place ca forma , pozitia este lejera nu te chinuie spatele la drum lung..etc etc !
  13. Pai cam asa as vrea inafara de liceu , oras in timpul liber as pleca la drum mai lung eu nu sunt cu viteza prea mare..! Si trebuia sa scoti faza cu sa te vada fetele ca nu sunt pitiponc glumeam adica parerea mea eu sunt genu cu echipament si daca ma duc la magazin adica nu va ganditi ca sunt un pustan obsedat de fete ...viteza freza cu gel fara casca si astea !! Adica imi place si rs-u si vitezanele astea sunt mai controlabile la viraje decat un chopper...din cate am vazut eu !!Nu am ocazia sa ma urc pe aceste motociclete Repet am mers doar cu un first bike si un chopper kawasaki era (nu stiu sigur)....
  14. Si cbr-u nu stiu ce sa spun mi se pare ingust rau...Si ms mult pentru intrebarea cu rs cu 30 cp..oricum tot ce nu imi place din cate am vazut pe youtube este ca se aude ca un scuter ...Aici este 1-0 pt varadero!!
×
×
  • Creează nouă...