Sari la conținut

Tzutzu*

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tzutzu*

  1. Cumpar kit lant kawasaki zx6r 1997 sau decat pinion fata .Inca ceva..cine se pricepe la reglajul carburatiei si ma poate ajuta..desigur contra-cost.

     

    Cumpar kit lant kawasaki zx6r 1997 sau decat pinion fata .Inca ceva..cine se pricepe la reglajul carburatiei si ma poate ajuta..desigur contra-cost.

    nimeni nu ma poate ajuta cu una din probleme?:(

  2. nu a trecut nici o saptamana de la acel accident, ca acum o ora am patit-o si eu in acelasi loc. Din fericire nu conduceam eu si nici nu era motorul meu. Eram pasager pe yamaha xj650r`ul unui prieten. Ma sunase sa cobor in fata blocului sa ii arat noua mea casca, sa o probeze ca vrea sa isi ia si el una la fel. Nu am apucat sa mergem nici macar 100 m, ca in intersectie un putzoi cu un peugeot 206 (cu numere de spania) ne`a taiat calea si am intrat fix in el. Din fericire am scapat doar cu 2-3 julituri. Tot damage`ul l`a suportat motocicleta si casca mea :moto: . Masina venea din fata si vroia sa vireze stanga, iar noi sa o luam inainte. Teoretic noi aveam prioritate. Soferul masinii a dat semne ca ar ceda trecerea, dar din pacate doar atat. S-a oprit cand era prea tarziu.

     

    Ne`a dat de ne`a julit. Asta e

    chiar..ce`ati rezolvat ?

  3. Ba cam esti. Si nu o zic eu, ci posturile tale de pe forum. Dar problema cea mai grava nu e asta [ne-am cam obisnuit cu "filologi" de camin cultural]. Problema cea mai mare e ca, in loc sa incerci sa vezi unde ai gresit si sa bagi la cap, tot tu esti ala cu gura mare, in 'atac'. Clasic. Habar nu ai sa folosesti semnele de punctuatie [nici nu le folosesti], faci greseli flagrante, "cunostintele tale de gramatica" sint nule - dar asta nu te impiedica sa faci analize pe text si sa atragi atentia asupra unei "greseli" minore [asta doar dupa noile reguli ale jocului - facute tocmai pentru unii ca tine, care nu stiu sa foloseasca o cratima]. :)

     

     

    Avea doar, sau nu avea decit ! :D

     

     

    Foarte frumos, numai ca "numai" se scrie, in situatia de fata, despartit - nu mai stateam.

     

    etc, etc. Sper sa numai pierzi timpul si sa-mi raspunzi, desi sint sigur ca o sa ai destul tupeu incit sa o faci.

     

     

    Scuze pentru off-topic si insanatosire cit mai rapida [si fara sechele] motociclistei !

     

    Vad ca esti din 2004 inregistrat si ai decat 18 posturi..astea 18 au fost facute pentru a corecta ?care e problema ta cum folosesc eu cratima?nu folosesc cratima pentru ca nu am tasta..asta e 1...si 2 pentru ca tastez mai repede cu "`".Daca era sa nu stiu sa folosesc cratima, nu puneam alt semn in loc..nu fac analize pe text dar fiecare sa se corecteze, ca si`n cazu tau amice.decat sa faci off topic zeule, mai bine te duci si dai o tura cu mobra..sa te calmezi.Clasic :)

     

    Mesaj completat

    Ba cam esti. Si nu o zic eu, ci posturile tale de pe forum. Dar problema cea mai grava nu e asta [ne-am cam obisnuit cu "filologi" de camin cultural]. Problema cea mai mare e ca, in loc sa incerci sa vezi unde ai gresit si sa bagi la cap, tot tu esti ala cu gura mare, in 'atac'. Clasic. Habar nu ai sa folosesti semnele de punctuatie [nici nu le folosesti], faci greseli flagrante, "cunostintele tale de gramatica" sint nule - dar asta nu te impiedica sa faci analize pe text si sa atragi atentia asupra unei "greseli" minore [asta doar dupa noile reguli ale jocului - facute tocmai pentru unii ca tine, care nu stiu sa foloseasca o cratima]. :P

     

     

    Avea doar, sau nu avea decit ! ;)

     

     

    Foarte frumos, numai ca "numai" se scrie, in situatia de fata, despartit - nu mai stateam.

     

    etc, etc. Sper sa numai pierzi timpul si sa-mi raspunzi, desi sint sigur ca o sa ai destul tupeu incit sa o faci.

     

     

    Scuze pentru off-topic si insanatosire cit mai rapida [si fara sechele] motociclistei !

     

    Vad ca esti din 2004 inregistrat si ai decat 18 posturi..astea 18 au fost facute pentru a corecta ?care e problema ta cum folosesc eu cratima?nu folosesc cratima pentru ca nu am tasta..asta e 1...si 2 pentru ca tastez mai repede cu "`".Daca era sa nu stiu sa folosesc cratima, nu puneam alt semn in loc..nu fac analize pe text dar fiecare sa se corecteze, ca si`n cazu tau amice.decat sa faci off topic zeule, mai bine te duci si dai o tura cu mobra..sa te calmezi.Clasic :scratch:

  4. Am doar 8 posturi in 2 ani ptr. ca sint plecat din Romania de ceva ani, insa urmaresc activitatea moto din Romania prin intermediul forumului aproape zilnic. Insa faptul (trist) ca se vorbeste de un accident nu e o scuza ptr. a fi agramat.

    Numai bine.

    nu inteleg de ce ma corectezi tu pe mine? cand am postat eram destul de obosit doar ce venisem din delta am tastat repede fara a verifica ce`am scris..nu cred ca am facut o greseala atat de mare si nu cred ca sunt agramat..cand vei fi licentiat in Filologie atunci ma corectezi..pana atunci.. nu cred ca ai nici un sfert din cunostintele mele de gramatica amice..(sint plecat din romania..sint=sunt ).Insa faptul ca unii care sint plecati din Romania (trist) uita limba si literatura romana.

    Sa traiesti bine. :P

    Mesaj completat

    N`am citit postul tau bogdan_gba, numai stateam sa pierd 2 min din viata mea cu un discurs asa lung..oricum idem :)

  5. Era lovita destul de rau saraca fata, ca au luat-o cu ambulanta. Zicea ca o durea rau pieptul.

    Nenorocitul ala de sofer zicea ca el o vazuse undeva in spate si cand el s-a bagat in parcare ea a intrat cu viteza in aripa lui.... pai in cazul asta ea de unde venea? de pe trotuar? si motocicleta ei mergea in lateral ?

    imi pare rau sa aud asta..tot ce am scris a fost din auzite,de la oamenii care erau la fata locului.. motocicleta nu era foarte avariata din cate am observat eu..am vazut ca s`au dus scaritele si semnalizarea dupa dreapta..oricum insanatosire grabnica :laugh:

  6. In jurul orei 20 am fost sunat de catre un prieten cu privire la un accident petrecut in Navodari intre un Suzuki bandit(cred) rosu si un Hyundai cu nr de bulgaria.Din auzite motociclistu avea pasager o fata care avea decat casca iar el nu purta nici un fel de echipament, nici macar casca.

    Daca are cineva mai multe detalii cu privire la accident...rog a posta :laugh:

  7. Pacat de gagicutza ca arata numai buna de cules.....

    Pt fiecare bunaciune omorita de cite un (cuvant urat) sansele ca o nasoala sa puna mina pe noi cresc.....

    Ginditi-va la asta macar .......

    #off :(...aici ai dreptate prietene

    #on R.i.P :laugh: sa ii fie tarana usoara..nu am mai intrat de cateva zile pe forum dar am ramas surprins cate accidente s`au intamplat zilele astea..Calariti incet si sigur..decat repede si cu un rezultat negativ.Asfalt uscat! :)

  8. Salut ! As vrea sa achizitionez un hyosung gt 125 r . Am cautat pe net si nu am gasit foarte multe despre acest motor....M-ar interesa daca tine la drum lung , cati km tine ? Si de la cati incep sa apara probleme . Se duce repede motorul ? Nu vreau sa incepeti iar ca iati yzf sau stiu eu ce ok? am pus niste intrebari , rog seriozitate .Vreau parerii de la detinatorii de hyosung or de la cei care cunosc foarte bine motorul.

    Scuzati-mi greselile gramaticale!!!

    mai sunt vre`o 4 topicuri de acelasi fel ca al tau...sunt atatea comparatii daca citesti ai sa vezi plusurile si minusurile. ;)

  9. Inainte sa te arunci la ambreiaj verifica toate suruburile care tin motorul pe cadru si bara de rigidizare care se gaseste sub rezervor(ridici rezervorul si o sa vezi o bara neagra prinsa pe cilindru si cadru).

    Inclin sa cred ca problema e mai simpla decat te astepti

    un prieten mi`a zis acelasi lucru..ceva bate am auzit si eu..ma gandeam la ambielaj..dar acum si tremura ca toate alea dupa 7000 rpm ..sigur e ambielaju.Am sa ma uit si la ce zici tu dar ma indoiesc..mc mult ;)

  10. In general, exista pe soselele tarii, o categorie aparte de participanti la trafic, denumita generic :"CRETINII". Cei ce fac parte din aceasta categorie pot avea sau nu permis, accident tot vor face, pentru ca permisul e obtinut la arges sau pe spaga si el nu stie sa scrie sau sa citeasca sau e COCALAR cu lant gros la gat si are prioritate de smecher. E cu patru ciori in bmw-ul lui urs/pisicuta sau alte animale si iar are prioritate.Unu' e Schumi, altu' e Rossi. TOTI, mai devreme sau mai tarziu, VOR FACE ACCIDENT. Sper doar sa fie cu un perete de beton, un copac sau un tir, fara victime colaterale. PERMISUL NU VINDECA PROSTIA.

    "E cu patru ciori in bmw-ul lui urs/pisicuta sau alte animale" asta a fost mortala =))).Perfecta dreptate ai.Un plus de la mine! :P

  11. Antigelul îi întârzie fierberea lichidului de răcire.

    Fă-i aerisirea dar înainte de asta fi sigur ca ai pus jumate` apa jumate antigel.

    Mie mi se încinge în draci în aglomerație, aÂşa că mi-am montat un ventilator.

    Asta am vrut si eu sa fac..n`am stiut ca nu am ventilator pana nu m`am uitat..aiurea rau.Pana acum asa faceam,jumate apa jumate antigel dar de vreo 1 luna nu am mai pus,am ramas odata fara apa si am luat de la cineva,iar acum vre`o 2 sapt aceeasi chestie am facut.Merci mult de raspunsuri ! :cheers:

×
×
  • Creează nouă...