Sari la conținut

motoradn

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de motoradn

  1. O sa treci pe la barajul de la Gatul berbecului, apoi valea frumoasei si inspre final pe langa lacul Oasa daca te abati vreo doi kilometri, deci merita drumul.

  2. Salut,

     

    Desi vad ca nu a avut cautare topicul asta, sper sa reinvie daca tot e sezon. Imi e destul de greu sa gasesc pe cineva care face ture si deaceea ar fi util sa postati aici pe unde intentionati sa faceti ture pentru a ne gasi mai usor.

     

    Ca sa incep eu, in weekendul asta sunt liber la propuneri in judetul Sibiu.

    Deasemenea voi fi in weekendul 14-15 August in zona Lacului Belis si voi face niste incursiuni in si in jurul muntilor Apuseni.(vreau sa vizitez Scarisoara, pestera ursilor, cetatile ponorului, cu intoarcere la lac). Asadar daca vrea cineva din cluj de exemplu putem merge impreuna.

  3. LA TESS ITP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    merge cel mai repede!

    Asta probabil daca te primesc. Eu am fost acolo pe la 16:20 si au zis sa imi fac programare desi am vorbit in prealabil la telefon la numarul dat mai sus. Fiindca nu pot sa plec mai repede de la lucru in fiecare zi am renuntat si am apelat la altii. Am trecut si pe la Sigemo si mi-au zis ca ma pot programa peste vreo trei zile :cheers: . N-am facut o afacere dar fiindca e in drumul meu am rezolvat mai repede (la tehnica noua e 60 lei :angry: )

  4. unii au 20 lei, dar nu-i recomand ca peste tariful oficial m-au cerut bani in plus desi agregatul trecuse testul pe bune.

     

    Recomand Tursib, dar au o zi numai de autobuze si in celelalte era cam agloratie desi au program prelungit... pana seara la 20-21 :angryfire:

     

    La Tursib nu se face itp la moto , am intrebat eu. in schimba se pare ca se mai face la Tehnica noua (reprezentanta Daewoo) pe autogarii.

  5. AZI AM DAT SI NOI DRUMU LA ITP. (TESS)

    COSTA 30 RON.

    PRIMUL CLIENT, BATORU SI A LUI SUZI KATANA!

    CINE ARE NEVOIE POATE SA MA CONTACTEZE SI REZOLV EU CU PROGRAMAREA, SAU DIRECT LA SEF STATIE ITP PARAIAN HORIA -0731310088

    :laugh:

    Mai este valabil?

    Daca da, nu stiti daca am nevoie de semnalizari pentru a-l trece? Am pierdut vreo doua pana am invatat sa ma dau cu el :D)

  6. :) PE DATA DE 14-16 SAU 21-23 AUGUST ESTE O EXCURSIE UN PIC ALTFEL , VREAU SA URC PE CEL MAI INALT LOC DIN TARA VF MOLDOVEANU,MAM INTERESAT SI CRED CA AM GASI CEVA CE MERITA INCERCAT ,ESTE UN DRUM FORETIER UNDEVA PE LA NUCSOARA PANA LA O STANA PE VALEA REA ,LA O DISTANTA DE 2 KM LINIE DREAPTA DE VARF DACA AJUNGEM PANA ACOLO ,MAI SAP UN PIC SI CAND AFLU DETALII MAI MULTE LE PUN ASA CA CINE VREA SI POATE SA ISI FACA PLANURI............AVENTURA CONTINUA :laugh:

     

     

     

    PS CINE ARE INFORMATII SAU DETALII DESPRE TRASEU ASTEPT..

    Eu sunt din sibiu si as vrea sa te insotesc in excursia asta. daca te hotarasti sa o faci da un semn cu cel putin o saptamana inainte.

  7. Ce ma enervati, daca toate marcile ar avea sustinatori asa infocati ca voi ar fi ceva... Drum uscat si multa distractie :angry:

    Daca nu am BMW dar as vrea sa-mi iau unul , se pune?

    Poate ne intalnim sambata pe transalpina, eu sunt din sibiu cu un dr-u si sambata o sa dau o tura prin imprejurimi. Bafta la toata lumea.

  8. Stie careva daca mai exista vre-un tapiter bun prin Sibiu? Am inteles ca era unul pe Magheranului dar mi-a zis cineva ca omu` nu se mai ocupa cu asa ceva din motive de sanatate! Ma poate ajuta careva?

     

    Nu pot sa zic ca e foarte bun insa isi face treaba. Am fost ieri pe la el si mai face inca sei de motocicleta. Il gasiti pe magheranului la nr.5 in stanga magazinului de articole de pescuit.

  9. Salutare, tocmai am gasit topicul vostru. Sunt si eu un posesor de dr600 din 85. Il am de anul trecut si l-am bagat prin locuri prin care nu cred ca a ajuns alt motor de genul acesta (160kg). Daca tot suntem aici, eu caut un manual de reparatii pt dr600 insa care sa fie in engleza pentru ca in germana am gasit si nu ma descurc deloc.

     

    multumim de sfat... 10-50 o sa-i dau atunci, semi daca zici, da' nu-i bai daca el cere 10w40 si io-i dau 10w50?

     

    din cate stiu eu nu e nici o problema. in al meu am bagat motul sintetic 15W50 si a mers foarte bine.

     

    Stiti cumva de unde pot cumpara piese second, preferabil din dezmembrari? Dupa o cazatura mi-am rupt suportul manetei de frana si m-a costat 70E unul second cu pompa cu tot.

  10. Daca CHIAR nu se poate face cum vreau atunci nu am de ales,nu? Doar n-o sa raman cu seaua rupta :D)

     

     

    Ieri am descoperit un tapiter pe magheranului, dupa ce imi iau saua va zic daca e ok sau nu.

    Pretul a zis ... 15 lei cu materialul meu.

×
×
  • Creează nouă...