Sari la conținut

motoradn

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    motoradn

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    sibiu
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    suzuki dr600
  • Numar Moto
    sb 07 FZZ
  • Club
    enduro

motoradn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. motoradn

    "free Talk"

    O sa treci pe la barajul de la Gatul berbecului, apoi valea frumoasei si inspre final pe langa lacul Oasa daca te abati vreo doi kilometri, deci merita drumul.
  2. seamana foarte bine cu roata de la dr-ul meu .
  3. Salutare, am o problema cu dr-u si se pare ca mesterii din Sibiu sunt toti ocupati de mama focului. Problema este cam asa, cand motorul este cald (se cam incinge prin oras) motorul se accelereaza singur si trebe s-o bag in viteza si sa frec un pic ambreiajul ca sa se domoleasca. Aveti idee din ce motiv ar putea face asta, o mai patit careva asa ceva?
  4. motoradn

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Stiti cumva cum fac daca nu am semnalizari pe un ktm? Ma accepta?
  5. Salut, ziceai de mondo-enduro la inceputul topic-ului, asta il am eu.
  6. Salut, Desi vad ca nu a avut cautare topicul asta, sper sa reinvie daca tot e sezon. Imi e destul de greu sa gasesc pe cineva care face ture si deaceea ar fi util sa postati aici pe unde intentionati sa faceti ture pentru a ne gasi mai usor. Ca sa incep eu, in weekendul asta sunt liber la propuneri in judetul Sibiu. Deasemenea voi fi in weekendul 14-15 August in zona Lacului Belis si voi face niste incursiuni in si in jurul muntilor Apuseni.(vreau sa vizitez Scarisoara, pestera ursilor, cetatile ponorului, cu intoarcere la lac). Asadar daca vrea cineva din cluj de exemplu putem merge impreuna.
  7. Salutare la toata lumea, Am si eu un dr600 din 85 si tocmai ce i-am schimbat rulmentul de la roata spate, cel de langa lant. Acum am o nelamurire, mi se pare ca sta prea gol acolo si expus la "intemperii", motoarele astea au vreun semering pe el si l-am pierdut eu ? Daca au semering, aveti idee unde il pot cumpara chiar si second?
  8. motoradn

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Asta probabil daca te primesc. Eu am fost acolo pe la 16:20 si au zis sa imi fac programare desi am vorbit in prealabil la telefon la numarul dat mai sus. Fiindca nu pot sa plec mai repede de la lucru in fiecare zi am renuntat si am apelat la altii. Am trecut si pe la Sigemo si mi-au zis ca ma pot programa peste vreo trei zile . N-am facut o afacere dar fiindca e in drumul meu am rezolvat mai repede (la tehnica noua e 60 lei )
  9. Care vrea sa vina pe Transalpina in weekendul 1-2 Aug. ?
  10. motoradn

    ITP MOTO IN SIBIU!

    La Tursib nu se face itp la moto , am intrebat eu. in schimba se pare ca se mai face la Tehnica noua (reprezentanta Daewoo) pe autogarii.
  11. motoradn

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Mai este valabil? Daca da, nu stiti daca am nevoie de semnalizari pentru a-l trece? Am pierdut vreo doua pana am invatat sa ma dau cu el )
  12. In aceeasi perioada traversez si eu transalpina. Acum m-am linistit ca o sa ma intalnesc si eu cu cineva.
  13. Eu sunt din sibiu si as vrea sa te insotesc in excursia asta. daca te hotarasti sa o faci da un semn cu cel putin o saptamana inainte.
  14. motoradn

    Service Moto

    Sper ca ne spui si cum o iesit, sa stim daca merita sau nu.
×
×
  • Creează nouă...