Sari la conținut

xmarius

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de xmarius

  1. eu am facut 2-3 inmatriculari auto si 1 de moto si nu am predat niciodata placutele la politie, deci nu cred ca e o problema. la rar nu ar trebui sa il ceara, unele mobre vin pt prima inmatriculare si nu au numere. la politia din prahova nu poti merge tu sa ceri numar ci vechiul proprietar. eu zic sa demarezi toate procesele si doar daca intampini probleme sa rogi vechiul proprietar sa iti ia placuta, pt. care va avea nevoie de talon in original.

  2. Salut. Mi-am achizitionat semnale pe led fata spate (nu le-am montat inca) si am inteles ca ar trebui pune niste rezistente ca sa le recunoasca sistemul ca si pe cele vechi si sa nu clipeasca foarte repede. Poate sa imi zica cineva de unde pot sa iau, cat costa si daca sunt simplu de pus ? E vre-o problema fara ? Multumesc.

  3. Salut.

    Am o problema la faza scurta, si mai exact : se aprinde si ramane aprinsa cand pun contactul, dar se stinge imediat ce pornesc motorul (faza e pe xenon).

    Problemele au inceput in noiembrie-decembrie cand era foarte frig, si uneori se aprindea uneori nu, dar atunci era foarte frig si am pus-o pe seama bateriei ... deoarece si baterie se resimtea de la frig si se cunostea. Am tinut bateria in casa toata iarna, am redresat-o si am testat-o rezultatul fiind incarcata 100%. Toata instalatia electrica merge ca la carte, mai putin faza scurta care se stinge cand pornesc motorul.

  4. Salutare,

     

    Ca in fiecare primavara, majoritatea firmelor vin cu oferte foarte bune de acumulatori moto. Si noi o sa o facem atat pentru gama de to TOPLITE YUASA cat si pentru gama de buget KYOTO.

     

    Pana atunci insa... ce-ar fi sa economisesti 100% din costul unei baterii noi si sa resuscitezi bateria pe care o ai?

    TOATA LUNA MARTIE TE ASTEPTAM IN RETEAUA MYMOTO CU ACUMULATORUL SI-TI FACEM RESUSCITARE SI INCARCARE GRATUITA!!!

    Daca operatiunea nu reuseste, iti facem o super-oferta la un acumulator nou.

     

    Folosim OPTIMATE - http://www.tecmate-i.../u_optimate.php - cele mai bune testere si recuperatoare de baterii.

     

    Echipa Mymoto

     

    Unde sa vin ? In targul Autovit ?

  5. Salut. Am un Suzuki GSXR600 K3 si am o problema cu pornirea. Mi s-a intamplat de curand ca la apasarea butonului de pornire sa porneasca in suturi, simptome ca atunci cand e slaba baterie, dar pornea. De 2 ori in ultimele luni chiar mi s-a intamplat sa dea sa porneasca dar sa se opreasca si apoi cand apasam butonul nu se mai intampla nimic si trebuia sa ma chinui minute in sir sa o fac sa porneasca. Dar azi dimineata, nu s-a mai auzit nimic. Are curent, porneste bordul, farul, pompa de benzina, dar cand apas butonul de start nu se intampla nimic. Bateria si sigurantele sunt bune, ce ar putea sa mai fie ? Sau este vre-un mecanic interesat sa vina sa se uite la ea ? Imi e greu sa o duc la service daca nu porneste. Stau in Dristor.

  6. Incearca sa muti mobra mai departe de bloc cand vrei sa pleci si sa o lasi sa se incalzeasca fara sa ii mai afecteze pe vecini. Eu unul nici vara nu plecam daca nu aveam 60-70 de grade,si cand e mai frig stateam pana ajungea undeva la 85-90. Si eu sunt PRO tobe care fac galagie,stiu ca deranjeaza la ureche pe unu-altul dar prefer sa ma fac auzit.

     

    PS: tu nu cumva ai luat k3-ul de la mine vara asta?

     

    Ba da :D

  7. Parerea mea e ca nu o toba galagioasa te face vizibil in trafic,e bine sa incerci tu sa fii vizibil,sa faci tot posibilul sa fii ,,in oglinda,,aluia din masina,degeaba ai o toba zgomotoasa si zvacnesti printre ,,conserve,, sau depasesti prin partea dreapta ori acul sta pe la 100 si ceva prin oras...problema e ca mie mi s o intamplat de cateva ori sa raman masca la faze de genul amintit cand eram la volan,cand diferiti posesori de mobre fac jaloane printre masini...chestia e ca suntem si soferi si fara sa vrei intampini fel de fel prin trafic!

     

    Ai foarte mare dreptate cu ce zici. Sunt de acord. Dar sa stii ca nu fac parte din categoria teribilistilor ce merg cu viteza mare si fac slalom printre masini. Merg chiar foarte cumpatat si atent si incerc sa ma fac vazut, crede-ma. Am si carnet de B si stiu ce inseamna, dar se pare ca mare parte dintre soferii din Bucuresti ori nu stiu sa conduca ori nu li se pare necesar sa verifice periodic oglinzile si prefer sa ii fortez cu zgomotul tobei sa arunce privirea spre oglinda, ca o masura suplimentara de precautie.

  8. ce ai zice daca ti-ai schimba toba cu una normal?

     

    Singurul motiv pentru care am toba galagioasa este pentru a forta soferii sa se uite in oglinzi. Am avut si toba stoc si probabilitatea sa dea cineava peste tine este mult mai mare. Bineinteles ca imi pare rau seara si dimineata ca fac galagie printre blocuri, dar in restul zilei, in marele trafic eu zic ca isi face treaba.

  9. Salut.

    Am si eu o intrebare. Pana de curand nu plecam cu motorul de acasa fara sa ii fie temperatura trecuta de 40 de grade. De curand m-am mutat si am motocicleta parcata foarte aproape de bloc, si cu toba mea foarte galagioasa nu prea am mai incalzit motorul pentru a nu trezi vecinii in fiecare dimineata cand plec la munca. Avand in vedere ca acum este si foarte frig, mersul cu motorul foarte rece imi poate afecta motocicleta ? (PS Merg in foarte putine ture pana se mai incalzeste, nu fortez).

    Multumesc.

     

    Marius

  10. Salut. Am o problema cu pornirea la un Kawasaki zxr-750 din 2000. Cel mai probabil este electromotorul, pe care l-am desfacut si am vazut ca unul din carbuni este mult mai consumat decat celalalt ... probabil nu mai atince cum trebuie. Stie cineva de unde se pot cumpara carbuni ... sau sa mi-l repare ?

     

    Multumesc.

  11. altu care merge ca satanistu...

    nu e vorba ca merg ca satanistu, dar daca ma opreste cele mai multe sanse sunt sa raman fara permis ... asa ca mai bine imi vad de treaba mea si plec mai departe. tin de permis si cu dintii :laugh:

    Mesaj completat

    1. louis.de

    2 ia capete ghidon originale, sunt grele si au rol de antivibratii. Astea aftermarket sunt de design si atat.

    3. tot la louis gasesti una aproape identica cu cea stoc si la sfert de pret.

    4. la masina tot asa ai suportul? :love:

     

    ms de sfaturi. cat despre capete mi-as pune originale , dar nu stiu de unde ... am probat ceva de la kronau dar nu se potriveau si parca nu am comanda cu riscul sa nu pot sa le folosesc.

  12. Am si eu nevoie de putin ajutor si sfaturi pentru achizitionare urmatoarelor pentru F4i-ul meu:

    - semnalizari negre (fara kktul ala din imitatie carbon) - eventual chiar cu led daca preturile nu sunt chiar foarte mari

    - capete de ghidon negre

    - oglinda stoc stanga

    - sport numar rabatabil pe buton

     

    Astept sfaturi, idei si indrumari spre diferite magazine sau persoane ... la preturi ok.

×
×
  • Creează nouă...