Sari la conținut

xmarius

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xmarius

  1. Salutare. Are cineva de vanzare scarite race pentru GSX-R 600 2011 (L1) ?
  2. eu am facut 2-3 inmatriculari auto si 1 de moto si nu am predat niciodata placutele la politie, deci nu cred ca e o problema. la rar nu ar trebui sa il ceara, unele mobre vin pt prima inmatriculare si nu au numere. la politia din prahova nu poti merge tu sa ceri numar ci vechiul proprietar. eu zic sa demarezi toate procesele si doar daca intampini probleme sa rogi vechiul proprietar sa iti ia placuta, pt. care va avea nevoie de talon in original.
  3. stie careva de unde pot cumpara releul necesar pentru un gixer k3 ?
  4. Salut. Mi-am achizitionat semnale pe led fata spate (nu le-am montat inca) si am inteles ca ar trebui pune niste rezistente ca sa le recunoasca sistemul ca si pe cele vechi si sa nu clipeasca foarte repede. Poate sa imi zica cineva de unde pot sa iau, cat costa si daca sunt simplu de pus ? E vre-o problema fara ? Multumesc.
  5. te trec astia laa identificare cu toba neomologata ? ii intereseaza doar seriile sau se uita si la toba si altele ?
  6. Unde in Bucuresti pot retapita o sa pasager neagra pentru un Gixxer K3 si cam la ce pret ?
  7. Salut. Am o problema la faza scurta, si mai exact : se aprinde si ramane aprinsa cand pun contactul, dar se stinge imediat ce pornesc motorul (faza e pe xenon). Problemele au inceput in noiembrie-decembrie cand era foarte frig, si uneori se aprindea uneori nu, dar atunci era foarte frig si am pus-o pe seama bateriei ... deoarece si baterie se resimtea de la frig si se cunostea. Am tinut bateria in casa toata iarna, am redresat-o si am testat-o rezultatul fiind incarcata 100%. Toata instalatia electrica merge ca la carte, mai putin faza scurta care se stinge cand pornesc motorul.
  8. Unde sa vin ? In targul Autovit ?
  9. E cineva din zona Dristor sau apropiere dispus sa imprumute un redresor de baterie ? Sau sa imi tina bateria la el la redresor ?
  10. Salut. De unde as putea cumpara o sufa cu camasa pentru ambreiajul unei Suzuki GSXR K3 ?
  11. Gata. Problema a fost rezolvata. Era de la butonul de pornire. Multumesc tuturor pentru idei si sfaturi.
  12. Multumesc frumos. A functionat metoda ta. Acum trebuie sa gasesc un releu.
  13. Eu zic ca nu e de la baterie, am legat cabluri de alta mobra si tot la fel e. Kill Switch-ul e zic ca functioneaza bine, de cate ori il apas imi porneste pompa de benzina.
  14. Salut. Am un Suzuki GSXR600 K3 si am o problema cu pornirea. Mi s-a intamplat de curand ca la apasarea butonului de pornire sa porneasca in suturi, simptome ca atunci cand e slaba baterie, dar pornea. De 2 ori in ultimele luni chiar mi s-a intamplat sa dea sa porneasca dar sa se opreasca si apoi cand apasam butonul nu se mai intampla nimic si trebuia sa ma chinui minute in sir sa o fac sa porneasca. Dar azi dimineata, nu s-a mai auzit nimic. Are curent, porneste bordul, farul, pompa de benzina, dar cand apas butonul de start nu se intampla nimic. Bateria si sigurantele sunt bune, ce ar putea sa mai fie ? Sau este vre-un mecanic interesat sa vina sa se uite la ea ? Imi e greu sa o duc la service daca nu porneste. Stau in Dristor.
  15. Multumesc tuturor, mi-am facut o idee.
  16. Ai foarte mare dreptate cu ce zici. Sunt de acord. Dar sa stii ca nu fac parte din categoria teribilistilor ce merg cu viteza mare si fac slalom printre masini. Merg chiar foarte cumpatat si atent si incerc sa ma fac vazut, crede-ma. Am si carnet de B si stiu ce inseamna, dar se pare ca mare parte dintre soferii din Bucuresti ori nu stiu sa conduca ori nu li se pare necesar sa verifice periodic oglinzile si prefer sa ii fortez cu zgomotul tobei sa arunce privirea spre oglinda, ca o masura suplimentara de precautie.
  17. Singurul motiv pentru care am toba galagioasa este pentru a forta soferii sa se uite in oglinzi. Am avut si toba stoc si probabilitatea sa dea cineava peste tine este mult mai mare. Bineinteles ca imi pare rau seara si dimineata ca fac galagie printre blocuri, dar in restul zilei, in marele trafic eu zic ca isi face treaba.
  18. Salut. Am si eu o intrebare. Pana de curand nu plecam cu motorul de acasa fara sa ii fie temperatura trecuta de 40 de grade. De curand m-am mutat si am motocicleta parcata foarte aproape de bloc, si cu toba mea foarte galagioasa nu prea am mai incalzit motorul pentru a nu trezi vecinii in fiecare dimineata cand plec la munca. Avand in vedere ca acum este si foarte frig, mersul cu motorul foarte rece imi poate afecta motocicleta ? (PS Merg in foarte putine ture pana se mai incalzeste, nu fortez). Multumesc. Marius
  19. Salut. Am o problema cu pornirea la un Kawasaki zxr-750 din 2000. Cel mai probabil este electromotorul, pe care l-am desfacut si am vazut ca unul din carbuni este mult mai consumat decat celalalt ... probabil nu mai atince cum trebuie. Stie cineva de unde se pot cumpara carbuni ... sau sa mi-l repare ? Multumesc.
  20. Cumpar R6 model 2003-2004. Marius 0765.504.107 marius.manoli@yahoo.com
  21. Merge careva maine pe circuit la Tunari ? Daca da la ce ora ? Va intalniti si plecati de undeva din Buc , sau va intalniti acolo ? Scuzati-mi multitudinea de intrebari, dar sunt mai nou
  22. nu e vorba ca merg ca satanistu, dar daca ma opreste cele mai multe sanse sunt sa raman fara permis ... asa ca mai bine imi vad de treaba mea si plec mai departe. tin de permis si cu dintii Mesaj completat ms de sfaturi. cat despre capete mi-as pune originale , dar nu stiu de unde ... am probat ceva de la kronau dar nu se potriveau si parca nu am comanda cu riscul sa nu pot sa le folosesc.
  23. Am si eu nevoie de putin ajutor si sfaturi pentru achizitionare urmatoarelor pentru F4i-ul meu: - semnalizari negre (fara kktul ala din imitatie carbon) - eventual chiar cu led daca preturile nu sunt chiar foarte mari - capete de ghidon negre - oglinda stoc stanga - sport numar rabatabil pe buton Astept sfaturi, idei si indrumari spre diferite magazine sau persoane ... la preturi ok.
×
×
  • Creează nouă...