Sari la conținut

paulynos

Super Membru
  • Număr conținut

    4.413
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de paulynos

  1. On 09.06.2020 at 18:53, easy ride on! said:

    Da. Este legal, dar uneori poate fi imprudent.

    Daca nu ar fi legal ar insemna ca atunci cand tu intalnesti un alt autovehicul oprit langa acostament si care in mod partial ocupa banda ta de mers - ar trebui sa opresti fara sa il depasestii si sa astepti pana cand "obstacolul" pleaca voluntar din oprire, stationare sau parcare.  :lol:

     

    Tu râzi dar acum ceva vreme am citit un articol cu un politician care tocmai situația descrisă de tine voia sa o introducă drept excepție la lege. Nu știu ce s-a întâmplat. 

     

    Logic și legal nu sunt mereu sinonime. 

  2. Eu am luat Huawei p30 pro cu 2500 lei în urmă cu 2 luni. După 2 iPhone la rând am decis să merg pe modelul ăsta pentru bateria mare în principal. Bluetoothul este pornit mereu si la finalul zilei rămân cu 20-30% baterie. Androidul este rafinat acum, nu am avut nicio problemă de funcționare. 

     

    Sunt încântat de el, îl recomand. 

  3. 48 minutes ago, apriliacluj said:

    si asa e bine :)

    hahahahahaha :)

     

    37 minutes ago, Christian 1 said:

    Nevoia e cel mai bun profesor,Paule.

     

    Pai da.

     

    7 minutes ago, Zven said:

    Una dintre cele mai bune metode. Zi merci ca ai gasit galbene, ca eu am facut vreo 1300 de km cu manusi roz :)) 

     

     Îmi făceam probleme ca se fac franjuri la primul drum, dar dacă zici 1300km e perfect. 

  4. Mersi de sugestie.  

     

    On 16.12.2019 at 12:32, GoodKat said:


    Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Cred ca am doi saci de haine pe care nu le mai port, multe dintre ele in stare foarte buna. Am inteles ca pe langa magazinul Cocor este un fel de centru pentru strangere a hainelor si cine are nevoie poate trece pe acolo sa ia.

     

     

    Am mai gasit o multifunctionala Canon(imprimanta jet + scaner) de donat.

     

    Aceleasi conditii: Pot fi contactat pe PM sau la o722|471174, doar predare personala in Bucuresti, sector 4. Primul sosit - primul servit.

     

    image.thumb.png.d5195da933a5b6e493f004f7eb3ecf0e.pngimage.thumb.png.05dd088ec4b47422a8de50e67aa8b810.png   

  5. 27 minutes ago, george05 said:

    Nu cere nimeni nimic, doar ca asta joaca in alta liga atunci cand e vorba de îngâmfare si aere de wannabe/usetobee/neverwas.

     

    In sport ingamfarea si aerele sunt de dorit, se transforma in ambitie, asta e motorul: vrei sa fii cel mai bun cu orice pret. Fara orgoliu nemasurat + talent + munca multa nu ai cum sa ajungi campion. Vezi la Pedrosa, "ambitia" i-a lipsit ca sa fie campion la clasa mare, restul le avea.

    Toti campionii mari au orgolii pana la cer: VR46, Stoner, Lorenzo, MM. Pedrosa mai subtire asa, sa nu supere pe nimeni, fara coate in gura pe pista, zvacul slab, de aia a fost numai domnisoara de onoare, niciodata mireasa.

  6. 7 minutes ago, Georgica_Popescu said:

    Oricand si oriunde  este nevoie draga !!!!   ...nu-mi spune  ca tu esti din ala ''real man'' de folosesti pieptanul cand te pis ca sa gasesti obectu' !!!!  😂

     

    Nu sunt "real man", am doar alt stil, atat. Hai ca stricam topicul, pace.

  7. 29 minutes ago, Georgica_Popescu said:

    Hai mah Paulica ...ti-au trebuit atatea zile sa dai un raspuns obosit ...nici nu se mai intelege . Putina atentie te rog  :))))

     

    Ai perfecta dreptate, am fost prins cu chestii, imi cer scuze.

     

    Asa mult ma bucur ca te-am gasit, am multe intrebari sa-ti pun. Hai sa incepem cu una light: te epilezi pe picioare si pe timp de iarna, sau doar vara?

  8. Eu am avut aceeasi dilema ca si tine si am redus cautarea la 2 modele: diablo rosso corsa 2 si power rs. Mai aveam pe lista metzeler m7rr si dunlop sportmart. Astea  toate in clasa 20% racetrack hobby - 80% mers stradal vioi. Am ramas la primele doua pt ca m7rr este tehnologie veche si sportsmart am avut si nu mi-au placut, aceeasi parere ca si Goe despre TT.

     

    Am ales Power RS+, au carnea mai dura pe mijloc, asta e + ul ala. Sunt multumit de ele, le recomand. Tot din motiv de tehnologie veche nu m-am uitat la PP3 deloc. Spor la cautari.

×
×
  • Creează nouă...