Jump to content

paulynos

Super Membru
 • Content Count

  4,401
 • Joined

 • Last visited

About paulynos

 • Rank
  Fat Ninja

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Motocicleta
  Tunet

Recent Profile Visitors

7,219 profile views
 1. Nu mai este de actualitate. Multumesc pentru gazduire, se poate inchide.
 2. Vand geaca motociclism mesh Dainese Super Rider D-Dry Jacket 2.5 sezoane cu membrana impermeabila si cocoasa aerodinamica, mesh+piele. Are inclusiv plasticul peste protectiile umar din aluminiu, cum vine la cumparare. Pret 1600 LEI Geaca este absolut noua, niciodata purtata, marimea 52. Se potriveste cuiva de 1.80m+ si 85kg, constitutie solida. Pretul este sub cel de magazin cu aproape 100 de EURO. Motivul vanzarii: am slabit si am nevoie de o marime mai mica. Review: Livrare doar in Bucuresti, sector 4. Contact pe PM sau 0722471174 - Paul.
 3. Pai da. Îmi făceam probleme ca se fac franjuri la primul drum, dar dacă zici 1300km e perfect.
 4. Pentru că n-am bani de goretex făcui un românism cu mănusi de menaj.
 5. Donez protecții anti-ploaie pentru mâini si picioare Proof(Louis). Predare doar sectorul 4, Bucuresti, contact pe PM.
 6. Vand geaca moto de vara/mesh Dainese Airframe - marimea 52. Are urme de uzura conform varstei, nu a fost implicata in niciun incident, nici macar minor. Se potriveste cuiva intre 1.75 - 1.83 m si intre 75 - 85 kg. Are protectii CE Dainese coate si umeri, buzunar pentru protectie de spate si fermoar pentru conectare cu pantaloni. I-am adaugat la croitor 2 buzunare interioare impermeabile. Se poate spala la masina automata fara probleme, se usuca repede. Se poate viziona doar dupa sarbatori. Pot fi contactat pe PM sau la 0722471174 - Paul, livrare doar in Bucuresti, sector 4, nu trimit prin curier. Pret - 250 Lei
 7. Malossi sau Polini, calitatea e comparabila, ramane pretul sa faca diferenta.
 8. Nu-i nevoie, e suficient sa pui un zambaret. Asta e semnalu’ de “fu gluma” pah online.
 9. Incorect, la scutere e diferit fata de motorete, frana spate conteaza mult mai mult.
×
×
 • Create New...