Sari la conținut

Nilatack

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nilatack

  1. Sal doctoru" inca nu am intrat in faliment dar nu intrevad un viitor stralucit. Vedem ce o mai fi!!!! Multumesc pentru confirmare.
  2. Salut, Poate este cineva intersat sau poate stiti pe cineva care isi doreste un Ducati Monster Dark City in perfecta stare de functionare.Are multe accesorii.Merge perfect datorita lui Doctoru'. Il vand pt ca nevoia de bani ma face sa fac lucrul acesta . 0733080291 Catalin Pret 1700 euro negociabil. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20dark%20city-din-1998-394695.html Multumesc. Bord road racing, Ghidon Negru lsl, mansoane ultragrip, parbriz double bouble Puig, Ulei motul 300v,distributie schimbat toamna trecuta,kit lant maxin 1000km cu pinion de 14, aripioare laterale carbon,etc Negociabil.
  3. da-mi te rog un contact, vreau eu semnalele
  4. Pana la primavara e cale lunga. Sigur nu vreti un Monster acum?
  5. Salut, Se pare ca m-am hotarat. Vand Ducati Monster an 1998 36000km. Are imbunatatiri considerabile. Intretinut de Doctoru' si Coco impreuna cu San. pretul este negociabil in limite normale si incepe de la 2000Eur. Tel 0733080291
  6. Salut, As vrea si eu pe cineva sa se uite si la monstruletzul meu. Sa imi spuna daca tre sa ii fac ceva din punct de vedere mecanic, sa mearga putin cu el sa imi spuna daca merge bine. Este primul motor pe care ma urc si nu imi dau seama daca e ok sau nu. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
  7. Din nou va salut, Si din nou cu ceva noi probleme la al meu Monster. Am o noua problema,si anume atunci cand am pipele cu fise puse pe buji motorul nu porneste sau porneste, merge neregulat si nu sta la ralanti. Cred ca este de la ridicatoarele de tensiune (CDI). Am incercat sa le inversez intre ele si am obtinut acelas rezultat.Are cumva cineva niste ridicatoare de tensiune bune? As vrea sa incerc cu altele. Mentionez ca atunci cand scot fisele de pe pipe si le departez de buji scateia este ok si motorul porneste si merge bine. Daca ma poate ajuta cineva va multumesc anticipat.
  8. Salut, Poate , daca aveti timp si nu va este greu sa imi explicati si mie de un as putea achizitiona ceva accesorii SH de monster, v-as fi recunoscator. Multumesc!!
  9. Salut, Nu de mult timp am si eu un monster din 1998 si as fi interesat daca imi puteti recomanda un magazin sau pe cineva ce imi poate aduce piese si accesorii originale. As fi interesat de aparatorile laterale de langa sa, de maneta de frana si de pedala de frana spate. Multumesc.!
×
×
  • Creează nouă...