Sari la conținut

rob3rto

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha yzf r 125

rob3rto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi,am gasit distribuitorul din romania al r&g racing ,http://www.goracing.ro/
  2. suportul de numere... am intrebat la o reprezentanta si mi-au zis ca nu au decat modelul de serie.Credeam ca e facut de o firma diferita si de aceea am intrebat...
  3. Buna ,stie cineva de unde imi pot comanda semnalizatorul din spate (cel care e prins sub locul pasagerului din spate,nu cel de serie)? Multumesc!
  4. Buna,am o yamaha r125 si cu cateva zile in urma mi s-a defectat becul de avertizare pentru cand se afla motorul scos din viteza si am lasat-o asa intr-o panta abrupta, s-a rasturnat peste cap poveste lunga... Vroiam sa v-a intreb daca stiti vreun dealer(preferabil service) yamaha in Timisoara sau prin apropiere pentru ca motoru e destul de avariat (maneta de la ambreaj e indoita,schimbatoru la fel , suportul de picior e rupt ,carena laterala zgariata, stopul si parte din carena din care face parte e sparta...) Daca vinde cineva carene si alte piese sunt de asemenea interesat.Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat pentru a o repara mai ieftin o sa pun niste poze pentru ca daca o duc la service sunt sigur o sa schimbe tot ca sa ma stoarca de bani:( , Multmesc!
×
×
  • Creează nouă...