Sari la conținut

Ada Teo

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ada Teo

  1. Ei nu...

     

     

     

    Oi fi vrut tu sa spui altceva dar asta ti-a iesit.

     

     

    ............................................................................................................................................................................................................................................................................................ <-----------Aici a fost un text unde iti criticam "scrisul" dar ma gandesc ca oricum vine BAC-ul.

    Bafta MARE!!!

     

    Sa ne auzim sanatoase si in sezonul care vine!!!

    Cheerios! :cheers:

     

     

     

    Acum cativa ani ,cand eram mega incepatoare, am parcat eu cb-ul intr-o zi si de fericire ca mi-a iesit manevra prea bine, am uitat sa pun cricul :lol:. Zambeam larg cand am inceput sa las motorul pe o parte... Noroc ca m-am uitat in jos si am tras de ghidon imediat. N-am patit nimic dar acum cand ma gandesc cat de jos il lasasem,( mult mai jos decat ar sta cu cricul pus) nu imi dau seama de unde am avut atata forta sa il ridic instant. Mentionez ca stau cu genunchii destul de flexati pe cb, poate inaltimea mea m-a salvat. :what:

     

     

    Draga uita-te pe pagina 29 la ce a scris BUGGY si sa vezi ca el a scris-o eu doar am raspuns am dat replay la ce a scris,fi mai atenta...ca invionvatesti pe cine nu trebuie...

     

    Daca nu stie sa dea "quote"...

     

     

     

    acum vad ca ai vazut intradevar ca nu eu am scris-o...doar am raspuns.

     

    Draga uita-te pe pagina 29 la ce a scris BUGGY si sa vezi ca el a scris-o eu doar am raspuns am dat replay la ce a scris,fi mai atenta...ca invionvatesti pe cine nu trebuie...

     

     

     

     

     

    acum vad ca ai vazut intradevar ca nu eu am scris-o...doar am raspuns.

     

     

    o si..ce legatura are BAC-ul??nu dau bacul din asta.Cat despre "auzitul"in sezonul viitor sesizez o nuanta de rautate,dar suntem in post si trebuie sa fim mai buni uni cu altii :) oricum de mine nu o sa mai auziti si n-o sa ma mai vedeti pe aici in lumea virtuala,dar nici pe sosele(motive persoanale) :wave:

  2. dupa cum am mai spus nu e imposibil, ideea e felu in care o faci daca te simiti ok pe moto si o poti controla in siguranta ...si o intrebare am ,daca nu mergi cu viteza dece ai un moto de viteza care oricum nu e recomandat in ro mai ales ptr constitutia ta fizica daca lai avea doar ptr circuit nimic de zis plus ca poate tu crezi ca te descurci f bine asta nu inseamana ca asa si e ...ma repet e f bine ca ai ambitie dar uneori nu e de ajuns tocmai dasta sunt 1 milion de modele moto ptr 1 milion de feluri de oameni si gusturi si de multe ori se intampla ca moto care nu arata f bine se conduce f bine, parerea mea este ca te chinui un pic cu moto a ta si cred ca o faci de fitze si vrei sa demonstrezi ca se poate si asa in declinul sigurantei si a comfortului si vis a vis de fete credema ca am vazut si contrariul la exemplul tau cu ochii mei si nu una mai multe ...sper sa nu intelegi gresit dar pe undeva iti scapa niste detalii importante ...bafta

     

    cat despre coborarea unei moto din furca ...f multe moto au o toleranta de coborare sau urcare a motoretei din furca iar toleranta este f bine calculata incat sa nu modifice ciclistica,toleranta este facuta ca fiecare in parte sa se joace cu nivelul furcii si sa vada cum se simte mai bine diferentele fiind destul de mici e vb de cativa mm dar pentru unii conteaza,daca ai depasit toleranta atunci cred ca e o problema si nu recomand...oricum pentru mersul pe strada diferentele sunt infime si cred ca pe circuit se vede mai bine defernta mai ales de un pilot experimentat sau profesionist ...numai de bine

     

     

    :huh: in fine fiecare cu parerea lui,fiecare avem pareri diferite, cate despre fite nu vorbii daca nu ma cunosti,daca am un motor frumos asta nu insemna ca fac fitze..atunci toti care ar conduce motoare de viteza noi sau care arata super bine si grijite ar face fitze?daca nu ma cunosti mia bine nu vorbi..eu chiar intredevar is pasionata si astea de viteza imi plac,gusturile nu se discuta.

  3. Papuse, omiti faptu' ca Dani Pedrosa alearga pe circuit; si racerii de MotoGP au alura unor jokei.

    Iti cunosc backgoundu' de pe forum si sincer, rezuma-te la a da sfaturi pertinente. Orice mobra coborata cativa cm isi pierde cin ciclistica.

    Deci nu arata cu degetu' la motociclistii care alearga profi pe circuit cand cineva vrea sa isi ia mobra pentru strada. Is diferente de la cer la pamant.

    Tu rezuma-te la a pune mana pe putina carte(nu mi-o lua in nume de rau, da' or sa sara altii la grumazu' fin al dumitale), la a merge cu mobra aia de 600 cmc fara incidente si viata va fi mai roz pt toata lumea.

     

     

     

     

    Aim sori, da' am dat peste postu' tau mai tarziu: bucura-te de ce ai, ai grija mare de tine, insa sper ca esti constienta ca nu esti un exemplu de urmat, da?

    Stiu sigur ca ce ai scris mai sus e pura utopie, da' si mie-mi plac telenovelele. Face bine doar la starea de spirit, la increderea de sine, da' rog duduile care vor mobra sa gandeasca cu capu' si sa ceara sfaturi unor persoane trecute prin viata motociclistica.

     

    No offence, tuts :blink:

     

     

     

    Domnu a la Caragiale, ti-ai expus toate cunostintele dobandite de-a lungul vietii?sau mai ai ceva..?ee acum, o sa-ti raspund in cateva cuvinte, viata pe care o traiesc este a mea si decid singura ce sa calaresc :P , cand si ce modificari sa aduc atelajului,sfaturi n-am dat si nici nu dau,a fost o simpla sugestie (doar pentru asta e deschis topicul oricine sa-si poata spune parerea ;) ) nu mi-o lua in nume de rau dar pe viitor rezuma-te la a urmarii telenovelele care iti plac atat de mult dupa cum singur ai recunoscut si nu mai intra pe topic sa pui coada la cireasa :cheers:

     

    daaaa...inginerii au demonstrat ca se poate nu pedrosa ...cat despre moto a ta nu stiu daca ai mers cu una stock(desi nu prea aveai cum)ca sa poti face diferenta si nu intelege gresit poate modificarile sunt ok in mare parte dar eu sunt sigur ca tie nu prea iti vine manusa motoreta ...cateodata nu numai ambitia e deajuns mai sunt si altele pe langa ...la cati mai multi km... bafta

    ps:fara suparare dar si eu sunt de acord ca exemplul tau nu prea este de urmat siguranta pilotului si a celor din jur sunt pe primul loc mai ales in ro

    pps:nu choppere le sunt cele mai confortabile eu cred ca touring urile sunt cele mai comfortabile

     

    EE uite ca eu am putut.Am avut ambitie desi sunt mica de inaltine la 1,58 si 46 kg.M-am descurcat foarte bine cu CBR-ul si nu-am observat in timpul mersului sa fie ceva in neregula cu el. L-am lasat sa-l conduca si 2 motociclistii cu experienta si ei au spus ca moto e ok,atata timp cat nu o sa merg cu viteza foarte mare,mici probleme asi putea intampina la peste 220 km/h aproximativ, sa nu mai fie foarte stabil, in rest am mai auzit ca se poate modifica tot sasiul , in servise specializate...si daca fata ii chiar atat de amarata si nu ii in stare sa conduca si nu are ambitie sa se lase de meserie...sau sa-si ia un scuter...ca o fata care nu are ambitie si nu e intradevar pasionata, pe orice motor s-ar urca i s-ar parea ca e foarte greu de condus,deci tine si de fata chestia asta..nu sa-si ia de distractie sau fitze..cu parere de rau dar sunt multi motociclistii si motocicliste asa.

  4. Nu mi-o lua in nume de rau. Incearca un KTM 990 SMR. Ce faci daca trebuie sa te opresti brusc si ajungi doar pe varfuri (ma rog, nu ajungi oricum)? S-ar putea sa te expui la un pericol cam mare. Nu merge la extreme. Nu merita. Motociclismul e extraordinar si trebuie sa ramai intreg ca sa ai parte de cele mai frumoase ture. Oricine trebuie sa aiba ratiune in alegerea motocicletei. La 1,58 nu esti asa mica de inaltime, dar sunt fete mult mai mici ca tine. Sa fim seriosi: pe strada inaltimea conteaza. Conteaza si pe "aratura", numai ca acolo nu e asa de grav ca esti "cocostarc intr-un picior" pentru ca nu risti sa dea unu peste tine cu masina. Sigur ca esti mult mai predispus la cazaturi in zonele dificile decat cineva care sta bine pe motocicleta.

    ;)

     

     

    eu pana acum am condus si am avut numai moto de viteza..,si din cate stiu se pot modifica la cross-uri nu stiu, dar astea de viteza se pot modifica cu piesa aia kit-lower si se lasa cu mult mai jos apoi lasate si din furca..si nu mai e problema chiar daca moto are toba sub sa, eu ma speriasem sa nu atinga toba cauciucu pe spate sau aripa dar nu a atins mai e inca mult pana sa atinga.

     

    mare parte sunt deacord cu postul de mai sus ...la mersul pe strada si nu numai ajuta inaltimea ca sa ai siguranta si confort 2 elemente f importante in plimbarea cu motoreta ,de acord si cu chestia ca nu conteaza inaltimea si ca daca vrei poti adevarat dar mai conteaza si cum o faci si sunt aproape sigur ca fata cu cbr de 130 de cai (care defapt sunt in jur de 117)nu se simte f confortabil pe motoreta ei cu toate modificarile de rigoare, ai putea testa si altfel de modele sar putea sa ai o surpriza placuta...puteti lua exemplul lui Dani Pedrosa pilot moto gp cei de la honda sau chinuit pana peste cap sai gaseasca o pozitie acceptabila...e bine sa testezi mai multe modele si pe ala care te simti confortabil si in siguranta e ceea ce trebuie chiar daca mai tre sa renunti la look si prostii dastea...bafta

     

     

    daca nu e modificat nimic la el da are 117 dar al meu are ceva modificari care ia mai dat cativa clutzi in plus ;) da stiu ca , si Dani Pedrosa avea o problema cu , asta e de-o inaltime cu mine si pt asta a avut ambitie si uite a dovedit ca se poate,si stau foarte bine pe moto,nu ma deranjeaza cu nimic..nu se simte cand , conduc ca e modificat,e pusa doar o piesa kit-lower ceva in genu cred ca se numeste si e lasat si din furca.In general pe un motor de viteza oricum ar fi el la drumuri foarte lungi e obositor te doare spatele etc,cele mai confortabile is chopper-ele.

  5. parerea mea ca nu motocicleta ii baiu ci fata,daca ai ambitie si chiar vrei poti conduce orice.De exemplu eu am 1,58 si mi-am luat un nsr-u 125 R ajungeam cu varfurile dupa 1 an mi-am luat CBR 600 RR lasat de tot nu ajungeam deloc ,nici nu atingeam solul si era lasata de tot,si am modificat-o exista o piesa "kit-lower" ceva in genu si cu aia se poate lasa mai mult dar noh e si toba sub sa la modelul asta..si totusi am lasat-o si din furca si acum ajung cu varfurile cu ambele picioare si e ok :) m-am descurcat foarte bine pentru prima data cand am condus-o deci e ok desi are 200 kg si 130 cp,si eu nu aveam prea mare experienta 2000 km facuti cu nsr-ul.Deci daca ai vointa ambitie mare esti pasionat intradevar si vrei orice poti daca vreti sa aveti forta mai mare apucati-va de sala eu fac si sala. Deci nu e bine sa gandesti negativ ca aia imi place dar nu cred ca asi putea sa o conduc..daca va place un model in special nu renuntati :) sper ca v-am fost de ajutor. Numa bine :cheers:

  6. intrebarea era "Honda NSR 125 sau CBR 125?" deci oricum tipul vrea Honda ;) nu a zis nimic legat de aprilia rs si alte motoare.. si foarte bine ca vrea Honda ca rezistenta is mult mai bune decat Aprilia :)

    p.s nu ma intereseaza cum a ajuns la un consum de 9% mi se pare o prostie un motor de 125 sa-l modifici atat.. daca vrei mai tare ia-ti mai bine unul de 600-1000 nu obosi un biet motor de 125,ca oricum no sa-l tina mult :P praf e dupa putini km, si o toba sport daca ii pui la un motor mic de 125 2 timpi, deja uzura e mult mai mare, ce ti dat din fabrica iti garanteaza pe tot, dar ce modifici tu nu faci altceva decat sa obosesti motoru, daca era atat de buna chestia ce a facut-o el atunci se scotea un model asa ;) dar cei din fabrica gandesc , si stiu mult mai bine, asa ca mai bine-l lasam pe baiat sa se decida nu sa-i facem capu calendar ca deja e off topic, asa ca eu nu ma mai bag pe-aci :wave: tay-tay.

     

    ada teo cum ti-ai delimitat nsr din cdi?si schimba careva carburator de 34 cu unul de 28?

     

     

    nu eu l-am delimitat l-am dus la un servis , si te costa cam mult sa scoti un limitator din fabrica..si nu prea merita,merge mai tare cu vreo 5-10 km.

  7. nu stiu cum va ajuns voua consum de 9% LoL vezi de carburator poate ai umblat si pe-acolo...si eu i-am scos limitatorul din fabrica la NSR-ul meu si nici de cum nu consuma atat ci intre 4,5%-5,5% .Deja l-ati zapacit de cap pe saracu baiat vai :blink: uite baiatule (cel care a deschis conversatia) incerca-le pe ambele te plimbi putin cu ele si ca pasager si conducand tu,si apoi iti faci o parere si te hotarasti care crezi ca e mai potrivit pt. tine si care iti place :P ca te zapacesc de cap astia :)) chiar nu sti pe care sa-i asculti asa e cel mai bine :)

     

    o shi mai bine te informezi de la un motor nou cum e , sau cand vrei sa-ti cumperi unul mergi cu un mecanic il intrebi si pe propietar si te informezi de moto respectiv ca deja cand is secound difera toate,la unul poate e uzata o parte si face nu stiu ce la altu altfel , la unu nu ii reglat carburatoru bine consuma mai mult,altu mai putin ,deci asta depinde de la moto la moto nu-s mai la fel,decat atunci cand sunt noi,daca unul a patit ceva nu insemna ca o sa patesti la fel, si etc sunt multe de discutat pe tema asta cred ca intelegi.. la unul poate i se duce repede o bujie la altu poate ii consuma mult ulei etc etc, depinde de moto.

  8. NSr 125 R e mult mai tare :P , CBR 125 e slab :-J foarte slab nu e diferenta intre un scuter de 50 cc si ala, NSR-u e in 2 timpi are si power valve merge foarte bine,am eu unul de vanzare primul meu motor,daca te intereseaza lasa-mi mesaj aici, nu mai am ce face cu el mi-am luat de 600 de 1 an , si mai iesieam cand cu una cand cu alta, dar n-am ce face cu doua moto de viteza,prefer sa-l dau pe asta micu desi mi-e foarte drag ca m-am atasat de el,prima iubire :D dar noh mi-asi lua un cross in locul lui.

  9. salutare tuturor :P , am si eu o problema la cbr-ul meu rr din 2005 , de cand l-am cumparat mi se aude un sunet ciudat la motor cand il accelerez de pe la 4000 RPM pana la 6000-7000 si cand coboara turatiile se aude mai intsepator , parca ar vibra 2 bucati de tabla intre ele ceva de genu , am inceput sa verific suruburile si colierele de metal, am crezut ca poate sa slabit vreunul si atinge undeva pe sasiu sau motor dar nimik :D , am dat jos absolut toate carenele, rezervorul, filtru de aer , radiatorul dar tot se aude , imi sparge nervi in trafic se aude ingrozitor ;) , poate a mai avut cineva problema asta si stie despre ce e vorba .astept raspuns , ms fain...

     

     

    pune mana pe toba cand e pornit astfel incat sa nu iese aerul si asculta sa vezi daca se aude ca bate ceva insemna ca are problema la motor

  10. mai recunoaste macar cand gresesti nu face pe viteaza.eu eram in masina in spatele tau.vrei sa iti zic si unde?la zebra de langa swen.ti-am retinut numarul pana cand ai pornit..si daca unul te-a luat la misto nu inseamna ca toate sfaturile care ti le dau oamenii sunt false.grow up girl!!!!nu iti vrea nimeni raul.si crede-ma oricat crezi ca esti de pregatita o sa dai piept cu unele situatii in care unele sfaturi pot semnifica diferenta intre viata si moarte.

    ps- sunt din iasi insa vin des prin aiud la iubita mea si te-am mai vazut mergand

     

     

     

    Nu mai fac prostia sa ascult, nu imi vrea nimeni raul???daca un motociclist imi spune: mergi cu 280 km/h acum cu moto ia curba cu 280 ca sigur "o iei la perfectie " ce sa fac sa ii ascult"sfatu"???ee viatza nu e atat de rozz, sunt fel si fel de oameni,asa cum eram atunci la inceput si am primit acel "sfat" si nici nu stiam atunci de moto mai nimic, aveam 16 ani, asa pot sa faca si acum, si cunosc persoane care fac asa, la fel pe o prietena un"mare motociclist"ia dat niste "sfaturi"si apoi i=am spus eu ca era bien ce stia ea si ca ea avea dreoptate sa nu creda si sa nu faca ce zice el..ca vorbea la misto, vroia sa para serios..Nu tot ce zboara se mananca..asa cum nu orice motociclist da sfaturi bune.Sunt si gen de "motociclisti" care dau si "sfaturi"...mai bine fac ceea ce cred si ma informez din alte parti cand am o necalarificare.Is cu capul pe umeri si stiu ce fac.Mi-am luat RR pt ca am considerat ca pot sa il conduc, desi acum ca il studiez mai in detaliu imi pun unele semne de intrebare in ceea ce priveste inaltimea, si greutate, dar se rezolva :moto:

  11. @ ada

    scumpo te-ai cam grabit sa iti iei alt motor.sau ma bn zis sa primesti unul cadou.ar trebui prima oara sa stapanesti 125-le ca sa treci la cv mai mare.te-am mai vazut eu prin aiud cum mergi si stii ca mai ai multe de invatat....cum ar fi oprirea la zebra fara sa iti moara motorul si altele...astea se pot invata dar gandeste-te ca ai numai o viata si asculta bine la sfaturile pe care ti le dau oamenii astia fiindca si eu asa am invatat.fi receptibila la critici dar si la laude

     

    iar voi baieti...trebuie sa ne vedem cat de curand la o bere :kiss:

    ne-am mai intersectat noi pe drumuri dar nu am reusit sa va cunosc personal...acu avem timp destul ca vine iarna :moto:

     

     

    lol cand m-ai vazut sa ma opresc si sa imi moara motoru?:| azi am patit cv in genu intradevar imi era sarita fisa de la bujie :lol:) ma gandeam ce dreq ambreiaju masi nu puteam pleca de pe loc, am rugat-o pe o prietena pe care am dus-o cu moto sa isi bage mana sa vada daca nu e sarita ca banuiam, i-am zis ei ca mie nu imi incapea mana cu costumu si a zis ca nu ii, si totusi cand am ajuns acasa m-am uitat si era, dar tre sa ii schimb oricum bujia ca de la aia face figuri.Bine ca nu am ramas pe acolo :D) accelerat tare a pornit.In rest nu pot zice ma descurc, si sfaturi nu vreau sa ascult, fac ce consider ce e bn , am ascultat chiar cand mi-am luat motoru de unu care mi-a dat un "sfat" si nu stiam si cand colo numai la misto a zis in bataie de joc ca mi-a zis prostii ce ma invatat...Cat despre RR da consider si eu ca e cam mare in inaltime , am lasat la minim suspensia si nu ajung cu ambele piciore cu varful la unu, o sa ii pun o piesa pe suspensie si mai rezolv cumva..in rest e ok.

     

     

    p.s cum m-ai vazut tu din iasi in aiud???

  12. Da la ce tii motocicleta in casa?inteleg ca iti plac motocicletele,da totusi so tii in casa...

     

     

    o iubesc prea mult :laugh: am grija de ea, poate mai mult decat de mine in unele situatii cu nsr-ul.

  13. cand mi-o dai sa vedem daca ia curba de la unirea cu 200 :P

     

     

     

    mi-a zis un prieten ca cica nu ia bine curbele, adika cu viteza mare ca maxi scuterele iau mai bine curbele decat speed-urile =)) o testez eu numai sa iau permisu, nu cu viteza aia, ca nici pe drum drept nu am ajuns la atat, sa mai imi fac experienta, cand fac ceva fac cu cap,numai cand consider ca pot.

    Mesaj completat

    bag pl am fost pana la fratimio la aiud am stat 5 min de m-am decongelat si am taiato acasa 18:00 :D acasa iar m-am decongelat si m-am dus la o bere!

    maine dupamiaza sunt disponibil pt inca o tura la aiud :laugh:

    da nr de telefon da damil prin PM ca hotzii si talhari astia se baga peste mine ;) :D

     

    il aveai.Oricum nu folosesc tel, nr ce il aveai era a lui bunicamea il foloseam eu in perioada aia pt moto, si locuiam la ea.Ies pe la 2-3 ma duc sa vad de camabana,dupaia ma mai plimb putin.Oricum numai la primavara poti sa imi cunosti micutza mea fetitza(CBR 600 RR) ca e in casa acum doarme .ca stapanasa n-are permis.

  14. Foarte frumoasa, felicitari si sa ai bafta da ea.

     

    P.S. As calari-o si eu putin :D

     

     

     

    ms ;) stiu ca e superba fetitza mea :X am bagat-o in casa :laugh:

    Mesaj completat

    cat stai sa vezi de cabana!????

    oricum pana nu se incalde treaba nu ies:p

     

     

     

    adika??pai pe la 3 ma duc sa vad o cabana cat de mare e cu cat o inchiriaza daca incap atatea pers cate asi vrea sa fie la majoratu meu.mai inca ceva timp sa caut cabane pana in 18 dec ca in 18 dec dupamasa il tin pana in 19 dec dimineata.

  15. pe care din ele? :laugh:

     

     

    pe amandoua deodata :D) daca nu stie pe cine sa sara prima data pe stapana sau pe motor opresc motoru si sre in spate pasager si in felu asta e cu amandoua.(adika stapana eu si motocicleta BAD GIRL)

    Mesaj completat

    bestiala motoreta ta!

    sa ai noroc de ia!

    PS: dumineca vin la aiud

    ce zici? :D

     

     

    hai daca vrei,cbr-u mi in casa :P nu il pot scoate, nu il scot numai la primavara ;)) cand a vauzt mama ca l-am bagat in casa pff =)) lasa-mi mesaj aici ca nu te mai am in lista de mess, de vi in aiud de la cate, ca pe la 3 tre sa merg sa vad de o cabana pt majorat.

    Mesaj completat

    Felicitari .. sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente.

     

     

    ms

     

     

    asfalt uscat!

  16. :D :P :P de te prind prin aiud cu motoru iti fac poze si te dau la politie=)))

    chiar iti place de teo?

     

     

    daca nu esti la zi cu ultimele sitiri mi-am luat CBR 600 RR :-> comentati cum vreti v-am dat subiect de barfa =)) permisu o s ail am din martie-april cam asa deci numai atunci ma vedetzi pe sosele cu fetitza mea :D

×
×
  • Creează nouă...