Sari la conținut

mms

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mms

  1. i used tu ride one... ce rau imi pare dupa ea....
  2. mms

    Am Comis-o Din Nou

    clar trebuie poze..., ai vazut daca aseara am fi batut palma... si ar fi fost motoru meu te-as fi impuscat in cap. Se vede treaba ca mai bine mergi cu Gold Fren ca cu Ferodo franeaza un pic cam tare ....hehehe
  3. Eu tocmai ce am achizitionat un 749, si inca sunt pe intortocheatele cai nationale ale inmatricularii. Sper ca sapt. viitoare sa fiu gata cu ea, si sa pot iesi cu ea . Motoreta este bestiala V-ul are un cuplu de toata frumusetea, nu simti niciodata senzatia de pe japoneza sa ii dai o inferioara ca nu e cazul, la 2000 ture pleaca bine, super ciclistica, trebuie sa recunosc in schimb ca e primul motor pe care il am care sa fie dupa 2000 asa ca poate sunt subiectiv, restul au fost GSXF din 92, GSXR din 94 si tot asa, iar ca design no coment. Nu are legatura cu nimic, parerea mea.
  4. eu nu caut ci inchiriez dar daca vrei neaparat ne putem cupla ....
  5. inchiriez si eu spatiu de hibernare pentru motorete (garaj) pe timpul iernii in Pta Amzei, vis-a-vis de teatrul Ion Creanga, in blocul cu NICK. Mai e spatiu suficient. ma contactati si pentru o suma modica se rezolva.0721333414
  6. in mod sigur e mult mai bine, dar nu vrea sa recunoasca:)
  7. mms

    Ultimele 3 Secunde

    degeaba ii spuneti chestiile astea cu echipamentul, credeti-ma..., eu ii spun de juma de an de cand rupea VTR-ul la 250 in sort si in tricou bine macar ca avea casca..., in fine ce sa mai... poate asa isi va da seama ca mai bine te incingi si transpiri decat sa te cosi pe la spitale. Transpiratia se spala da oasele si pielea mai greu le mai refaci. Sunt cam suparat ca nu ai patit decat faza cu rotula ca sigur nu te-ai invatat minte. Bine macar ca in Delta nu sunt prapastii si daca, ... cazi te duci pe camp sau in apa )
  8. la sediul motorom, aici puteti inchiria enduro pt 80-100E pe zi cu ghid adica vine ghidul pe motor pe langa voi si va duce pe trasee gata stabilite in functie de cat de bazat se crede fiecare. Pretul am inteles ca include tot de la benzina pana la echipament. Si totusi nu prea subti...
  9. pozele din al doilea post sunt de la valea cu struti intr-adevar acolo mi-am luat botezul, dar restul pozelor sunt facute in zona din jurul Branului. Asta pt ca nu am gasit camere in valea cu struti.
  10. vorba ceea duba este incapatoare adica avem sase locuri pe scaune si restul loc de utilaje si bagaje.
  11. in zona Rucar Bran, cu toate ca eu as fi vrut sa mergem mai departe pe trasee mai dificile dar mai erau si fetele la pensiune care ne asteptau si nu puteam lipsi mai mult de 3-4 ore fara sa dam un semn. Dar data viitoare o sa o facem fara fete mergem cu microbuz-ul pana nu mai poate si de acolo dam jos motoarele si ii dam. Ama a fost la o nunta si plus ca inca nu si-a luat enduro cred ca spatamana asta isi ia si el.
  12. pt BD: este de neimaginat ce senzatii iti da motoreta asta de 20 CP in conditii de drum nefavorabile, iar daca vrei sa vii cu noi data viitoare placerea va fi de partea noastra. Deja mai avem un abonat cu un DR-Z 400, o sa iasa paranghelie mare... pt Lup Alb: ce sa fac frate, asa este la inceput lasa ca imi iau eu, acuma am fost sa vad si io cu ce se mananca chestia asta sa vad daca ma pasioneaza sau nu, dar cand vezi unde ajungi iti vine sa o iei in brate de fericire. Ce am observat pana acuma este faptul ca la urcari grave nu tre sa iei mana din gaz deloc chiar daca te sperii, ca daca te opresti ai cazut si o iei la vale rau de tot cum am patit eu in cateva cazuri pana am vazut cum sta treaba.
  13. si in drum spre ... si ce a mai fost... A FOST INCREDIBIL abia astept week-end-ul viitor sa plec din nou, si voi reveni cu poze.
  14. m-am decis vineri seara ca smabata dimineata sa plec la munte in ideea de a intarata un pic motorul pe care l-am luat nu de mult. Este vorba de o Yamaha XT 225 de 106 kg si 20 cp in 4T. Ce a fosty si cum a fost puteti sa va imaginati si voi, eu unul am zis doar c a de cate ori voi avea timp voi sui motorul in microbuz si voi pleca. Apropo cine mai e pasionat sa zica, ca mai gasim loc in microbuz si noi am vrea sa plecam cam in fiecare week-end.
  15. mms

    am avut un super noroc

    Dar cu ce te-am suparat frate cu faptul ca mi se par deplasate spurcaciunile alea idioate pe forum, sau cu faptul ca unora li se par viteze mari 70 si altora 200 pt ca nu toata lumea este sau gandeste la fel? Ce din ce am spus nu e adevarat? Sau unde gresesc?
  16. mms

    am avut un super noroc

    Baieti nu pot sa va spun decat ca povestea este cat se poate de reala cunoscandu-l pe autor personal, acuma ca avea sau nu avea 250 nu poate stii nimeni si nici macar el pt ca bordul la acel VTR se termina la 180 ca e model de japonia adica il termini lejer cu a treia, de acolo inainte D-zeu cu mila. Iar cat despre cei care dau cu chestii de genul , mai abtineti-va fratilor ca pt astfel de reply-uri exista www.budoar.ro nu site-ul asta. Forum-ul e ca sa povestesti intamplari care unora li se par interesante iar altora nu.NU pt ca sa va intreceti voi astia care mergeti numai ca la carte si nu incalcati niciodata legea in spurcaciuni. Unora a incalca legea si a merge un pic mai tare inseamna mersul cu 70-80-90 iar altora 200. Asta este de aia nu toti oamenii sunt la fel. O saptamana cat mai placuta in continuare la toti!!!
×
×
  • Creează nouă...