Sari la conținut

bizzzar

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    yamaha fz6
  • Numar Moto
    nt 87 lov

bizzzar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua. As dori sa achizitionez o scarita dreapta si aripioara dreapta(de sub sa) pentru un fz6 s2. Va multumesc anticipat!
  2. Salut. Am o intrebare legata de marimea cauciucurilor la o yamaha fz6 2004-2005. La mine in carte scrie 120 60 r17 pe fata. La voi este la fel? Maine am o programare la RAR pentru ITP si am montat pe fata 120 70 R17. Nu m-as baga sa mai schimb anvelopa pe fata numai pentru itp. Pe spate dimensiunea este cea din cartea masinii. Va multumesc anticipat!
  3. bizzzar

    BURSA LOCALA

    Buna ziua. Sunt interesat sa achizitionez un echipament de dama marimea 36(XS). Astept oferte. O zi buna!
  4. Buna ziua. Sunt interesat de achizitionarea unor tobe aftermarket pentru o yamaha FZ6. Astept oferte. Va multumesc!
  5. Multumesc frumos pentru raspuns Florin-V. O zi buna!
  6. Salut. As avea si eu o intrebare. Tobele pentru fz6-fz6fazer-fz6S2 sunt la fel? Se potrivesc intre cele 3 modele(ma refer la tobe+trasee). Mai exact o toba aftermarket de pe un fz6 S2 fazer se potriveste pe un fz6N? Va multumesc anticipat! O zi buna. Mai exact tobele din link-ul acesta :http://www.cruisercustomizing.com/-sbk-oval-evoii-aluminum-slip-on-conical-end-yamaha-fz6-07-and-newer/part/LEO-7903 se potrivesc pe un fz6 N? Pe acestea as dori sa le achizitionez dar din cate vad sunt pentru modele de la 2007 in sus. As dori sa stiu sigur daca se potrivesc. Va multumesc.
  7. bizzzar

    Oferte Garaje

    As dori si eu un loc intr-un garaj pentru motorul meu(yamaha fz6). As dori sa am posibilitatea de a il scoate de 2-3 ori pe saptamana afara. Eu locuiesc in zona Podul Ros-Nicolina. Astept oferte! Va multumesc anticipat.
  8. bizzzar

    BURSA LOCALA

    Cum spune si titlul as dori sa cumpar o viziera pentru o casca mai veche airoh speedfire(as dori de preferinta neagra sau oglinda).Astept oferte.Va multumesc anticipat!!
  9. bizzzar

    BURSA LOCALA

    Cum spune si titlul as dori sa cumpar o viziera pentru o casca mai veche airoh speedfire(as dori de preferinta neagra sau oglinda).Astept oferte.Va multumesc anticipat!!
×
×
  • Creează nouă...