Sari la conținut

opreasandu64

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de opreasandu64

  1. nchivu

    Daca dai cu lac peste negru mat precis devine negru lucios. Doua straturi sunt suficiente nu mai est nevoie mai mai ales ca intre straturi se lasa 20, 30 minute la uscat nu 24 de ore

    Numai bine

     

    Daca dai cu lac mat peste negru ramane mat nu devine lucios, sunt 2 tipuri de lac, mat si lucios, toate vopselele 1 K sunt mate (nu au lac in ele),

     

    vopsitul e o arta nu oricine poate face, trebuie sa cunosti fff multe inainte de a te apuca, si de a avea de la cine invata.

     

    cateva poze cu moto vopsite de mine pe linku urmator:

     

     

    http://picasaweb.google.com/11029390927051...77/Vopsitorie1#

     

     

     

     

     

     

    ---------------------------

     

    VOPSITORIE MOTO+AUTO, LIPIRE CARENE, STIKERE, SINCRONIZARI CARBURATOARE, INJECTIE , POLISH MOTO- AUTO

    0766801145 BUCURESTI

    post-55152-1279005797_thumb.jpg

  2. S-a ales praful de sincronizarea mea. Saracia asta de Deauville are adaptoare pt. aparatul de sincronizat , nu are niste tevi care ies din carburatoare si bagi , pur si simplu , un furtun , adica mai multe. Deci , in concluzie , am muncit degeaba si am mai invatat ceva.

    Pt. Honda Deauville 650cc , 2001 se recomanda folosirea aparatelor originale , care vin dotate cu adaptoare. Furtunu' , chel , nu ai unde sa-l bagi. Sau , se cauta adaptoare si se pun la furtun , da' deja ne scarpinam invers.

     

    majoritatea motocicletelor cu carburatie, chiar si injectie le trebuiesc acele adaptoare cu filet, si chestia cu culei nu e buna , uleiul are vascozitate si ramane si pe peretii furtunului, pt joaca e bun , dar nu sa faci o treaba cum trebuie

     

     

     

     

    ------------------------------------------

    vopsitorie moto+auto, stikere, lipiri carene, comprestestere, sincronizari injectie, carburatie, intretinere moto

    tel 0766801145

  3. In primul rand carburatoarele nu au cum sa vina sincronizate din fabrica, sincronizarea se face NUMAI pe motorul pe care se monteaza carburatoarele.

    Dar problema ta nu e asta, eu cred ca in cilindrul cu probleme se arde mai mult ulei decat e normal sau nu ai compresie suficienta si arderile nu-s ok.

    Consum de ulei ai putea avea de la simeringuri de supape uzate(ieftin) sau de la segmenti/piston/cilindru uzate(scump). Lipsa compresiei poate veni de la joc termic necorespunzator (asta se mai regleaza din cand in cand dupa cum spune manualul) , depuneri de calamina pe supape/scaune , scaune/supape uzate, set motor uzat.

    Ar fi bine sa-i faci un test de compresie si in functie de rezultat continui cercetarile.

     

    Din intamplare am accesat aceasta pagina cu probleme la aprindere, chiar eu i -am facut carburatoarele lui ghelmeci, iar cele noi chiar erau sincronizate din fabrica(lucru asta l am constatat dupa ce am pus vacumetrele pe ea) iar jiglorul de benzina era si el reglat, intradevar numai pe motocicleta se face sincronizarea in functie de uzura cilindrului.

  4. Daca stau bine sa ma gandesc acum, intradevar, cred ca e cam larg furtunul. La R6 nu se cupleaza direct la stuturile de pe motor. De acolo, vin niste furtunase care apoi se unesc doua cate doua, 1-3, 2-4. Acolo unde se unesc, sunt niste...stuturi, niste tevi subtiri. E, eu am "bagat" furtunul pentru sincronizare peste acel stut si peste furtun si apoi l-am strans cu, colier. Cred ca ar trebui sa gasesc furtun cu diametrul interior exact cat au si furtunasele acelea, sa intre exact pe stut. Furtunul meu este mult mai larg. Si cred ca si uleiul este mult prea gros. Si, diametrul mare al furtunului, combinat cu grosimea uleiului........ normal sa nu mearga, nu? :wacko:

     

    foloseste un furtun ce nu depaseste maxim 1 m ,acel tip de furtun sa l folosesti pt toate, ai grija sa fie un furtun mai gros in carne dar cu gaura interioara subtire sa nu se cuteze

  5. mai bine ti-ai arata muschii in alta parte StressULE si lasa aici pe cei care doresc sa ajute.... DESTEPTULE

     

    ps..stie cineva cam cat ar costa o sincronizare de carburatoare ..am un kawa zx9 an 2000

     

    la service e mai scump..dar asa le negru ;)))))))))))))) ?

     

    JVC te pot ajuta eu cu sincronizatu am 4 tipuri de vacumetre, dai o fuga la atelier si se serezolva pretu e de 1 milion si pe langa asta mai facem si altceva moka ,ai si okazia sa inveti cateva smecherii, doar daca esti din bucuresti . :wacko:

    post-55152-1268384345_thumb.jpg

  6. Nu inteleg pentru ca nu exista explicatii calare! Am si bujie transparenta, acum pe ce site-uri ma mai trimiti?

     

     

    Sefu' multi cred altceva, nu degeaba am pomenit de acea diferenta de compresie!

    Apoi stiu sa saracesc amestecul, stiu si de influenta colmatarii filtrului... am vrut insa sa readuc topicul pe linia de plutire provocand "greii" si sper sa nu va opriti aici.

     

    Salutare baieti, k sa faci o rglare perfecta a concentratiei oxigen benzina iti trebuie un analizor de gaze sau acea bujie transparenta care te ajuta, am montat carburatoare noi pe motociclete ce au venit reglate din fabrica nu cum zic unii k dai la 2 tura inapoi sau 3 asta nu e o reglare perfecta, un carburator poate sa aibe 1 tura data inapoi la unu iar la alt carb 2, insa pe acest topic e vorba de sincronizare care asta e alta mancare de peste.

    Mesaj completat

    The #3 cylinder is the reference point because it cannot be adjusted. #3 is the control in the process.

     

    Tu la care carburator nu vezi stutul ca sa legi furtunul?

     

    la 1 nu gasesti tu... vezi ca acolo trebuie sa fie... baga o lanterna sau ceva. serios!

    Mesaj completat

    vezi ca poate e acoperit de un capacel de cauciuc, asa ar trebui sa fie; adica in regim de mers normal, stuturile sa fie astupate, sau cum e la tine, legate unu de altu.

     

    nu am mai vazut un astfel de sistem... poate un cunoscator intr-ale r6-urilor sa ne lamureasca?

     

    la toate r6 si r1 pe carburatie furtunele de sincronizare sunt grupate 2 cate 2. prin ele nu e voie sa intre aer in timpu functionarii motorului, cum spunea dori x la tine ai grija k al treile sa nu fie smuls din acel stut sau sa fie uitat de cine a mai facut sincronizare inainte, la modelele mai vechi sau cele ce nu au pompa de benzina se foloseste unul dintre furtunase la rezervor (de obicei cele laterale) pt a deschide o membrana (supapa) ce da drumul benzinii sa curga in carburatoare, despre improvizatu acelor vacumetre sunt impotriva, in primul rand uleiul e gros si ramane pe lateralul tubului si nu va iesi o sincronizare perfecta, insa daca chiar nu ai ce face e bunicel, eu folosesc 4 tipuri de vacumetre la atelier , na le am luat sa vad ce stie fiecare, printre care si cele cu ceasuri de pe lois care nu sunt asa performante dar na poti gadila putin carburatoarele cu ele si iti faci si damblaua

    post-55152-1268257479_thumb.jpg

  7. Am si eu o intrebare la voi..am un CBR F2 are 51 mi de km.la cat se schimba lantul?sau cat rezista?motorul meu merge fin cateodata la rece tacane intinzatorul ala dar cum accelerez putin dispare(face ca un diesel) dispare repede oricum dar nu face mereu..rar depinde! in general cand trebuie schimbate patinele lantul..etc ce simtome are cand e pe moarte?face urat sau crapa direct?intreb si eu pentru ca am motorul de putin timp si vreau sa il am cat mai mult timp sa stiu despre ce e vb!

    Va salut.numai bine!

     

    lantul se schimba cand se aude, nu are un numar de kilometrii. am schimbat kituri de distributie si la 25000 km, totu conteaza cum mergi cu motoru, daca nu l lasi sa se incalzeasca cand il pornesti, daca tragi de el pe o roata(ii dai accelerari bruste) atunci el se forteaza si ii creste uzura, uleiul daca nu l schimbi la timp e un alt factor, insa cel mai mult sunt accelerarile bruste. Printre altele postate bataia poate fi si de la o sincronizare necorespunzatoare, dar in acel caz motoru incepe sa si trepideze nu mai are mersul rotund, sunt n cazuri, cert e k nu trebuie sa ti bagi nasu unde nu cunosti, macar sa vezi o data, citind cu acel intinzator mecanic, tare romanu e inventiv imi place ideea dar nu e buna ai sansa k la urmatoarea strangere sa nu mai ai ce

  8. Salut,

    Un amic incerca sa-si sincronizeze carburile la un bandit de 600 si a gasit un surub de amestec defect , filet dus.

    Stie cineva pe unde se poate gasi un surub de amestec pentru keihin prin Bucuresti, sau daca il are cineva prin vreun sertar? Stiue ca e cam OT, dar am zis sa nu fac un topic nou pe tema asta.

     

    te pot ajuta sa ti fac unu la strung sau sa-l rectificam pe asta daca vii cu carburatie si surub la atelierul meu

×
×
  • Creează nouă...