Sari la conținut

ocsy2000

INACTIV
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ocsy2000

  1. Eu sigur nu te astept, ca lucru saptamana asta la ora aia :crack: :disappointed:

     

    M-aaaa... tu s-a lipsesti??! :blink:

    Apar eu nu ai tu frica!!!

    Ce-i rau nu piere!!!!!

    :smoke:

  2. Noi mergem la ora 20:00 :crack:

     

    PS: foarte tare ideea cu poza, in cazul in care nu intelege lumea! :banana:

     

    Saptamana asta apar si eu dupa o mica pauza. Problema la mine e ca la ora 20 ies de la lucru. In 5, max 10 min. ajung acolo. M-a asteptati?!!!

    :bigstar:

    Oricum, v-aajung din urma! :moto:

  3. Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri :moto: Pana atunci asfalt uscat.

  4. pai asa este.sunt in spital cu fractura deschisa la piciorul stang,artera si vene rupte si calcaiul zdrobit.trebuie sa m-a operez,dar sanse mici sa scap fara proteza.luni voi vedea.

    :(

  5. Ciene ma poate indruma spre un RCA ieftin...?

    Parca zicea cineva acum vreo 3-4 luni ca se poate face undeva unde e mai jos de restul....ca pe net imi da scuuump tare, vreo 300 lei pe un an?? :wacko:

    Stiti careva...?

     

    Salut. Eu am facut vineri la Asirom. Am platit 183RON pt. 1an. Mie la astia mi-a iesit cel mai ieftin. Daca vrei iti dau nr. de tel. celui care mi-a facut asigurarea.

  6. NU!! deoarece una este mono si cealalta bicilindru!!asta fiind ce mai mare diferenta intre modele si fara a intra in amanunte!! :)

     

    bine,bine. dar ambele au o singura bobina. de aceea intreb. eu am pornit azi 750-le cu cdi de 660. :laugh: dar problema e ca nu l-am putut incerca in sarcina. [nu are lant] m-am gandit ca cineva a mai testat asa ceva inainte, de aceea am intrebat. :)

  7. De cand am intins lantul eee........ liniste. Chiar am ramas surprins ca la semafor aud motoarele altor masini sau ale altor motociclete de langa mine. Nu mai e tractor. A meritat "chinuiala". In mers nu mi s-a parut nimic deosebit. Acum se aude doar toba. Cand am desfacut am gasit lantul destul de moale. Cand am dat drumul la suruburile intinzatorului am vazut cum l-a intins imediat. Numai bine

     

    mersi. s-a ai parte de multi km cu el.

    Mesaj completat

    Asa imi facea mie dupa ce l-am intins la DR-ul vechi. Fluiera. A trebuit sa il schimb ca era deja prea uzat si nu mai aveam ce-i face.

     

    eu cu lantul asta am aprox. 10 mii km. de cand l-am schimbat. e DID m-a gandesc ca ar mai trebui s-a mearga. in afara ca fluiera, nu are nimic.

  8. Frumos motorul bafta la vanzare.

     

    Dupa ce v-am stresat cu intinsul lantului balansier uite ca acum 2 seri m-am apucat de ea. Am desfacut acolo toate cele, recunosc ca la demontat a fost destul de simplu, insa la montat mi-a cam dat cu virgula. M-am chinuit apro o ora sa nimeresc pinioanele alea acolo cand am pus capacul de la magnetou inapoi. Alfel operatiunea in sine de intindere a lantului e destul de simpla. Respecti manualul si e ok, e descris foarte bine. In cele din urma am reusit sa montez totul, sper sa fi pus bine la loc toate rotitele dar ma gandesc ca daca nu intrau la locul lor nu se inchidea capacul. A pornit la prima cheie si acum la semafor e liniste totala, se aude doar esapamentul. Parca merge o idee si mai frumos.

     

    Va multumesc pentru sfaturi si asfalt uscat. Altfel nu mai este nimeni pe aici dornic de o intrunire la o bere sau o plimbare? Mai povestim despre vacile astea monocilindrice. Numai bine

     

    de cand ai intins lantul, nu parca... fluiera? si eu am facut la fel si mie asa m-i se pare.

×
×
  • Creează nouă...