Sari la conținut

ocsy2000

INACTIV
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ocsy2000

  1. ocsy2000

    MOTO THURSDAY

    Eu zic ca, la ora 20:00 e bine.
  2. ocsy2000

    MOTO THURSDAY

    Na bine mai.... Pisti.
  3. ocsy2000

    MOTO THURSDAY

    Saptamana asta, pe unde o intindem dupa intalnire? L-a Vinga cred ca n-e scuipa gagica daca n-e vede.
  4. ocsy2000

    MOTO THURSDAY

    M-aaaa... tu s-a lipsesti??! Apar eu nu ai tu frica!!! Ce-i rau nu piere!!!!!
  5. ocsy2000

    MOTO THURSDAY

    Saptamana asta apar si eu dupa o mica pauza. Problema la mine e ca la ora 20 ies de la lucru. In 5, max 10 min. ajung acolo. M-a asteptati?!!! Oricum, v-aajung din urma!
  6. Am si eu o intrebare. Stie cineva unde as putea gasi un cioc, si aparatoare de disc pt. DR800? Mersi.
  7. ocsy2000

    Accidente !

    Am revenit printre cei vii. Lucrurile deocamdata decurg bine. Saptamana viitoare m-a opereaza din nou la Budapesta. Primesc niste suruburi in calcai, imi trage piciorul la loc si imi reconstruiesc circlatia in picior. Teoretic voi ramane fara sechele, dar asta voi vede, dupa ce incep s-a umblu din nou. Deci in iarna sau la anu. Deocamdata doar atata stiu si eu. Mai multe informatii, dupa operatie. Multumesc pentru urarile de bine. Sper s-a ne vedem cat mai repede pe drumuri Pana atunci asfalt uscat.
  8. ocsy2000

    Accidente !

    pai asa este.sunt in spital cu fractura deschisa la piciorul stang,artera si vene rupte si calcaiul zdrobit.trebuie sa m-a operez,dar sanse mici sa scap fara proteza.luni voi vedea.
  9. ocsy2000

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salut. Eu am facut vineri la Asirom. Am platit 183RON pt. 1an. Mie la astia mi-a iesit cel mai ieftin. Daca vrei iti dau nr. de tel. celui care mi-a facut asigurarea.
  10. ce ziceti de o plimbare la sarbi? eu maine cu fratemi-o dam o tura.
  11. Daca dimineata nu ploua, sunt prezent. dupa masa nu conteaza
  12. eu am stabilit cu lutzifer. maine la 12, lukoil aradul nou. cine vine bine cine nu nu.
  13. v-a spun sigur ca merge. azi am imprumutat un lant si l-am probat. merge de jar manca. deci cdi-ul de pe 660 s-e potriveste pe 750. mersi mult baieti pt ajutor. s-a vina caldura!!!!
  14. bine,bine. dar ambele au o singura bobina. de aceea intreb. eu am pornit azi 750-le cu cdi de 660. dar problema e ca nu l-am putut incerca in sarcina. [nu are lant] m-am gandit ca cineva a mai testat asa ceva inainte, de aceea am intrebat.
  15. Salutari. Am si eu o intrebare, poate m-a ajuta cineva. asi avea nevoie de un releu de incarcare pt. big. In al meu a puscat o dioda si nu mai incarca cat trebuie. Intrebarea e, de pe ce alt tip de Suzuki, s-ar potrivi releul?
  16. salutari.m-ar interesa si pe mine un CDI.daca are cineva de vanzare, rog PM.mersi
  17. Vand pt. DR 800 CDI, 100 euro pret fix. Stare de functionare. contact 0744292908 sau PM.
  18. La Multi Ani tuturor!!!! Am si eu o intrebare de baraj. De pe ce alt model de Suzuki, s-ar potrivi releul de incarcare pe un Dr 800??
  19. mersi. s-a ai parte de multi km cu el. Mesaj completat eu cu lantul asta am aprox. 10 mii km. de cand l-am schimbat. e DID m-a gandesc ca ar mai trebui s-a mearga. in afara ca fluiera, nu are nimic.
  20. de cand ai intins lantul, nu parca... fluiera? si eu am facut la fel si mie asa m-i se pare.
×
×
  • Creează nouă...