Sari la conținut

heaton

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 RR

heaton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Si eu am avut anul trecut aceeasi problema dar de prin septembrie nu mi s-a mai intamplat. Practic pornea mereu dar dupa ce temperatura depasea 90 grade C nu mai pornea. trebuia sa o las sa se raceasca si pe urma o lua. Nu am nici cea mai mica idee din ce cauza se intampla si astept sa vad cum merge sezonul asta. Am verificat si combustia in fiecare cilindru si totul e perfect. Partea cu bateria o exclud pentru ca mi-am cumparat baterie noua Yousa, sau cum dracu se scrie. Daca afli din ce cauza se intampla da un semn pe forum pentru ca stiu mai multi posesori de RR care au aceeasi problema dar numai pentru variantele '03-'05. Toate bune si asfalt uscat!
  2. Salut, Ma gandesc sa imi vopsesc motorul negru mat si as vrea sa stiu cam cat ma poate costa. Stiu ca nu e neaparat cea mai buna idee in conditiile in care lumina nu se mai reflecta la fel si se va incalzi mai tare, dar imi place cum arata (si mai vreau sa scap de lustruit:) Multumesc!
  3. Salut Alex, Bob, Felicitari pentru noile achiitii!!!!! Eu voi petrece si sezonul asta tot cu fetita mea neagra pe care o stiti si ma acup acum de schimbat ceva piese pe la ea.... Toate bune si ne cedem curand la Victoriei!
  4. Craciun Fericit domnilor! Toate bune si sa ne vedem cu bine la primavara!
  5. Salut Bob! Scuze ca nu ti-am raspuns la telefon dar ....dormeam Abia astept si eu sa ne vedem din nou la Victoriei!!! Toate bune si AMR 120 de zile....sper!
  6. Salut Alecs, Din pacate nu am mers nicaieri. Daca am primit raspuns doar de la Bob nu mi-am mai facut iluzii si m-am imbatat un pic vineri si m-am trezir sambata la 14:30..... Scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj dar abia imi tineam capul pe umeri..... In rest ma mai bucur un pic de vreme ca imi este foarte greu sa o bag la garaj..... Toate bune!
  7. Salut Risc! Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el! Promit ca si el o sa aiba grija de tine! Naspa cu oglinzile....stiu ca am la fel Ziua sunt ok dar noaptea sunt praf. Merg cu coatele in dreptul capului sa pot vedea ce am in spate Toate bune si sper sa ne vedem pe la Victoriei la primavara!
  8. Alex, O lasam la primavara..... Eu merg inca cu ea dar sa vad cat mai tine bucuria
  9. Salut! Felicitari pentru achizitie si poate ne vedem la Victoriei in fiecare miercuri! Asfalt uscat!
  10. Salutare! Din pacate se pare ca s-a cam terminat sezonul si odata cu el si intalnirile noastre din Victoriei........ Sper sa mai avem ocazia daca se mai incalzeste putin..... Toate bune!
  11. Salut! Imi pare rau ca nu am ajuns miercuri dar nu am reusit decat ieri sa imi fac RCA...... A-ti mai discutat de plimbarea la Cheia? Toate bune!
  12. Sebyk, Dupa ceva km pot apare probleme la distributie. Daca ai un mecanic cu tine o sa isi dea seama daca are sau nu ceva. Domnilor ne vedem diseara!
  13. Salut Alecs, Ne vedem miercuri? Toate bune!
  14. Salutare tuturor! Dupa cateva incercari am reusit in sfarsit sa cadem de acord in privinta unei date si locatii de intalnire special pentru posesorii de RR. Astfel eu si Alecs_1000rr ne-am dat intalnire miercuri, 18 august in Piata Victoriei la 20:00. Daca mai sunt doritori ne vedem acolo! Asfalt intins si caldura pana in Decembrie
×
×
  • Creează nouă...