Sari la conținut

gorelovers125

EX+
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gorelovers125

  1. La inceput si eu vroiam sa-mi pun kit pe un scuter de 50 dar dupa ce am vazut cat de instabile sunt la viteza mai mari am renuntat :drink: Am preferat sa mai astept o luna doua si sa-mi iau un rs125 la mina a 2 a. Plus k un kit dupa 10000 de km se cam duce. Ma gandesc ca la rs o sa am mai multa putere stabilitate,viteza mai mare consum mai mic si un aspect de motocicleta nu de scuter. Si nu dai bani multi in plus poate chiar mai putini :laugh:

  2. lucianbiker Posted May 17 2005, 10:57 AM

      cum se scoate si unde este limitatorul la un scuter de 50cc.am un scuter de la F BIKE merge f. bine prinde cf. vitezometru 55 km/h dar cica este limitat. poate cineva sa ma ajute? 

    Din cate stiu eu un scuter are 3 limitatoare.Unul in toba unul la transmisie si al 3-a nu mai stiu exact dar parca tot la transmisie.

    dumiSpeed_Fight Posted Today, 03:22 AM

      speed fightul prinde cam 70-75km dar cu un kit polini o toba gianelli zboara !

    Si eu earam la inceput chitit sa imi pun un kit ceva p scuter dar dupa ce am vazut cat sunt de instabile la viteze mai mari am renuntat la ideia aia. :drink:

  3. Sa ii dea Dumnezeu chinezului bataie pana sare orezul din el ,iar motociclistului (si motociclistilor in general ) sanatate multa si cat mai putzine accidente in viitor (daca se poate nici macar unul :drink: )

  4. :laugh: Ai perfecta dreptate DLI! Sau stans baieti la betie au pus fiecare cate o mina ,un picior altu corpul de la brau in sus altu a spart casca arai de asfalt ...au facut nijte poze la caterinca si apoi si-au montat la loc organele si au plecat sa puna pozele p net ... :drink:
  5. Derbiul este (la performante) imediat dupa aprilia rs125 deci e f bine.La design este superba dar groaznic finisata. Are 15,1cp la 8000rpm si cuplu de 13,5nm la 7800 vit max 125 (la model limitat) Parerea mea este k nu sunt diferente majore la vitezanele de 125. Acuma depinde de ce iti place tie. :drink: acuma

  6. PT TOTI SOFERII KRE CONDUC BETZI ,UN MARE :drink: valabil si pentru bastanii in 4x4-uri si femeile kre au super masini facute din m.u.i e si habar nu au sa le conduca. Pt accidentat insanatosire grabnica!

     

    ps: trebuie sa facem ceva k nu se mai poate

×
×
  • Creează nouă...