Sari la conținut

btzftw

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

btzftw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma omule.. sincer..poate k venea el cu viteze.. sincer si tu dak te duci acolo la fel faci.. esto o sosea de 3 km lungime perfect dreapta.. Degeaba incercati voi sa o scoateti pe soferita.. k il vedea perfect ca vine. si pur si simplu a intors masina in fata lui... de ce zici u ca el ar fi de vina.. !
  2. Ba Nightwolf.. in primu rand dak nu ai treaba frate q ce s`a intamplat acolo nu mai vorbi aiurea.. totzi copii idioti si-au facut cont pe motociclism.. au pus un nr de moto si o motocicleta la nimereala si gata sun si ei motociclisti.. Daca nu stiti frate care e treaba nu mai vorbiti aiurea.. nici voi nu va credetzi.. sunteti niste copii facuti pentru alocatie.. lasati frate omu sa se odihneasca in pace.. In al 2`lea rand..cu motocicleta aia s`au chinuit multi motocilisti experimentati sa prinda pe toata A2 235 km/h asha k nu mai spuneti voi ca avea peste 200 la ora.. plus de alta k au fost 28 m de franare.. asha k si Haiabusa daca era la viteza maxima in 28 de m reduceai la 160 maxim 170.. asha ca.. .. Si pentru domnul Preacuvinciosul_mihail.. frate lasa`te de sporturi dastea.. ia`ti tastatura si bagati`o`n poponeata.. dati foc.. si scapa lumea de un om fara viitor... Motociclistul imi era prieten si sunt curios dupa o drama k asta dak mai postati asa ceva. de ce de fiecare data motociclisti sunt de vina.. va credeti soferi.. aveti si voi B si gata..!!! Romania e o tara de idioti. R.I.P Ionutz. Nu te vom uita niciodata. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
  3. Din nefericire sa mai stins un suflet nevinovat dintre noi ,toata vina e ca era motociclist .Vineri seara la iesire din bucuresti spre targoviste a fost ultimul drum a lui IONUT .O manevra de intoarcere peste linia continua a unei soferite (daca o putem numi asa) la trimis pe IONUT departe de noi . Avea 35 de ani si multe planuri de viitor .A lasat in urma o familie sfasiata de durere si multi prieteni carora le va lipsi . Pentru toti cei care vreti sa-l isotiti pe IONUT pe ultimu drum va fi luat de la el de acasa MARTI sau MIERCURI (in functie de IML) din strada OCNA MURES nr 19 sector 1 zona bucureti noi si va fi inmormantat la cimitirul STRAULESTI2. Pentru toti care vreti sa ne fiti alturi la aceasta durere cumplita va las nr meu de tel. 0763011282 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE IONUT NU TE VOM UITA NICIODATA
  4. Omule.. Nu mai vb aiurea.. Motociclistul imi este prieten.. si are experienta destul de multa. Nu e genul de persoana sa incerce sa o ridice pe o roata.. si alte chestii..Motocicleta daca te uiti e un "K5" pe care il ridici foarte usor pe o roata. Plus k accidentul a fost in jur de ora 3.. si la 5-6 cand zici u.. nu a trecut nimeni care vroia sa o ridice pe o roata ca am stat acolo pana pe la 7.. daca nu stiti despre ce e vorba la ce va apucati voi sa postati..
×
×
  • Creează nouă...