Sari la conținut

opuin

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de opuin

  1. Am mai zis si ma repet , mobra cu care s`a intamplat nenorocirea este din ce mi se pare mie gixer iar el avea GSX F 600 care era aproape decarenata total si de culoare albastru.. Vorbim de aceeasi persoana ?!

    Deci multi il stiu , putini il cunosc

     

    zx era al unui prieten si a iesit la "o tura" cu ea.el avea un gsx albastru 600.era vecin de scara cu mine.

  2. Si eu am asta la al meu. Pornesc mobra, imi trag casca pe cap, pana ma urc pe ea, nush ce, iaca e cam 1 minut. Ma gandesc ca a fi ceva condens pe senzoru de la acceleratie, de vreme ce mi se intampla doar o data, dupa aia nu mai face. Altceva nu stiu ce poate fi. Tot zic ca incerc, da poate o faci tu ca eu uit, sa pun contactu, tragi de cateva ori de gaz, pornesti motoru si sa vezi daca mai face. Daca ar fi ce am zis eu, cu condens pe senzor, asta ar trebui sa rezolve problema.

     

    Am facut asta si a pornit, dar cand am accelerat (ca sa vad dc urca in turatii ,si dc se opreste la 2000 de rpm) s-a oprit motorul la 1800-2000 rpm.apoi , cred ca dupa ce a consumat benzina in plus nu a murit la 2000 dar facea "macar" ca inainte.Normal ca dupa 10 min a inceput sa merga normal(fara pierderi de putere la accelerari puternice).

    Parca are prea multa benzina in primele 5 minute cand este motorul rece.

  3. Eu am ceva la fazer dimineata cand este la prima cheie, incerc sa o ambalez in primele 10 minute dar cand accelerez imi ramane 2-3 sec pe la 2000 de ture (cu acceleratia la max ) si apoi se duce la 10 000 rpm.dupa ce se incalzeste motorul face o acceleratie continua de la 0 la max.

    Am fost la service am verificat tot (senzori ambreiaj, schimbat bujii si baterie si nimic) mi-au dat o sticluta de curatat injectoare ( " Castle fuel injector cleaner" si completam la fiecare plin) si nimic , aceleasi simptome.

    deci nu prea am avut rezultate de la substantele d curatat injectoare.

  4. De cateva ori la V-Strom am facut schimbul de ulei astfel. Am luat un bidon de ulei de 4L care era ceva mai ieftin decat acelasi cantitate de ulei, dar in bidoane de 1L. Am scurs uleiul vechi si fara sa schimb filtrul am bagat in motor numai 1L si ceva de ulei, l-am pornit si l-am lasat sa mearga bagat in viteza 5-10 min actionand din cand in cand si ambreiajul. Am scurs din nou uleiul , am schimbat filtrul si am pus restul uleiului nou, atat cat trebuia. Rezultatul imediat, a fost ca uleiul nou s-a inegrit dupa 2000 de km si nu imediat cum se intampla cand schimbam normal. 80000 km merge un motor si daca nu schimbi uleiul niciodata ci doar il completezi. Oricum cifra este prea mica dupa standardele mele. Un motor bun, intretinut normal, nu excesiv, ar trebui sa reziste minim 12-150000 km.

    Mai practici si acum treaba asta?

    Sa inteleg ca a meritat treaba asta la V-storm, nu?

    Merci.

  5. A incercat cineva un dublu schimb de ulei (unul dupa altul + 2 filtre) pentru a curata motorul? Uleiurile sa fie de acelasi coeficient de ungere ( de exemplu 10 w40), dar primul mai ieftin si al doilea cel pe care il folosesti in mod normal.unii zic, sa lasi motorul sa mearga 1 ora intre schimburi.

     

    La engine flush, se aplica o substanta speciala in primul schimb care spala motorul(daca stie cineva care este sa-mi spuna si mie) si apoi se pune uleiul "bun" + filtrul nou.

     

    Dura Lube stie toata lumea ce este. vroiam sa stiu dc a folosit cineva + rezultate.

     

    Merci.

×
×
  • Creează nouă...