Sari la conținut

baixinho

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

baixinho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ne putem vedea să ți-o împrumut. prin ce zonă stai? dar hai să discutăm în "particular", ok?
  2. ieri a avut loc parastasul de un an Âşi jumătate pentru Mădă. mâine ar fi trebuit să fie ziua ei. ar fi împlinit 31 de ani. vă rog, dacă puteți, să vă duceți la cimitir Âşi să aprindeți o lumânare la mormântul ei. dacă nu aveți drum încolo, aprindeți o lumânare la orice biserică pentru sulfetul ei. vă mulțumesc anticipat. Grig
  3. chiar vizavi de restaurantul unde a avut loc parastasul de un an Âşi jumătate este un market (MegaImage sau ceva de genul, nu am reținut). cartea poate fi cumpărată de la standul de ziare din magazin. nu Âştiu care, dar îmi imaginez că nu sunt 100 de standuri. Âşi mai poate fi cumpărată Âşi de la un chioÂşc care se află în fața ministerului transporturilor. la fel, nu Âştiu unde este chioÂşcul, dar mă gândesc că se poate afla destul de uÂşor.
  4. serghei, când sunt atâtea threaduri "tehnice" pe forumul ăsta, unii se găsesc fix pe threadul ăsta să despice firul în patru vizavi de ceea ce s-a întâmplat acum un an, o lună Âşi 26 de zile. e atât de greu să iei (nu tu, la modul general) cu copy / paste un post Âşi să-l muți pe un thread adecvat? nu e greu, dar e mai comod. pe de altă parte, cine a venit la parastasul de un an al Mădălinei a putut citi dosarul făcut de poliție (nu cunosc termenii), în care erau trecute Âşi concluziile. în condițiile în care nu am absolut nicio treabă cu acest sport / îndeletnicire / mod de viață / etc, nu o să mă apuc acum să scriu ce am citit acolo, că nu am înțeles mai nimic. dar sunt destui care se pricep mult mai mult decât mine Âşi care pot să scrie. iar acum nu cred că mai este nevoie de acordul familiei, deoarece familia a adus dosarul, pentru a-l citi Âşi noi. cu astfel de bug-uri ajung la balamuc.
  5. adminii, nu vă supărați, ați Âşters cumva threadurile cu / de sfaturi tehnice, întrebări idioate, răspunsuri pe măsură?
  6. vă mulțumesc amândurora pentru detalii. o să mă duc probabil vineri sau sâmbătă, că până atunci nu am când Âşi cum. mersi de indicii. eu intenționam să merg până la unirii cu metroul, după aia pe jos până la pasajul mărăÂşeÂşti Âşi tot înainte pe jos. este Âşi asta o variantă? doar ca idee, nu că aÂş alege-o pe asta, că sunt convins că merg mai mult pe jos. îți spun sincer, pentru că mă voi duce prima dată aÂş vrea să fiu singur. după aia mai vedem, eventual ieÂşim la o consumație, dar prima dată vreau să fiu singur.
  7. revenind. stimați oameni, a trecut peste un an de la accident Âşi consider că sunt pregătit psihic să merg să văd locul tragediei. vă rog să-mi spuneți Âşi mie ca la proÂşti unde a avut loc. eventual, faceți o schiță în paint sau ceva de genul. Âşi încă o rugăminte: spuneți-mi, vă rog, cum să ajung acolo, dar luați în calcul că nu am maÂşină / motocicletă. mă deplasez cu metroul Âşi ratb-ul. mulțumesc anticipat. 2G
  8. acum, că a trecut anul Âşi parastasele se fac doar din an în an, sper să nu-i uitați pe Mădă Âşi Adi. s-ar putea ca părinții Mădălinei să facă parastas Âşi la un an Âşi jumătate, doi ani Âşi jumătate Âşi aÂşa mai departe, deoarece în septembrie, pe 5, ar fi fost ziua ei. mai aprindeți din când în când câte o lumânare pentru sufletele lor Âşi, când aveți timp, duceți-vă la ei la mormânt să le lăsați câteva flori. este tot ce mai puteți să faceți pentru ei. sonny, ce importanță are dacă toți motociliÂştii pe care îi vezi în clipuri sunt sau nu prieteni cu cel dispărut? important este că sunt acolo, alături de familia îndurerată. nu poți să îți imaginezi cât de mult contează pentru rude că vin prietenii celui dispărut la înmormântare Âşi mai ales la parastase, deoarece văd că (în cazul de față) Mădă Âşi Adi nu au fost uitați.
  9. au fost multe persoane. sincer, nu mă aÂşteptam să fie atâția motocicliÂşti (vreo 14-15). Âşi absolut toți ai venit Âşi la restaurant, chiar dacă nu au putut să stea foarte mulți. Âşi, încă o dată, m-au impresionat plăcut priin diferite gesturi - fraze pe care le-au făcut.
  10. ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți.
  11. nu va veni nimeni, crede-mă. la parastasul de 9 luni nu a fost absolut niciun motociclist. din păcate, prietenii încep să o uite. emylyo, vezi ce scrie la mine în semnătură.
  12. scrie kempflar (primul comentariu) care a fost cauza accidentului.
  13. păi scrie nightwolf aici cum se poate afla care a fost cauza accidentului. eu nu sunt parte implicată Âşi am maaaari rețineri să îi întreb pe părinții Mădălinei ce scrie la dosar. încercați să luați legătura cu fostul soț al ei, Dany (este Âşi el motociclist) sau cu fratele ei, că are Âşi el cont pe forumul ăsta. o să-l întreb pe unul dintre verii ei ce Âşi cum, numai să Âştie.
  14. noutăți în legătură cu ce anume? li se va face parastasul de 9 luni, în scurt timp (interesați-vă Âşi voi când va / vor fi). la asta te refereai?
×
×
  • Creează nouă...