Sari la conținut

bolog

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bolog

  1. sa-l stapanesti sanatos , intradevar 1000 este mult prea mare pentru un incepator dupa spusele colegilor de pe forum DAR nu imposibil , cu motoru asta ori inveti sa mergi ori o faci lata tine doar de tine , motoru meu ii fzr din 91 tot de 1000 , la inceput cand l am luat am avut parte de o gramada de mustrari din partea prietenilor , bugetul a fost limitat si la momentul acela am considerat ca este cea mai buna alegere , nu regret nici azi acest lucru .

    post-55772-0-90064600-1319736712_thumb.jpg

  2. FZR1000EXUP 89-95 are lantul standard 532/110, pinion 17 dinti, foaie 47 dinti. O modificare curenta este kit de 530/110 cu acelasi raport al dintiolor la pinion/foaie.

     

    Lantul 530 este doar o idee mai ingust decat cel original 532 si se preteaza perfect deoarece este dotarea standard pe R1. Bineinteles, daca faci conversia la lant 530 va trebui sa inlocuiesti si pinionul si foaia (kit complet). Recomand aceasta conversie deoarece standardul 532, pe langa faptul ca este mai scump este si mai rar de gasit.

     

    Ride Safe!

    ca intotdeauna ma pot baza pe ajutorul vostru , mersi frumos yo4hgx

  3. salut baieti in cele din urma tot aici revin din nou cu o intrebare de baraj "cel putin pentru mine" , vreau sa schimb kitul de lant si nu stiu exact ce configuratie este buna , am cautat pe internet si am gasit doua variante 530/110 si 532/110 , vreau sa l schimb neaparat mi-e frica sa merg cu el in starea in care este , daca se poate un sfat as fi recunoscator , motorul este fzr 1000 1991 . va salut cu stima

  4. salut baieti , am o problema cu motorul nu vrea sa porneasca dupa o pauza de 3 luni , am fost la garaj i-am pus bateria am tras socul si am rasucit acceleratia de cateva ori asa mi-a spus un amic dar nimic . la inceput merge in gol ,apoi parca incepe sa scoata pe toba ceva gaze nearse , dar cand incepe sa-si dea drumu moare bateria . tot aici pe forum am citit ca ar merge sa leg niste fire de la masina la baterie la motor si sa-i dau automat dar nu stiu cat de sigur ar fi in sensul ca as putea avaria ceva , dati-va si voi cu parerea va rog ca tare as vrea sa bag o tura . :laugh:

  5. Legat de rezervor : Il dai jos si il cureti cu benzina, bagi benzina il el il agiti versi benzina, bagi iar benzina curata(eventual tot cea folosita trecuta printr-o sita) il mai agiti pana e curat. Mai poti sa bagi eventual si o bucata de lant sa curete mai bine .

    Nu imi dau seama ce membrana ar putea fi acolo (cred ca e facuta vreo improvizatie ceva). Pune o poza sa vedem.

     

    Referitor la lant : Esti sigur ca lantul bate ? Daca da , nu ar strica sa-l schimbi.

     

    @tactil : Si asta e unul dintre motive(de ce sa ma ascund dupa coada :moron: ), dar tot imi iau un fzr :D

    Mersi pentru ajutor , membrana de care vorbeam este un fel de hartie cauciucata nu stiu cum sa ma exprim altfel , fostul proprietar mi-a spus ca degeaba il curat pentru ca "membrana" se desprinde treptat oricum o sa incerc sa vad ce rezolv , o sa fac si o poza . Am comandat lantul ramane sa-l schimb , am auzit ca este dificil de schimbat fiind a doua piesa care se pune pe motor la asamblare. Mersi de ajutor

  6. Salut baieti revin din nou cu niste intrebari va rog sa ma sfatuiti . 1- Cum as putea sa-mi curat rezervorul exista vre-o solutie speciala care se introduce in rezervor ? Baiatul de la care am luat motorul a pus un filtru de benzina de dacie sa retina mizeria din rezervor , zicea ceva de o membrana de cauciuc care se exfoliaza , lucru care s-a dovedit adevarat , cand am scos furtunul din rezervor era o bucata mare de membrana care era bagata pe jumatate in furtun si nu permitea benzinei sa treaca prin el , mi-a spus sa nu-mi fac griji ca asa ceva se intampla la cateva mii de km si este usor de inlocuit filtrul . Ok doar ca abia ce i-am schimbat filtru de o saptama cand azi la semafor mi s-a oprit motorul si nu a mai pornit (nu doresc la nimeni sa fie pus in situatia de a impinge un motor de 240 de kg eu avand 65 de kg :hurt: noroc ca eram aproape de casa doamne multam ) , precizez ca inainte sa se opreasca avea aceleasi simptome ca si prima data adica mergea inecat . Nu vreau ca in fiecare saptamana sau odata la cateva iesiri sa tot schimb la filtre . A doua intrebare este in legatura cu lantul de distributie care face cam urat cand sta la relanti , asa face la tipul asta de motoare sau trebe schimbat ? Fostul proprietar mi-a spus sa nu-mi fac griji pot sa merg asa linistit , un amic mi-a propus sa-l schimbam asa ca sunt in dubii . Cam asta ar fi , ma bazez pe cunostintele voastre pentru ca am vazut ca va pricepeti :lol: . Inca ceva daca aveti nevoie de piese pentru motoare am gasit un site ok unde sunt o gramada de piese pentru toate tipurile de motoare inclusiv yamaha fzr , nu o sa dau numele siteului ca sa nu fac publicitate asa ca daca vreti adresa dati un pm .

  7. Deci yo4hgx este seful , am inteles . Mersi de sfaturi , am crezut ca pot adapta ceva la rezervor ca sa nu trebuiasca sa tot bag degetu de fiecare data :peace: asta ii defectul motoarelor vechi , macar ii rezervor mare fac plinul si ma uit la km . Colegu de mai sus era cu modificatul coditei alex parca , eu o sa-l las asa nu ma bag la cheltuieli suplimentare . Va salut baieti

×
×
  • Creează nouă...