Sari la conținut

free rider

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de free rider

  1. 3 optiuni (am zis sa ai de unde alege)

    - tu chiar crezi ce ai scris?

    - erai ironic si nu inteleg?

    - esti pur si simplu prost?

    eu ma laud cu faptul ca sunt in viata. iar cum stau eu pe picioare sau nu.....e problema mea. prostovanul ala din gasca de profi pe care-i cunosti tu, a luat doua vieti si cu al ui trei. daca asta e motiv de lauda, e clar ca tii de optiunea 3.

    :10:

  2. Salut! Am si eu o problema la un BMW K1200R,senzorul de la cutie nu imi mai arata cand scot din viteza (nu se mai aprinde N-ul),l-am dat jos curatat,dar degeaba,am citit ca e o problema des intalnita la modelele astea,

    de unde as putea cumpara unul nou?Multumesc!

  3. Din ceeace ma gandesc credca pe firele de la respectivul bec iti face contact undeva! @ Free Rider, ai verificat traseul la fir?

    Nu am verificat insa m-am gandit si eu la lucrul asta,dar becul ala mai poate semnaliza si alte probleme in afara de ulei, oare?

  4. Va salut,am si eu o nelamurire la un dragstar de 1100 (an 2000)poate ma puteti ajuta cu un sfat,dupa ce pun contactul si pornesc la vreo 20-30 de secunde se aprinde becul la ulei,ulei este la nivel maxim motorul merge foarte bine,am deconectat senzorul si la fel se aprinde,chiar daca pun numai contactul fara sa pornesc motorul apare becul la ulei,ce ar putea fi in neregula?

  5. Procedura de schimbare a uleiului este destul de simpla daca urmezi urmatoriipasi:

    -incalzesti motorul(face uleiul mai fluid si dimpul de asteptare este mai scurt)

    -scoti tija din capatul rezervorului de ulei,o tragi usor pe langa cadru,o bagi intr-ul vas si astepti ca tot uleiul din rezervor sa se scurga(dureaza ceva)

    - desfaci busonul de scurgere si golesti si restul de ulei

    -schimbi filtrul de ulei

     

    Dupa asta,insurubezi busonul de golire,torni 3l de ulei in rezervor,pornesti motorul,completezi cu diferenta de 0.5l!

    Ai sa observi ca uleiul este sub nivelul minim,dar abia dupa ce dai o tura fara nivelul uleiului v-a fi intre min. si max. Daca ai nelamuriri ma poti suna 0721.69 7 639 costi

    Multumesc frumos pentru sfaturi,luna viitoare vreau sa-l schimb,am sa te deranjez cu un telefon daca am vreo nelamurire.

  6. Salut !

     

    Am si eu o intrebare catre posesori de k1200 R,sau cei care ma pot ajuta.As vrea sa -i schimb uleiul si am vazut ca nu e ca la majoritatea japonezelor,rezervorul de ulei fiind sub sa nu se duce jos in baie...e putin diferit si as vrea sa imi dea cineva niste sfaturi sa nu fac vreo prostie.

  7. salutare tuturor . anul viitor imi voi cumpara un intruder 1800 , dar inca nu m-am decis daca sh sau new . am gasit cateva modele din 2007-2009 la preturi accesibile de la 7.500 la 8.500 € si km pana in 15.000 . mi se pare cam mult sa dau aproape jumatate din motor pentru 7000-15000 km doar ca sa fie noua . ultima motoreta care am avut-o a fost o Yamaha R1 2004 , dar de cand m-am urcat pe intruder am zis ca nu mai imi trebuie super sport . R1 imi consuma intre 6 si 12% depinde cum mergeam cu ea , cred ca la fel si cu intruderul , dar cand iti iei o motoreta nu cred ca mai te gandesti asa mult la consum, pentru ca doar este hobiul nostru ... . Ce parere aveti ? sa iau noua sau sh ? ma sperie faptul ca imediat dupa ce cumperi ceva nou pierzi cel putin 20-25% dupa inmatriculare indiferent ca are doar 500 km . mi-am luat in 2007 o masina si am dat 17.000 euro pe ea si acum mai face cam 6000 € . mi se pare o pierdere mult prea mare . am gasit un intrude 1800 cu 8000 km la 7500 €. arata impecabil . ce zice-ti ? ceva sfaturi imi puteti da ? ma intereseaza daca se poate urca cu usurinta pe o remorca normala pt ca trebuie sa o aduc din Germania pe remorca daca o iau sh . astept ceva sfaturi de la cei care detin aceasta bestie . asfalt uscat si drumuri fara incidente si dobitoci in preajma...

     

     

    Salut,

    In situatia ta am fost si eu inainte sa-l iau pe al meu,eram 80%sigur ca il voi lua nou,cu vreo 2 ani inainte in 2008 imi cumparasem o busa tot noua,(de la saramotors Timisoara) si fiind foarte multumit (normal fiind noua)am zis sa fac un efort si sa-l iau si pe M1800 tot la fel,dar, intre timp eram cu ochii si pe piata second hand,tot cum spui si tu datorita faptului ca pierzi foarte mult.Pana sa ma hotarasc crescuse atunci brusc si TVA ul in stil romanesc de la 19 la 24% ceea ce m-a facut sa imi schimb parerea,am stat ceva vreme si am gasit unul din 2008 in jur de vreo 7300km la bord cam asa, impecabil de care sunt foarte multumit si chiar ma bucur ca nu l-am luat de nou ca pierdeam deja in jur de 4000 pana acum la el.Parerea mea este sa iti iei second,cu atat mai mult daca il iei din Germania,acolo motoarele sunt foarte bine ingrijite si servisate la timp, in general.Prima busa am luat-o din Germania la vreo 5000 km si arata de parca venise din showroom cu ea,imi zicea prietenul care o adusese "ba frate nemtii astia toata saptamana curata la ele si se plimba numai duminica".Eu zic ca in general vitezanele prezinta un oarecare risc sa fie cumparate second dar un powercruiser de cilindreea asta crede-ma e greu sa-l uzezi si sa vrei.

  8. Nu stiu de ce, dar am impresia ca amon doar viseaza la un MT01,desi nu e un motor scump,preturile pornind in Italia de la 4500 euro(ceea ce e putin comparativ cu calitatea materialelor de pe MT)dar probabil faptul ca se adreseaza unui grup relativ restrans de utilizatori o face mai putin cautata si asta se reflecta intr-o anumita parte si in pret.

  9. Marius317,esti genial baiete,ai un simt al umorului super dezvoltat,personal m-am binedispus citind posturile tale.Dupa parerea mea ai dreptate in ceea ce priveste motorul despre care se vb aici si eu am fost tentat sa iau unul pt ca imi place foarte mult cum arata insa cam atat e tot ce ofera MT01.

  10. Imi pare rau ca ai impresia asta despre crestini, lionof.

    Poate chiar ca te-ar prinda bine sa vii la un astfel de eveniment. De curiozitate!

    Ai sa vezi ca nu e deloc ceea ce spui si ca cei care-L implica pe Dumnezeu in viata lor se pot distra de minune!! :burnout:

     

    "Caci orcie faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri"

    (1 Timotei 4:4)

    Freeman ma bucur mult sa vad aici pe forum un crestin pasionat de motociclete si in acelasi timp cu pasiune si pentru DOMNUL si CUVANTUL SAU.Mi-ar placea enorm sa particip la un asemenea eveniment,am vizionat cateva video pe net de la asa ceva si e foarte frumos,insa distanta e prea mare pt mine si nici cu timpul nu stau prea bine,poate in viitor ne vom strange si pe aici prin Romanica o gasca de bikeri crestini care sa ne intalnim si sa facem niste iesiri impreuna.GOD BLESS U !!!

  11. E superb motorul,intradevar ceva cu adevarat deosebit. Si eu sper sa il iau pe al meu cat mai repede(iunie-iulie)cam asa.Ar fi interesant sa auzim ce parere ai tu ca posesor de MT 01 :ciclistica,consum costuri intretinere,sti tu,cam ce parere ai de cei 150 nm de cuplu?

  12. Ma uit ca ar cam trebui sa schimb guma pe spate, imi pare putin uzata, am vreo 12.000 cu ea..eu o sa merg mai incet pe viraje, nu pot sa m-aplec tare..da'voi, care vreti, puteti poliza scaritele!..

    As vrea sa-l vad si eu pe ala care isi polizeaza scaritele la aproximativ - 10 grade ...

  13. Salut tuturor!

    Dupa Martie, cand am postat mesajul de mai sus si la care nu am primit nici un comentariu, revin cu noutati. Ceva cautari pe net si m-am hotarat la un set de evacuare de la Cobra - Speedster longs cu senzori de O2. La set, am pus un Cobra Fi2000 PowerPro care vine de la producator cu setari pentru C 109 R (C1800R).

    Le-am montat ieri si la intrebarea prietenilor de la Elf daca sa montez sau nu amortizoarele de zgomot, am zis ca nu-s nebun dupa atata asteptare! Asadar, am plecat de la service fara amortizoare si dragilor..... mi-a fost mie jena de grohaiala de sub mine, dara-mi-te celor din spatele meu.... nu prea le-a fost bine! Urla ca un animal nesatul, urla de anunta orice echipaj de politie pe o raza de cativa km!

    Drept urmare, astazi nu am mai rezistat si mi-am montat si amortizoarele! O schimbare placuta, zgomot mai putin, grohaiala a disparut, in schimb sunetul s-a ingrosat, s-a rafinat si acum pot spune ca "micutul" de 1800 are prin ce sa se faca auzit! Motoreta este un pic mai rapida la comenzi, nu mi-a dat in nas, nu a dat rateuri, ruleaza lin si la turatii mici, sunt foarte incantat.

    In consecinta, pentru cei ce vor sa faca acest pas, le recomand cu incredere evacuarea + motor management de la Cobra (Fi2000 PowerPro care se autoregleaza in functie de stilul de mers) si pe Razvan - Metric Motion!

     

    In incheiere va postez si ceva imagini facute "la cald" cu mobilu'! Daca reusesc, va anunt de un mic filmulet.

     

    Bafta si sper sa ajungem si la momentul unei reuniuni a celor cu 1800cmc.

     

     

     

     

    NOU update:

    Suna foarte frumos si decent ca volum,adik nici sa vi cu dureri de cap dupa o tura mai lunga n-are nici un farmec.

  14. Ms mult de site :)

     

    Dap, cam 2000 neuro, daca nu mai mult, doar janta plus bascula. La care mai adaugi anvelopa. Cauta pe net fat tire kit for m109r. Sau separat 10 inch rear wheel si swingarm.

    Eu am cautat in mai multe locuri in Ro Metzul asta de 260, o sa-ti dau nr 'importatorului' celui mai ieftin pe pm. A costat 920 lei adus in Bucuresti, plus 50 lei montajul.

    Buna intrebarea daca voi trece inapoi pe 280. Sunt convins ca nu. Singurul "avantaj" e aspectul care e placut ochiului si care, daca asta conteaza, genereaza exclamatii peste tot. In rest, 280-ul se uzeaza foarte repede pe lateral si face inclinarea mai grea. Am sa raman la 260, care e oricum foarte gras si el dar care nu are dezavantajele cu uzura si inclinarea.

    Merci mult pt informatii chiar e mult mai ok sa sti parerea cuiva care a pus pe motor si a mers km buni,ca nu poti sa-ti faci o parere doar daca vezi sau dai o tura pe dupa bloc cu motorul unui pr care poate are un astfel de cauciuc.Pretul m-i se pare ok avand in vedere ca e o guma de 260,adik eu am luat acum vreo 3 ani unul pe 200 cu peste 800 lei.

  15. Tocmai am schimbat Metzelerul de 280, caruia ii iesisera sarmele pe lateral, cu unul de 260. Prima impresie: se vede o mica diferenta, dar nu deranjanta. In schimb, se inclina muuult mai usor.

    Initial am vrut sa trec pe 300, dar o janta de 10 inchi si bascula necesara treceau de 2.000 €.

    Bafta tuturor. Poate facem totusi o iesire odata cu mai multe Intrudere, ca vad ca s-a dizolvat de tot treaba pe aici.

    Salut spune mi te rog si mie de unde pot cumpara un cauciuc din asta si un pret aproximativ ca m-ar tenta unul si pt balaurele meu :rolleyes: .Ma gandeam si eu la un 300 ca am vazut cum arata si e impresionant dar daca zici ca e peste 2000 janta si bascula plus cauciuc mi-a mai trecut elanul,ramane atunci sa decid intre 280 si 260,tu ce ma sfatuiesti,dupa ce o sa se uzeze 260 ul ai pune la loc 280 sau ai ramane tot la 260?

×
×
  • Creează nouă...