Sari la conținut

free rider

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de free rider

  1. Vinde-l si ia un enduro-touring sau cum zice si penetru un chopper,o sa ai o pozitie a spatelui si picioarelor mult mai comoda ca banuiesc ca pt asta vrei sa modifici ghidonul,si in plus de asta, ar arata caraghios rau motoreta cu ghidonul asa sus
  2. Salut! Am si eu o problema la un BMW K1200R,senzorul de la cutie nu imi mai arata cand scot din viteza (nu se mai aprinde N-ul),l-am dat jos curatat,dar degeaba,am citit ca e o problema des intalnita la modelele astea, de unde as putea cumpara unul nou?Multumesc!
  3. free rider

    Yamaha Dragstar

    Nu am verificat insa m-am gandit si eu la lucrul asta,dar becul ala mai poate semnaliza si alte probleme in afara de ulei, oare?
  4. free rider

    Yamaha Dragstar

    Va salut,am si eu o nelamurire la un dragstar de 1100 (an 2000)poate ma puteti ajuta cu un sfat,dupa ce pun contactul si pornesc la vreo 20-30 de secunde se aprinde becul la ulei,ulei este la nivel maxim motorul merge foarte bine,am deconectat senzorul si la fel se aprinde,chiar daca pun numai contactul fara sa pornesc motorul apare becul la ulei,ce ar putea fi in neregula?
  5. Multumesc frumos pentru sfaturi,luna viitoare vreau sa-l schimb,am sa te deranjez cu un telefon daca am vreo nelamurire.
  6. Am vazut si eu video asta dar la mine nu e la fel,cei care au k1200r sau k1200s si au schimbat singuri i rog sa imi spuna sau cei care au schimbat la asa ceva
  7. Salut ! Am si eu o intrebare catre posesori de k1200 R,sau cei care ma pot ajuta.As vrea sa -i schimb uleiul si am vazut ca nu e ca la majoritatea japonezelor,rezervorul de ulei fiind sub sa nu se duce jos in baie...e putin diferit si as vrea sa imi dea cineva niste sfaturi sa nu fac vreo prostie.
  8. Salut, In situatia ta am fost si eu inainte sa-l iau pe al meu,eram 80%sigur ca il voi lua nou,cu vreo 2 ani inainte in 2008 imi cumparasem o busa tot noua,(de la saramotors Timisoara) si fiind foarte multumit (normal fiind noua)am zis sa fac un efort si sa-l iau si pe M1800 tot la fel,dar, intre timp eram cu ochii si pe piata second hand,tot cum spui si tu datorita faptului ca pierzi foarte mult.Pana sa ma hotarasc crescuse atunci brusc si TVA ul in stil romanesc de la 19 la 24% ceea ce m-a facut sa imi schimb parerea,am stat ceva vreme si am gasit unul din 2008 in jur de vreo 7300km la bord cam asa, impecabil de care sunt foarte multumit si chiar ma bucur ca nu l-am luat de nou ca pierdeam deja in jur de 4000 pana acum la el.Parerea mea este sa iti iei second,cu atat mai mult daca il iei din Germania,acolo motoarele sunt foarte bine ingrijite si servisate la timp, in general.Prima busa am luat-o din Germania la vreo 5000 km si arata de parca venise din showroom cu ea,imi zicea prietenul care o adusese "ba frate nemtii astia toata saptamana curata la ele si se plimba numai duminica".Eu zic ca in general vitezanele prezinta un oarecare risc sa fie cumparate second dar un powercruiser de cilindreea asta crede-ma e greu sa-l uzezi si sa vrei.
  9. Nu stiu de ce, dar am impresia ca amon doar viseaza la un MT01,desi nu e un motor scump,preturile pornind in Italia de la 4500 euro(ceea ce e putin comparativ cu calitatea materialelor de pe MT)dar probabil faptul ca se adreseaza unui grup relativ restrans de utilizatori o face mai putin cautata si asta se reflecta intr-o anumita parte si in pret.
  10. Marius317,esti genial baiete,ai un simt al umorului super dezvoltat,personal m-am binedispus citind posturile tale.Dupa parerea mea ai dreptate in ceea ce priveste motorul despre care se vb aici si eu am fost tentat sa iau unul pt ca imi place foarte mult cum arata insa cam atat e tot ce ofera MT01.
  11. Freeman ma bucur mult sa vad aici pe forum un crestin pasionat de motociclete si in acelasi timp cu pasiune si pentru DOMNUL si CUVANTUL SAU.Mi-ar placea enorm sa particip la un asemenea eveniment,am vizionat cateva video pe net de la asa ceva si e foarte frumos,insa distanta e prea mare pt mine si nici cu timpul nu stau prea bine,poate in viitor ne vom strange si pe aici prin Romanica o gasca de bikeri crestini care sa ne intalnim si sa facem niste iesiri impreuna.GOD BLESS U !!!
  12. Foarte frumoasa plimbarea pacat ca nu-s mai multe poze,cand mai iesi la cate o tura nu uita sa iei cu tine aparatul foto,ca e interesant sa vedem si alte peisaje decat cele de pe aici.
  13. E superb motorul,intradevar ceva cu adevarat deosebit. Si eu sper sa il iau pe al meu cat mai repede(iunie-iulie)cam asa.Ar fi interesant sa auzim ce parere ai tu ca posesor de MT 01 :ciclistica,consum costuri intretinere,sti tu,cam ce parere ai de cei 150 nm de cuplu?
  14. Superbe pozele,locuri deosebite,drumuri care nu iti strica buna dispozitie ca pe la noi,lume civilizata ce mai...BRAVO!
  15. As vrea sa-l vad si eu pe ala care isi polizeaza scaritele la aproximativ - 10 grade ...
  16. Salut! Am si eu o varadero din 2003 (injectie)as vrea sa-i fac un schimb general de consumabile sa fie pregatita cand incepe sezonul,spuneti-mi si mie modelul asta are filtru de benzina sau doar o sita sub rezervor? Va multumesc!
  17. Bravo!Tot respectul pentru cei care nu se tem sa faca astfel de trasee pe timp de iarna,e o adevarata aventura!LA MULTI ANI !!!
  18. Suna foarte frumos si decent ca volum,adik nici sa vi cu dureri de cap dupa o tura mai lunga n-are nici un farmec.
  19. Ms mult de site Merci mult pt informatii chiar e mult mai ok sa sti parerea cuiva care a pus pe motor si a mers km buni,ca nu poti sa-ti faci o parere doar daca vezi sau dai o tura pe dupa bloc cu motorul unui pr care poate are un astfel de cauciuc.Pretul m-i se pare ok avand in vedere ca e o guma de 260,adik eu am luat acum vreo 3 ani unul pe 200 cu peste 800 lei.
  20. Salut spune mi te rog si mie de unde pot cumpara un cauciuc din asta si un pret aproximativ ca m-ar tenta unul si pt balaurele meu .Ma gandeam si eu la un 300 ca am vazut cum arata si e impresionant dar daca zici ca e peste 2000 janta si bascula plus cauciuc mi-a mai trecut elanul,ramane atunci sa decid intre 280 si 260,tu ce ma sfatuiesti,dupa ce o sa se uzeze 260 ul ai pune la loc 280 sau ai ramane tot la 260?
×
×
  • Creează nouă...