Sari la conținut

Vali30

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vali30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vali30

    Reparatii sei

    Buna Darian. Ti-am scris cu ceva timp in urma de saua mea de Suzuki GS500 E. Trebuia sa iau legatura cu tine prin februarie cand urma sa o aduc in Bucuresti. Avand in vedere ca abia acum am adus-o in Bucuresti, spune-mi te rog cand si cum pot lua legatura cu tine. Merci mult si Sarbatori fericite!
  2. Merci mult de informatie. Am si luat legatura cu Darian, iar treaba este ca si facuta.
  3. Vali30

    Reparatii sei

    Merci mult pt informatii. Ramane sa te sun dupa data de 05.02.2012 si sa-ti aduc saua. Saua lui Mihai arata super misto.Felicitari!
  4. Vali30

    Reparatii sei

    Pretul mi se pare ok,recunosc ca as fi vrut-o dintr-o singura bucata, nu din alt motiv ci mi-e teama ca intra apa pe la cusaturi. Dar daca tu care esti expertul crezi si ma asiguri ca nu exista un astfel de pericol e ok si din trei bucati. Cu privire la culoare as dori-o neagra, urmand ca sa vedem impreuna ce nuanta de negru si daca e mai misto combinatia de nuante pe negru. Saua o sa o aduc in Bucuresti pe la inceputul lunii urmatoare.
  5. Vali30

    Reparatii sei

    Imi spui te rog si mie cat m-ar costa inlocuirea pielei de pe o sa de la o Suzuki Gs 500 E din 1998?Merci mult.
  6. Are cineva de vanzare o sa pentru o Suzuki Gs 500E, ca a mea este putin crapata si as cam vrea sa o schimb.Sau poate stiti pe cineva care se ocupa cu retapitarea?
  7. Merci mult fratica, citind tot ceea ce mi-ai scris si vazand si pozele mi-am data seama cum sta treaba cu schimbatul uleiului. Asa o sa fac o sa o fac sa treaca si pe la service, dar mai intai tre sa o aduc din Ardeal, lucru care se va intampla la inceputul lunii viitoare. Poate imi poti recomanda si un service bun pt ca tot luna viitoare tre sa ii fac si verificarea la ITP. Merci mult, inca o data!!!
  8. Va rog mult, daca are cineva putin timp sa-mi spuna si mie pasii de urmat pentru schimbarea uleiului si a filtrului de ulei. Sunt incepator, motiv pt care nu stiu ce trebuie sa desfac pentru ca uleiul sa se scurga in totalitate, cum scot filtrul de ulei etc. Va multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...