Sari la conținut

Club12TRS

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Club12TRS

  1. Nightwolf Tocmai ai demonstrat ca esti... degeaba. Am discutat cu Danut Popescu, loctiitor sef sectie la directia apel unic de urgenta, omu' mi-a spus ca n-are 112 nici o treaba cu asfaltu si gropile, pt asta suni la primarie sau la administratorul drumului. Deasemena, a cerut numele tau complet, pt a se asigura ca unul ca tine nu va mai lucra niciodata "prin zona", desi, sincer, nici eu, nici el nu credem ca tu lucrezi p-acolo. Astept sa te faci de ras in continuare .
  2. Numai prostii scrii. Si mai si dezinformezi lumea. Daca as fi adminul forumului, ti-as sterge contul fara sa clipesc. Plus ban pe clasa IP. Daca suni la 112 sa raportezi o groapa, ti se spune ca NU E TREABA LOR!!!! De unde scoti tu SF-urile astea cu "fisa care este inaintata Politiei " ?!????? Am sunat eu, la inceputul anului, sa anunt ca pe Soseaua Eroilor din comuna Voluntari, aproape de soseaua de Centura, sta sa cada un COPAC pe carosabil. Mi s-a spus ca nu e de competenta lor!!! Acelasi lucru l-a mai scris cineva, cu cateva pagini mai inainte: a sunat la 112 - Alo, groapa!! - si i-a durut p-aia-n... (locu' ala pe care sedem). Te rog, ai decenta si nu mai scrie pe forum. Te rog frumos. Si, in special, ai decenta si NU imi raspunde! Arata ca ai bun simt. Macar atat. Imi cer scuze pt off-topic.
  3. Zau? Astept sa prezinti cele 3 probe video, cu "puii tai" cu tot. Sau, sa te abtii! Urma de transfer? M-am harjait cu FZR-u' de o Skoda Favorit, n-am avut NICI O URMA !!! Scrii mult, dar nu prezinti probe care sa-ti sustina afirmatiile! parerea mea e ca ascunzi ceva! In ceea ce priveste gropile: ultimul motor l-am avut in 2003, un FZR Exup 1000. Traficul, pe vremea aia, era mult ai lejer si ieseam noaptea la fugareala, mergeam ca balamucu'. Si multi dintre voi isi aduc aminte ca drumurile nu erau ca-n palma, ci cam praf. N-am avut nici o problema majora, nu mai zic de cazatura, si suspensiile mele erau ca de cart! P.S. Nu va mai certati! Respect fratilor!!!
  4. In primul rand, va salut cu respect! Ce a scris userul the lord mi se pare foarte plauzibil. Locuiesc in zona Dristor, iar portiunea dintre Pod Vitan si Pod Mihai Bravu imi este foarte cunoscuta. Noaptea, pe acea portiune se alearga toti imbecilii cu masini, majoritatea tzaranusi si cocalari din zona. Si cunoastem cam toti comportamentul acestor idioti de conservari, care, dupa ce si-au montat un filtru sport pe cazan, se cred Shumacher. Iar cineva, aflat pe celalalt mal al Dambovitei, putea observa fosrte usor 2 masini care sicaneaza o motocicleta, vizibilitatea este foarte buna in acel loc! Am trecut cu bicicleta si am luat intentionat acele gropi si crapaturi (nu radeti, nu mai am motor). Daca cursiera mea n-a avut prea multe de comentat, o namila enduro de 850 cc nici atat. Cineva scria ca un Fireblade a trecut prin acele gropi fara probleme. Treaba cu "l-a furat crapatura din asfalt si l-a aruncat la bordura" mi se pare SF pt cei 2 motociclisti experimentati. Alt aspect: nenorocitii (nu-i pot numi altfel) de gabori de la Sectia 11 musamalizeaza majoritatea porcariilor comise de cocalari in zona, pt ca isi iau si ei "dreptul" de la tiganie. Dovada, numarul de drogati din Vitan, al celor care vand droguri si al celor care umbla cu masini furate. Inainte sa-mi sariti in cap, ganditi-va de 2 ori! Varianta unui acrosaj cu o conserva este singura plauzibila! Sper sa se faca dreptate... D-zeu sa-i odihneasca pe cei 2!
×
×
  • Creează nouă...