Sari la conținut

iulian 2003

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    HORNET

Vizitatori Recenți Profil

248 citiri profil

iulian 2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Stie cineva pe cineva care face tobe? Multumesc!
  2. Salutare! Daca se poate sa ma ajutati, nu cunosc prea bine aceasta chestiune si sa fac vreo prostie mai bine intreb. Sub sa, se afla un bidonas, acum presupun ca trebuia sa fie plin cu ceva..antigel presupun, nu stiu.. Ce trebuiesa contina acel bidonas? Multumesc.
  3. Salutare!ce placute de frana aveti pe viespe?ce recomandati?
  4. Salutare!inca nu,astept doritori
  5. Salutare!si de la mine cateva poze
  6. Salutare!stie cineva cum se monteaza xenon pe motocicleta?de unde se leaga? la cei care aveti asa ceva,cum s-a facut legatura pe direct sau se aprinde din buton? Ca eu am legat normal balastu la papuci si da sa se aprinda dar nu merge,asa el functioneaza pe direct(adica pui contactul si se aprinde inainte sa pornesti motocicleta. Cum se fac legaturile?
  7. Salutare,cine ma poate ajuta si pe mine cu o toba,care are acel amortizor de sunet,pentru ca eu nu mai am la toba asa ceva si am ramas fara talon,vreau sa o pun provizoriu sa ma duc la rar sa-mi iau taloul,multumesc pentru ajutor,fac cinste :cheer
  8. Salutare !nu cunosti pe nimeni care pune site?
  9. Salutare!nu stiu daca ati auzit de aceea razie facuta de politisti,cica este de o luna,adica opresc toti motociclistii si verifica sunetul,adica daca toba mai are sitele din interior si la capatul tobei,cine nu are asa ceva se ridica talonul timp de 15 zile,pana la rezolvarea problemei sau amenda si ridicarea talonului,una peste alta daca aveti sitele ar trebui sa le puneti pana se limpezesc apele.Acum cine stie pe cineva care se pricepe sa puna site la toba,eu nu mai am sitele originale,asa am cumparato,apropo am ramas fara talon timp de 15 zile,asta seara au fost prin zona favorit. Multumesc.
  10. Salutare!A fost cineva pana acum cu cei de la scoala moto la plimbari? Vad ca se organizeaza in fiecare luna,in diferite locuri. Ma bate gandul sa merg dar vreau sa aflu si cateva pareri. Multam
  11. Salut!pai da si tu de stire, poate te ionsotesc daca vrei ca si eu vreau sa merg dar nu prea am gasit doritori.
×
×
  • Creează nouă...