Sari la conținut

sebastianTM

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sebastianTM

  1. In manual la 2005 950 Adventure zice doar Motorex, eu am folosit Engine Ince la alte modele KTM fara probleme doar ca e mai scump.
  2. In Germania a fost o intermediara (pe care am luat-o eu), si mai e ceva in SUA dar nu arata bine. Intre timp mi-am dat seama ca motivul pentru care diametrele de la galerii sunt mai mici decat cele de la piesa intermediara este pentru ca lipsesc niste inele de grafit care trebuie montate acolo. Asa ca le-am comandat pe alea. Cat traiesti inveti Va tin la curent.
  3. Azi am avut ceva timp sa mesteresc la motor. Voiam sa inlocuiesc tobele Leo Vince cu setul de la Akrapovic pe care l-am cumparat cu ceva timp in urma. Am dat jos finalele, am dat destul de usor jos si partea intermediara (Y). Cand sa montez galeria intermediara observ ca galeria de la cilindrul din spate e cu 1cm mai scurta, ambele galerii ce vin din cilindri fiind si cu diametru cam cu 1mm mai mic decat ce ar trebui ca sa intre la fix pe intermediara originala. Deci acum caut si galeriile ce se monteaza pe cilindri. Pe original am vazut ca m-ar costa vreo 2000 de lei... Wish me luck... Poate gasesc pe cineva care manufactureaza galerii din inox si fac la comanda.
  4. Orice pasionat de motociclism va fi scandalizat la vederea unei motociclete lasata sa se degradeze afara pe timp de iarna. Pe de alta parte nu stii ce se intampla cu proprietarul, daca mai exista sau nu, daca e bolnav sau nu, daca intelege cat il costa o astfel de "manevra" sau nu. Cine stie ce o fi acolo... Mie mi s-a intamplat sa plec din tara acum vreo 6 ani pe la inceputul lui Decembrie, o saptamana, in Timisoara unde nu prea vezi zapada iarna. Ghici ce ? - a nins pe motorul pe care il lasasem atunci afara in curte pentru ca inainte cu o zi am mers cu el prin oras, era singurul vehicul si cu ala ma deplasam. Cand m-am intors, zapada era de 20cm depusa pe el. Nu aveam unde sa-l tin la vremea aia, am cautat o prelata si l-am acoperit. Acum sunt norocos ca motoarele mele au unde sa stea sub un acoperis. Un mesaj mai constructiv pe forumul asta ar fi fost: hai sa incercam sa dam de proprietar si sa-i oferim in Bucuresti o locatie (temporar/definitiv, contra cost/gratuit) unde sa-si tina capra. Dar nici tipul asta de mesaj nu se poate impune, fiecare face in definitiv ce doreste, si sunt sigur ca pe forumul asta fiecare cautam suport si oferim suport. Din pacate motocicletele nu sunt un merit, ci un bun care se dobandeste prin bani. Din pacate.
  5. am comandat din Germania, m-a costat 100 de euro piesa si inca 100 de euro transportul ca sa imi ajunga a doua zi eu pentru off road am un husaberg te250, nu sunt atat de bun incat sa merg cu adventure pe carari prea accidentate...
  6. Salutare, stiti cumva un KTM 950 Adventure la dezmembrat ? Am nevoie de galeria Y originala ca sa imi pot monta niste tobe. Eu am Leo Vince SBK in momentul asta pe motor si cand au fost montate de fostul proprietar nu s-a mai pastrat galeria originala. » Post actualizat in 22 Jan 2018 10:36 Rezolvat. Topicul asta e un pic adormit - nu mai sunt posesori de 950/990 Adventure ?
  7. Salut, de la ce ora si pana la ce ora ? Eu am niste sedinte, s-ar putea sa ajung daca se ramane si dupa ora 21...
  8. Mai... am fost in cluj, am stat cateva ore de 1 Mai,... am mancat un gratar si un cartof pai si apoi m-am oprit pe la Alunis si de acolo Oradea Timisoara... drumul o fost in general foarte liber asa ca o fost o placere sa merg. Motorul se comporta foarte bine. Pentru mine e un pas inainte fata de Pegaso. Deocamdata cred ca cel mai mult imi place bicicleta la motor si faptul ca daca umplu rezervorul am autonomie de cam 500km. Asfalt uscat si sanatate !
  9. Multumesc, intr-adevar scutul si parbrizu is de la boano racing, protectia de lant are un sticker de la touratech da nu stiu daca e pe bune... rezervorul este acerbis ca si protectiile de la ghidon. Sambata dimineata am plecat din Teius pe ruta Cluj -Huiedin -Alunis- Huiedin - Oradea - Timisoara. Am oprit pe la rude si prieteni si am mancat si eu un gratar de 1 Mai (de doua ori ) si am ajuns seara in Timisoara. De la Oradea nu m-am oprit pana in Timisoara si o fost fain ca drumul a fost liber... Inca nu m-am invatat sa ma inclin cu el si mi-e cam teama cu cauciucurile de nisip dar pot spune ca motorul merge intr-un mare fel. E foarte liniar si are cuplu de la turatii joase. Singura chestie care parca nu-mi place e ca nu are asa sprint ca Pegaso pe care l-am avut inainte, e mai bleg putin... Da' fericit dau sprintu pe toate celelalte chestii bune pe care le are motorul asta, si se vede ca cine l-a avut l-a folosit dar a avut si grija de el. , accept invitatia cu placere, eu ma dau cu motoru aproape in fiecare zi ca merg la lucru cu el. Dar sigur ca da, oricand este timp. Disponibilitate este.
  10. Multumesc pentru urari. Pretul nu vreau sa il postez pe forum. Cine e interesat neaparat de pret poate sa-mi dea PM. Sincer... abia astept sa merg dupa el. Numarul rosu sta pe birou si-mi face cu ochiul Drumuri bune !
  11. pai are asa (din cate stiu eu, sper sa nu zic prostii) furca fata WP central spate reglabil rezervor acerbis de nush cati litri (cand aflu zic...) sha de o persoana rack de bagaje de dural scut (cu buzunare pt diverse scule) si parbriz din kevlar hand guards de la acerbis computer de bord IMO-100 R300 (numa ca e in italiana) trusa de scule de transalp lantu nu e standard ca m-am uitat la celelalte transalpuri din garaj de la om si nu erau la fel... +o droaie de stickere din care o sa mai dau jos... Mesaj completat mobra e luata de la Teius de la un nenea care vinde transalp-uri.
  12. Mai, cica tipu a folosit-o. Dar pe motor nu se vad urme de abuz. Scurgeri de ulei n-are pe niciunde, franele prind bine, uleiul e curat, motorul toarce frumos... n-am ce vad mai mult de atat... decat sa-mi urez sa ma pazeasca Cel de Sus de evenimente. Acuma, e vorba clar de o motocicleta folosita, nu de o motocicleta noua... si s-a vandut "as is" adica am cumparat si riscul ca ar putea fi praf... Dar, sincer sa fiu, nu m-am putut abtine... Cat despre gume... am guma de asfalt. Cand merg dupa ea schimb guma ca... nu ma pot inclina cu alea ce-s pe ea. Si nu sunt eu prea in stare sa fac nush ce enduro. Deocamdata facem cunostinta, ne intelegem, aflu ce-i place ei, ce-mi mai place mie la ea, si dupa aia mai vedem noi ce si cum. Nu ma grabesc niciunde. Dar multumesc de sfaturi. Drumuri bune A si, in carte mobra o fost a lu' un nenea din italia, un singur om la vreo 54 de ani care a luat-o de noua. Si el o modificat-o cica, si se pare ca motoru a fost prin africa si prin america de sud... Si tipu cica isi luase un transalp nou si pe ala voia sa-l modifice... Acuma,... nu poti zice ca bistosh asa o fost da' unic proprietar in italia aia e clar. Si sambata is in Cluj cu ea deci daca vrei sa vii sa o vezi, se poate
  13. Salut! ZA Transalp ! proaspat achizitionat... am trecut de la monocilindru ca m-am cam saturat sa imi amorteasca mainile si dosul dupa 200km de mers...
  14. Salutari si bine v-am gasit. Sunt si eu fericit posesor de transalp. Sambata merg sa il iau in primire de la un nenea de la Teius. E din 97 modelul si are ceva modificari pe el. Am fost, l-am vazut, deocamdata am actele si numerele rosii. Pun poze cu atelaju' care erau oricum pe net. Si ca tot veni vorba,... stie careva (din Timisoara) cum functioneaza un IMO ? am citit eu ceva in manualul de utilizare... da' mi-ar prinde bine sa-mi si explice cineva daca are timp si chef. Dau o bere/cafa/suc, ce vreti voi Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...