Sari la conținut

Josif

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Cz 1.75
  • Numar Moto
    46 Hd 5196

Josif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Josif

    CZ

    Nu vreau sa dau piese separat ... Dau tot sa ma scap .. Da am mai postat poze cu motocicleta .. Daca esti hotarit .. numerele mele sunt postate mai sus ... Numa bine si Asfalt uscat .. !
  2. Josif

    CZ

    Pai as vinde tot ce am sa scap de el definitiv .. Am zis 850 lei negociabil .. Nu descomplectez vreau sa dau tot ce am
  3. Josif

    CZ

    Momentan e desfacut motoru in 2 pentru ca trebe sa fac 2 bucse pentru axu de la pinioanele de viteza .. din cutia de viteze ca le-am mai facut o data si strungaru a folosit in bronz de proasta calitate .. e singura problema ... ( Este inscris cu numere vechi ) Plus am segmenti noii pe toate cotele nu stiu sigur cite perechi am un cilindru nou , ambelaj nou , cutie de viteze de rezerva buna , inca un cadru dar nu in stare foarte buna, capace de la cutie de viteza si capac de pe partea cu dinamu, un buzunar pe dreapta, arcuri de telescoape spate , Lant , cric de rezerva , carburator de rezerva, Butuc roata fata de rezerva, aparatori de lant sunt reconditionate si nu le-am folosit nici o data.
  4. Josif

    CZ

    Vand C.Z 1.75 pret negociabil ! Pentru detali sunati la nr 0765307358 sau 0720427864
  5. Josif

    CZ

    Vind Cz 1.75 pe bucati ... segemnti noii toate cotele ambelaj nou pe cota 3 si multe altele Daca intereseaza pe cineva sa lase un post pnt mai multe detali... Ms
  6. CUXI

    ti se pare sigur,si acum n-are rost sa mai facem analiza pedalei de pornire si de ce costa mai mult decat un carburator.S-a vandut de multa vreme:))

  7. Josif

    Salut ami poti si mie spune dak carburatoru ala de pe Cz 1.75 sport e original ... ? Ca mie nu mi se pare.. E si cum sa coste o pedala de pornire mai mult ca un carburator ? :))))

  8. Josif

    CZ

    Salut 30 de lei noii e suficient ? Contazteazama la id e_m_nr1 sau telefon 0765307358. ms
  9. Josif

    CZ

    Pacat ... ca am nevoie de placa aia ca de aer ca sunt cu cutia desfacuta :|
  10. Josif

    CZ

    Are cineva asa ceva ? Daca da il rog sa ami de-a un PM sa vorbim de pret.
  11. Josif

    CZ

    Eu sunt din Petrosani ..... suntem cam departe Donici. Multumesc Oricum.
  12. Josif

    M-am scirbit

    Acum 2 ani am umblat in motor am schimbat bucse din carter rulmenti de la Placa care tin discurile de ambriaj, Si am schimbat pinionu de pe Spate ca era cam oval. Oricum din cutie nu cred ca poate fi problema pentru ca tot este nou si pus bine la loc. Se Poate Sa fie Numa Din Pinionu De la Roata pentru ca odata demarat in a 2 a pina la 60 kmh nu mai smuceste. Cred ca nu calca Lantu foarte bine pe pinion si al o anumita turatie scapa. Acum am dat jos Pinionu si am opservat ca dinti care intra in Roata nu sunt foarte straluciti... Am sa mi vin cu detali dupa ce pun un nou pinion. Mesaj completat Nu prea pot sa il tin pe loc in viteza .... si cind mai string surubu la ambriaj sa il pot tine atunci patineaza.
  13. Josif

    M-am scirbit

    Doar Smuceste. Piese de schimb am si eu o gramada
  14. Josif

    CZ

    Splendoarea mea Motocicleta )
  15. Salutare am si eu un Cz 1.75 din anii 62. De vreo 5 ani ma tot chinuie placile de la ambriaj, Nu pot deloc sa ami reglez ambriaju amiabil, Acum citeva zile am fost sa il pornesc ca am schimbat in el tot in el bucse,rulmenti.etc SI acum mai nou Cind il demarez in viteza a2a ami apar niste smucituri. Dak stie cineva Fenomenul il rog sa ma ajute. Am sa pun si eu niste poze cu motoru.
×
×
  • Creează nouă...