Sari la conținut

Cristi N

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cristi N

  1. * da, acuma ar fi cel mai bun timp ptr. si mine, mai ales ca din iunie imi va fi mai departe drumul asta dobrogean... :) merci, Cristi!

    inca o data ca sa ma asigur: tu ai facut drumul prin Furnica catre Negru Voda? (eu am mai mers de cateva ori, dar de fiecare data am nimerit alte drumuri, unele proaste, altele bunicele, iar altele f. proaste - off road)

    » Post actualizat in 18 May 2018 11:23

    Da, pe acolo

    Practic e greu sa gresesti, intr-un singur loc trebuie sa faci dreapta si lipseste indicatorul pe sensul de mers spre Negru Voda, dar te descurci

    Este asfalt peste tot, de la f bun la acceptabil

  2. intrebare: a fost cineva pe drumul cel mai sudic prin Dobrogea, din Bucuresti catre mare, anul asta? ultima bucata, Negru-Voda - Mangalia stiu cum e, dar vroaim sa stiu pana la Negru-Voda cum e asfaltul sau ..care e cea mai buna varianta de mers. (sa nu rup chopperul in doua :D ). pe poza apare traseul pe care il vreau eu. pareri, opinii? (doar cei care au fost pe bucata asta, va rog).

     

    merci! si asfalt uscat!

     

    Ultima oara am fost in 2016 si era OK cu orice tip de motor. Acum ar fi perioada cea mai buna, ca au inflorit macii

    post-57358-0-26211200-1526638154_thumb.jpg

    post-57358-0-14397100-1526638167_thumb.jpg

  3. post-57358-0-73678800-1427979799_thumb.jpg

    La cascada Bigar nu ai ce vedea! Daca totusi ajungi din greseala pe acolo, intoarce-te pe acelasi drum inca 19 km (parca), nu continua inainte pentru ca drumul devine forestier umed si prost.

     

    Cascada Bigar chiar merita vazuta. Am gasit o poza prin arhiva.

     

    Iar drumul este unul de referinta, cel putin in Romania.

     

  4. Am fost eu pe 20 septembrie in Serbia, pe malul Dunarii. Imediat dupa Portile de Fier era noroi pe drum. Practic, unde putea sa alunece pamantul, chiar a alunecat. Dar mergand cu grija a fost practicabil. Am vrut sa intru in interiorul tarii, prin munti, insa suvoaiele au curs de-a lungul drumurilor si erau acoperite cu pietris. Era armata in zona de credeam ca a inceput razboiul. Eu am iesit pe la Smederovo-Naidas. Daca mergi doar pe malul Dunarii cred ca nu vei avea probleme. Oricum, intre timp probabi ca au mai facut curatenie.

  5. Nu stiu ce sa zic, cam mare diferenta. Ar insemna ca a doua oara am pus cu 1,5 l mai putin. Nici explicatia cu diferentele de temperatura nu mi se pare acceptabila, rezervorul e din plastic. Verifica si tu cand ai ocazia. O alta eroare pe care am remarcat-o: anul trecut am facut TA si TF. La sfarsitul zilei odometrul arata 780 km. Am configurat traseul pe Google Maps cu maxima atentie si mi-a dat 750 km. Atunci am pus diferenta pe seama alunecarii relative a rotii spate sau pur si simplu hartile Google au erori. Si asta s-ar merita verificata.

  6. Cred ca azi am devenit cel mai popular forumist :-)

    Am sa incerc sa le raspund tuturor celor care au postat aici, precum si celor care mi-au scris pe PM.

    Imi cer scuze ca nu pot sa raspund fiecaruia, dar efectiv sunt prea multi doritori.

    Azi dimineata m-a contactat deja un baiat si va veni maine seara sa probeze costumul. De asemenea doreste una din casti.

    Asadar pana maine seara suspendam operatiunile. Marti va tin la curent cu noutatile.

    Eu am cam 1,72 inaltime si 67 kg. Poze cu costumul si castile nu fac pentru ca oricum nu ar fi relevante. Gasiti pe net poze si review-uri.

×
×
  • Creează nouă...