Sari la conținut

Cristi N

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristi N

  1. » Post actualizat in 18 May 2018 11:23Da, pe acolo Practic e greu sa gresesti, intr-un singur loc trebuie sa faci dreapta si lipseste indicatorul pe sensul de mers spre Negru Voda, dar te descurci Este asfalt peste tot, de la f bun la acceptabil
  2. Ultima oara am fost in 2016 si era OK cu orice tip de motor. Acum ar fi perioada cea mai buna, ca au inflorit macii
  3. Eu am vreo 45000 km si nu am avut nici o problema, e drept ca nici manere incalzite nu mi-am pus
  4. Ca sa te incurajez cu povestea, cateva poze si de la mine
  5. Mie mi-au cerut talonul prin toate tarile din ex-Iugoslavia In schimb nu a interesat pe nimeni asigurarea / carte verde Probabil ca e in functie de anotimp :-)
  6. La invitatia lui Vlad urc cateva poze de anul trecut din ultima parte a turei, cu putine cuvinte, ca nu ma pricep prea bine la povestit.
  7. Cascada Bigar chiar merita vazuta. Am gasit o poza prin arhiva. Iar drumul este unul de referinta, cel putin in Romania.
  8. Multam de sfat, ma lamurise Vlad cu ceva timp in urma. O sa pun Tourance Next .
  9. Hai Vlade cu povestea, poate trece iarna mai repede.
  10. As merge si eu la Veliko. Spuneti o ora si un loc de intalnire.
  11. Pana la urma mai iese cineva din Bucuresti? » Post actualizat in 14 Nov 2014 19:38
  12. Am fost eu pe 20 septembrie in Serbia, pe malul Dunarii. Imediat dupa Portile de Fier era noroi pe drum. Practic, unde putea sa alunece pamantul, chiar a alunecat. Dar mergand cu grija a fost practicabil. Am vrut sa intru in interiorul tarii, prin munti, insa suvoaiele au curs de-a lungul drumurilor si erau acoperite cu pietris. Era armata in zona de credeam ca a inceput razboiul. Eu am iesit pe la Smederovo-Naidas. Daca mergi doar pe malul Dunarii cred ca nu vei avea probleme. Oricum, intre timp probabi ca au mai facut curatenie.
  13. Pana la urma mai mergeti? As fi venit si eu
  14. Bine ca mi-ai amintit, maine depun si eu diferenta.
  15. M-am gandit si la asta, numai ca in cazul meu ieseau ei in pierdere, nu eu.
  16. Nu stiu ce sa zic, cam mare diferenta. Ar insemna ca a doua oara am pus cu 1,5 l mai putin. Nici explicatia cu diferentele de temperatura nu mi se pare acceptabila, rezervorul e din plastic. Verifica si tu cand ai ocazia. O alta eroare pe care am remarcat-o: anul trecut am facut TA si TF. La sfarsitul zilei odometrul arata 780 km. Am configurat traseul pe Google Maps cu maxima atentie si mi-a dat 750 km. Atunci am pus diferenta pe seama alunecarii relative a rotii spate sau pur si simplu hartile Google au erori. Si asta s-ar merita verificata.
  17. Faza de ieri: fac plinul, resetez toate trip-urile, dupa 222 km fac iar plinul (11,45 l), regula de 3 simpla, rezultat 5,2 l / 100 km. Verific pe computerul de bord, imi dadea un consum mediu de 5,8 l / 100 km. Ciudatel ...
  18. Cred ca azi am devenit cel mai popular forumist :-) Am sa incerc sa le raspund tuturor celor care au postat aici, precum si celor care mi-au scris pe PM. Imi cer scuze ca nu pot sa raspund fiecaruia, dar efectiv sunt prea multi doritori. Azi dimineata m-a contactat deja un baiat si va veni maine seara sa probeze costumul. De asemenea doreste una din casti. Asadar pana maine seara suspendam operatiunile. Marti va tin la curent cu noutatile. Eu am cam 1,72 inaltime si 67 kg. Poze cu costumul si castile nu fac pentru ca oricum nu ar fi relevante. Gasiti pe net poze si review-uri.
×
×
  • Creează nouă...