Sari la conținut

iTrance

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

iTrance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. m.am urcat zilele astea pe un gilera dna ,model nou ,2007-2008 cred.. ajungeam cu talpile lipite de pamant... o sa am probleme cu celelalte motoare gen : aprilia rs , cagiva mito din 2000 pana in 2010 ?
  2. Neamt , Roman .. imi place cum arata marca asta de gilera DNA .. oare e potrivit ptr inaltimea mea ? imi puteti da cateva specificatii sa facem comparatii ?
  3. Salutare tuturor .. sunt de ceva timp pe forum si am zis sa postez si eu problema mea .. Am 16 ani jumate , 1 m 60 si 51 de kg ..inca nu am A1 vreau sa ma duc de luni sa vad ce trb sa am la dosar si cat ma costa.. stie cnv ? vad ca ninge si e frig ma poate duce in poligon ? A 2 problema e ca sunt cam mic de statura si ma streseaza chestia asta x_x . Am mai condus o aprilia scarabeo 49 cm timp de un an si am zis sa trec si eu la 125 ca "bajetii" . Problema e ca nu stiu ce sa aleg dintre : aprilia rs 125 , cagiva mito 125 , honda nsr , gilera dna 49 cm , 70 sau 125 , derbi , yamaha tzr sau yzf . Deci vreau ceva potrivit pentru inaltimea mea .. tin sa mentionez ca o sa conduc doar in oras si ca nu vreau sa bag bani in ea din luna in luna ..macar la 2 , 3 luni sa schimb consumabilele si in rest benzina + ulei . Vreau sa o cumpar sh si am nevoie de ajutorul vostru'.. problema cea mai importanta e sa aleg un motor in care sa ajung cu picioarele jos sau macar cu varfurile . O zi buna . Ps : am vazut ca sunt oameni care fac misto de astia mai "mici" care "nu stiu" .. deci va rog fara fraze de genu' : "incearca cu tocuri" sau alte faze.
×
×
  • Creează nouă...