Sari la conținut

alegz78

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alegz78

  1. cine mai are honda cbr 600 f4 '99?! Am niste nelamuriri privind racirea! Ms...alegzander78@yahoo.com..
  2. gata prieteni, mi-am luat in sfarsit un alt motor...un cbr f4 batranel din '99...cand am timp sper sa vin si eu la locul de intalnire de la metrou titan ca sa va cunosc...pana atunci as dorii niste informatii...unde gasesc in zona la noi un mecanic bun si ieftin, daca mai exista asa ceva...pana acum am mers la ciolpani la geo,dar as dorii pe cineva mai aproape...va multumesc.
  3. salut baieti ...scuze ca nu am prea intrat sa mai citesc noutatile..dar de 3 luni nu mai am motor...deh criza asta de rahat....familia e totusi pe primul plan...dar, daca auziti de vreo moto draguta si ieftina buzz me pls...sper sa imi rezolv problemele si sa ajung si eu odata la intalnirea voastra de la titan m2...asfalt uscat si o vara plina de distractie...
  4. salut ... sunt incepator, stau in jean steriadi langa biserica de lemn ... m9...sunt si eu interesat unde as putea tine in zona motocicleta mea...ma refer la un garaj sau un loc oarecum in siguranta...in fata blocului meu este cam greu sa o las pt ca nu am loc... ms si sper sa particip si eu in viitor la adunarile voastre!
×
×
  • Creează nouă...